Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 7/2/2018 στις 3:55 ΜΜ, livefreeordie είπε

H τηλεθεαση του σαρβαιβορ εχει φτασει ηδη το 25% κι ειμαστε ακομη στην αρχη,υποτιθεται θα κρατησει 6 μηνες. Ενω ξεκινησε με 50αρια. Πολυ κοντα πλεον στα νουμερα του νομαντς που ολοι εβριζαν :P Εγω ελπιζω να γινει νομαντς 2 παντως και να φτιαξουν λιγο τον τροπο προβολης ,εκει το εχασαν,μια χαρα σιχαματα ειχε και σχετικα καλα αγωνισματα ως ενα σημειο.

Αυτοί που έβλεπαν survivor έβλεπαν και nomads ξαναβλέπουν τώρα και survivor 2.

Απλά μπούχτισαν με τις ίδιες και τις ίδιες αηδίες και τα στημένα καυγαδάκια για αύξηση τηλεθέασης και σιγά σιγά εγκαταλείπουν το σπορ.Θυμάμαι παλιά προσπάθησα να δω 2-3  φορές survivor δεν μου φάνηκε κάτι το αξιόλογο και απορώ πως κάποιοι αντέχουν να βλέπουν ακόμη τα ίδια και τα ίδια πράγματα.Θεωρώ βαρετό τα κάθομαι να βλέπω τη Σπυροπούλου  και να σχολιάζω για το αν μπορεί ή δεν μπορεί να κουβαλήσει τον ανύπαρκτο @@λο της γιατί είναι εμπροσθοβαρής :P και χάνει την ισορροπία της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να απαντήσω (εν μέρει) στην απορία σου, πιστεύω πως η πλειοψηφία εδώ μέσα δε θα παρακολουθούσε αν δεν υπήρχε το σχετικό νήμα.

Αν για παράδειγμα έπεφτε λουκέτο, προσωπικά για εμένα δε θα είχε νόημα ν' ασχοληθώ.

• Like 4

Εγώ διαβάζω που και που το νήμα και δεν βλέπω καθόλου, καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα και πλα να συνεχίσει το thread ως έχει, δλδ ως spam thread.

Γι` αυτο ο καλος ο Αφραγκουζος βαζει 15 λεπτα διαφημισεις.:P

Στα αγωνισματα με στιβο και βολες δεν εχει και πολυ νοημα να εισαι αφοσιωμενος. Εγω απλα τα ακουω και ριχνω κλεφτες ματιες. Μονο καποια οπως τα 2 τελευταια εχει ενδιαφερον και αν παιζει κανας καλος λωκος..

34 λεπτά πριν, livefreeordie είπε

εγω φετος ειδα μονο τα 2 πρωτα επεισοδια κι απο εκει κι επειτα δεν εχω ξαναδει καθολου. πολυ κακο,επιπεδα σαρβαιβαλ πιανει φετος.

To nomads βλεπόταν άνετα πάντως θεωρώ έτσι; 

2 ώρες πριν, maximusgr είπε

To nomads βλεπόταν άνετα πάντως θεωρώ έτσι; 

σε γενικες γραμμες ναι αν και ανα διαστηματα βαρεθηκα κι εκει ειναι η αληθεια αλλα σιγουρα βλεποταν ευχαριστα γενικα.

• Like 1

8 ώρες πριν, omghi2u είπε

To ξέρω , για αυτό και είπα πως είναι ξεκάθαρα σπαμ θρεντ και τίποτα άλλο.

εντάξει σπαμ θρεντ δεν είναι.

απλά όταν έχει προηγηθεί ένα θρεντ 4.500 σελίδων, είναι λογικό να υπάρχουν inside jokes, inside characters, inside games και διάφορα άλλα. 

και όταν δεν βοηθάει το επεισόδιο (δηλαδή το 95% των φετινών) είναι λογικό να ασχολούμαστε αρκετα με τα παραπάνω.

το ότι δεν είναι ένα τυπικό forum thread άλλα κάτι μεταξύ twitter hashtag feed και gazzetta live οκ είναι δεδομένο.

Anyway κατά τα άλλα ισχύει ότι είπε ο σύντροφος phanispal παραπάνω. Με θρεντ κλειδωμένο το φετινό δεν το έβλεπα. π.χ Προχθές που τραυματιστηκε ο Ομο και γίναν κάπου 5-6 σελιδες μεσα σε ενα λεπτο, απλά ειχα λιωσει στο γελιο με τις ατακες

Για αυτο το βλέπουμε.

Για αυτο το βλέπουν άντιστοιχα οι twitterαδες κτλ

Υπάρχουν και τα ζα που το βλέπουν και ερωτεύονται το Φραουλιτσα και χαλάνε 10 καρτες αλλά οκ δεν ζουν αναμεσα μας

• Like 5
  • Thanks 1

• 4 μήνες μετά...

Το nomads θα έχει και 2η σεζόν αυτή τη φορά στη Μαδαγασκάρη παρουσιαστής δεν θα είναι ο Γρηγόρης, φήμες θέλουν πουμπουρα ή βλάχο να το συζητάνε, όπως επίσης σε συζητήσεις είναι ο βαλασης και η στικουδη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...