Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεράστια χαρά και αυτή! Πολύ κρίσιμη καμπή!

Πραγματικά καταπληκτική μάχη και αυτή! 

Την εξευτέλισε καί τη Δήμητρα!

Αποστολιάρα ακόμα στον έβδομο ουρανό είμαι!! Μπράβο κοριτσάρα μου!!!!

• Like 1
  • Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτό θα ίσχυε αν δε χρειαζόταν τις κάμερες για να βγάλει αυτά τα λεφτά που προσέφερε, μην τα συγχέεις...

Άσε τον Αρναούτογλου, τον Λάτσιο , το νοσοκομείο να το πουν. Όταν γίνει η ανακαίνιση ή όποτε νομίζουν αυτοί, αφού τους έχεις δεσμεύσει. Δεν είναι τηλεμαραθώνιος που βάζει ένα ποσό κάποιος και πρέπει να πειστεί να βάλει και ο τηλεθεατής.

Είναι τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες του, προς το παιχνίδι, προς το νικητή, αυτή η προσπάθεια να τραβήξει τις κάμερες πάνω του ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.

Τώρα εξηγείται θαυμάσια και η πρωτοβουλία του Αντέννα να σπάσει το έπαθλο, βλέπουν ότι ο Μαυρίδης θα πάει τελικό από το κοινό οπωσδήποτε και σπάνε το έπαθλο για να αυξήσουν την πιθανότητα να κερδίσει ένα οποιοδήποτε πόσο. Για αυτούς λιγότερα έξοδα ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Άσε τον Αρναούτογλου, τον Λάτσιο , το νοσοκομείο να το πουν. Όταν γίνει η ανακαίνιση ή όποτε νομίζουν αυτοί, αφού τους έχεις δεσμεύσει. Δεν είναι τηλεμαραθώνιος που βάζει ένα ποσό κάποιος και πρέπει να πειστεί να βάλει και ο τηλεθεατής.

Είναι τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες του, προς το παιχνίδι, προς το νικητή, αυτή η προσπάθεια να τραβήξει τις κάμερες πάνω του.

Τώρα εξηγείται θαυμάσια και η πρωτοβουλία του Αντέννα να σπάσει το έπαθλο, βλέπουν ότι ο Μαυρίδης θα πάει τελικό από το κοινό οπωσδήποτε και σπάνε το έπαθλο για να αυξήσουν την πιθανότητα να κερδίσει ένα οποιοδήποτε πόσο. Για αυτούς λιγότερα έξοδα ήταν.

Πραγματικά όπως τα λες είναι!

Τεράστια έλλειψη σεβασμού και άσκηση ψυχολογικής πίεσης!

• Like 1
Δημοσ.

Είναι έλλειψη σεβασμού που αποφάσισε να δώσει τα χρήματα του για φιλανθρωπικό σκοπό... τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα. Κλειδωστε το επιτελουυυυςςς

• Like 1
Δημοσ.

Είναι τεράστια έλλειψη σεβασμού προς τους συμπαίκτες του, προς το παιχνίδι, προς το νικητή, αυτή η προσπάθεια να τραβήξει τις κάμερες πάνω του ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.

Προσπαθώ να εξισώσω το παιχνίδι, τους συμπαίκτες του και το νικητή, με τα παιδιά που νοσηλεύονται στο ογκολογικό, συγγνώμη μάλλον εγώ θα έχω πρόβλημα που δεν μπορώ να το κάνω...

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι τα 25,000 ευρώ που κέρδισε ο Μαυρίδης (και που θα μοιραζόταν με την κλίκα του) θα πάνε όλα στο νοσοκομείο… και τα σιχάματα της κλίκας δεν θα πάρουν φράγκο…

Αυτό κατάλαβα από την ανακοίνωση του σταθμού…

Ήταν μεγάλο φάουλ και κουτοπονηριά του Μαυρίδη που πήγε να μοιράσει τα κερδισμένα λεφτά, από την στιγμή που είχε κανονίσει να πάνε όλα για το νοσοκομείο.

• Like 3
Δημοσ.

Κι η Καλαμπουκα πάντως ειχε συμφωνήσει τελικά με Οροκλο να μοιραστούν το έπαθλο αλλα γι'αυτό δεν βλέπω να λέτε κάτι τα καλαμπουκοφαν μποις

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι τα 25,000 ευρώ που κέρδισε ο Μαυρίδης (και που θα μοιραζόταν με την κλίκα του) θα πάνε όλα στο νοσοκομείο… και τα σιχάματα της κλίκας δεν θα πάρουν φράγκο…

Αυτό κατάλαβα από την ανακοίνωση του σταθμού…

Ήταν μεγάλο φάουλ και κουτοπονηριά του Μαυρίδη που πήγε να μοιράσει τα κερδισμένα λεφτά, από την στιγμή που είχε κανονίσει να πάνε όλα για το νοσοκομείο.

Ο Αναδιωτης είπε στον τελικό ότι θα αφιερώσει όλο το Nomads (τους μισθούς και τα χρήματα που κέρδισε εννοούσε μάλλον) στον σκοπό του Μαυριδη, η λερά ο Κατσινοπουλος το έκανε γάργαρα και δεν ειπε κουβεντα...

Δημοσ.

Κι η Καλαμπουκα πάντως ειχε συμφωνήσει τελικά με Οροκλο να μοιραστούν το έπαθλο αλλα γι'αυτό δεν βλέπω να λέτε κάτι τα καλαμπουκοφαν μποις

Με γεια της με χαρά της, με κέρδισε ακόμα περισσότερο με αυτήν την κίνησή της!!! 

Αποστολιάρα γυναικάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Με γεια της με χαρά της, με κέρδισε ακόμα περισσότερο με αυτήν την κίνησή της!!!

Αποστολιάρα γυναικάρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζητα την σε γάμο. Μπορεί και να είσαι τυχερός δεν έχει και πολλά περιθώρια επιλογής ,τα πατάει τα σαραντα.
Δημοσ.

ζητα την σε γάμο. Μπορεί και να είσαι τυχερός δεν έχει και πολλά περιθώρια επιλογής ,τα πατάει τα σαραντα.

Μακάρι να δεχτεί η κοριτσάρα μου!!! Τη γουστάρω ατελείωτα! Τέτοια δύναμη, ψυχή, χαρακτήρα, ήθος, απλά ό,τι καταπληκτικότερο έχω δει!!!

Δημοσ.

Ο Αναδιωτης είπε στον τελικό ότι θα αφιερώσει όλο το Nomads (τους μισθούς και τα χρήματα που κέρδισε εννοούσε μάλλον) στον σκοπό του Μαυριδη, η λερά ο Κατσινοπουλος το έκανε γάργαρα και δεν ειπε κουβεντα...

καλα οι αλλοι και ειδικα ο μαυριδης μπορει να βγαλουν και τα διπλασια απο αυτα που θα δωσουν. ο κατσινοπουλος δε νομιζω να τα ειχε και απο χτες και ουτε θα τα αποκτησει ξανα τοσο ευκολα οποτε λογικο μου φαινεται.

Δημοσ.

Τα βγάλουν δεν τα βγάλουν ήταν σπουδαία κίνηση να τα δώσουν ολα ενώ 3 μήνες εκεί δεν είχαν κάποιο άλλο εισόδημα. Ο άλλος έχει κι οικογένεια με παιδιά. Όπως και να έχει πάει τελείωσε κι αυτό. Μπράβο στον Μαυριδη και σε όσους αφιέρωσαν το παιχνίδι σε καλό σκοπό.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...