Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ορισμενοι εδω μεσα ειστε παραγματικα οτι να ναι

γραφατε για τον μαυριδη ενα σωρο χαρακτηρισμους..... που να ξερατε ομως οτι ηταν ο μοναδικος παιχτης που ειχε πει απο την αρχη οτι βγαλει θα πηγαινε σε φιλανθρωπικο σκοπο δεν ειδα κανενα αλλο παιχτη να κανει κατι .....τοσο τεραστιο!

και φυσικα το ειχε κρυφο για να μην επηρεασει κανενα που ειστε ρε γατοι τωρα να σας δω ποιος ειναι γιδι...ε????? 

τελικα δεν επεσα εξω που τον στηριζα τοσο καιρο και δυστηχως αναρωτιεμε αν οσοι γραφατε για τους υπολοιπους αναλογιστηκατε το τι καναν προσχηματικα και ποσο την παρτουλα τους σκεφτονταν

ολα τα αλλα λογια του αερα δεν ειδα την αποστολια να λεει θα κανω αυτην την φιλανθρωπια θα δωσει και καλα στον βλακα τον ορκλο ελεος

Δημοσ.

Παιδιά επείδη σβήστηκε κάποιο λίγο ακραίο μηνυμά μου ξαναγράφω για να είμαι στη σελίδα 500 κι εγώ!

Η χαρά για το θρίαμβο της καλύτερης παίκτριας που έχει περάσει από παιχνίδι επιβίωσης παραμένει ανείπωτη!

• Like 2
Δημοσ.

τεραστια κινηση μαυριδη δεν το αρνειται κανεις,ανεβηκε πολυ στην υποληψη μου,9 στους 10 μην πω 99 στους 100 θα παρουν τα χρηματα,αδιαφορο αν ειναι ηδη πλουσιος η το εκανε για δημοσιοτητα η οτιδηποτε αλλο αρνητικο ακουγεται απο τους γραφικους για το συγκεκριμενο θεμα,

παραμενει ομως μακραν το αρχισιχαμα στα τοσα σιχαματα του νομαντς,και αυτο γιατι μετα την δημιουργια της σιχαμενης κλικας εβγαζε πολυ κακια/μπουλινκ και οταν πηγε στο νοσοκομειο ενημερωθηκε οτι πλεον τον κραζουν εξω και εκανε την απολυτη κολοτουμπα,στο επομενο επισοδειο μαλιστα η σιχαμερη παραγωγη που σε ολη την διαρκεια του σιχαμερου νομαντς τον προστατευε επιπλεον του εδωσε και ετοιμη την απαντηση.

υγ σιχαμα αρναουτ

Δημοσ.

Ο πραγματικά φιλάνθρωπος, αν θέλει να βοηθήσει το κάνει χωρίς κάμερες, ανακοινώσεις και λοιπές φανφάρες

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά επείδη σβήστηκε κάποιο λίγο ακραίο μηνυμά μου ξαναγράφω για να είμαι στη σελίδα 500 κι εγώ!

Η χαρά για το θρίαμβο της καλύτερης παίκτριας που έχει περάσει από παιχνίδι επιβίωσης παραμένει ανείπωτη!

Η χαρά είναι μοναδική! Ακόμα βλέπω κάθε λίγο το βιντεάκι και παθιάζομαι!!

Αποστολία μας έκανες το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...