Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Νο 2 λοιπόν να φέρουν τον Απόστολο Πέτρο , τον Απόστολο Παύλο και τον Απόστολο Ιωάννη αφού το παιχνίδι είναι για καλό σκοπό.

Και τον Απόστολο Γλετσο ξέχασες

• Like 2
Δημοσ.

Ναι η γλυκούλα!!!!!

Και μετά που κάνει ο Οροκλός thumbs up και η γυναικάρα του χαμογελάει τόσο όμορφα!!! 

κανα κωλο εχει δειξει η κοπελια;

Δημοσ.

Στο Νο 2 λοιπόν να φέρουν τον Απόστολο Πέτρο , τον Απόστολο Παύλο και τον Απόστολο Ιωάννη αφού το παιχνίδι είναι για καλό σκοπό. 

Αφού είναι για καλό σκοπό θα πρότεινα αυτόν

PatirKleomenis-620x441.jpg 

• Like 1
Δημοσ.

Αρχισαν τις κωλοτουμπες η φαιη και η παρεα της , τι καλο παιδι ο γιωργος και μπραβο του και αν ειπαμε κατι κακο δεν ξεραμε τον σκοπο που μπηκε στο παιχνιδι  :lol: 

• Like 1
Δημοσ.

Μπουρδίτσες χωρίς καμία βάση.

Αποστολιάρα τους κανόνισε καλά. Ναι, καί τον εθνικό κλαψιάρη!

Οι οπαδοί της κλίκας να κάνουν κουράγιο, θα περάσει ο πόνος σιγά σιγά.

Μας πήρες τα μυαλά γυναικάρααααααα!!!!!!

Δημοσ.

χαχα ναι ναι μπουρδιτσες. βρε τρολ μονο τα σχολια κατω απο αυτο το αρθρο να δεις θα καταλαβεις την γνωμη του κοσμου. παντου τετοια σχολια γραφουν. τα ειδε κι η Καλαμπουκα και σου λεει με μισουν,θα παει ακλαφτο το cd μου.

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ναι ναι μπουρδιτσες. βρε τρολ μονο τα σχολια κατω απο αυτο το αρθρο να δεις θα καταλαβεις την γνωμη του κοσμου. παντου τετοια σχολια γραφουν. τα ειδε κι η Καλαμπουκα και σου λεει με μισουν,θα παει ακλαφτο το cd μου.

Μαυριδόπληκτε έλα λίγο υπομονή... Σε λίγο αρχίζει το Survivor και θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις το καλό, το λαϊκό, το αδικημένο παιδί στη νίκη και το έπαθλο. 

Μέχρι τότε αρκέσου στο να ποστάρεις για να μετριαστεί ο πόνος σου.

Αποστολία = αμείλικτη τιμωρός της τριάδας της συμφοράς χαχα!!! 

Justice Served!! 

• Like 1
Δημοσ.

Μαυριδόπληκτε έλα λίγο υπομονή... Σε λίγο αρχίζει το Survivor και θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις το καλό, το λαϊκό, το αδικημένο παιδί στη νίκη και το έπαθλο. 

Μέχρι τότε αρκέσου στο να ποστάρεις για να μετριαστεί ο πόνος σου.

Αποστολία = αμείλικτη τιμωρός της τριάδας της συμφοράς χαχα!!! 

Justice Served!! 

ειπα δεν ειμαι φαν Μαυριδη τρολλακι :P τωρα για το σουρβαιβορ με αυτους που εχω δει μεχρι στιγμης να μπαινουν πατατα μου φαινεται.

Δημοσ.

ειπα δεν ειμαι φαν Μαυριδη τρολλακι :P τωρα για το σουρβαιβορ με αυτους που εχω δει μεχρι στιγμης να μπαινουν πατατα μου φαινεται.

Ε μα πώς. Κάνοντας μία αναδρομή στο θέμα βλέπω είσαι μέγιστο Μαυριδοτρολλάκι. 

Πατάτα; Α ωραία να μην επιχειρήσω να το δω καν. 

Δημοσ.

Ε μα πώς. Κάνοντας μία αναδρομή στο θέμα βλέπω είσαι μέγιστο Μαυριδοτρολλάκι.

Πατάτα; Α ωραία να μην επιχειρήσω να το δω καν.

χαχα μια ετσι μια αλλιώς ήμουν. Δεν ξερω ετσι δείχνει με τα άτομα που θα μπουν δεν με εμπνέει καθόλου.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...