Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βλεπω παλι οταν νικαει που μονο αυτη εχει χαρει και λιωνω στο γελιο

μετα παει και βουταει θαλασσα μονη της ΑΧΑΧΑΧΑΧ

χαχα αυτό είναι το μόνο σημείο που είδα κι εγώ. κάνεις δεν χάρηκε ,κανεις δεν ετρεξε να την αγκαλιασει. πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και βλέπω ήδη ο κόσμος να τη στηρίζει όλο και περισσότερο καί στο youtube και στο facebook και παντού. Έτσι Αποστολιάρα μου μαχητάρα μου γυναικάρα μου βίασες τα όνειρα των losers!!!!!!!

χαχα αυτό είναι το μόνο σημείο που είδα κι εγώ. κάνεις δεν χάρηκε ,κανεις δεν ετρεξε να την αγκαλιασει. πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

Χαχαχα ποιος να χαρεί??? αφού η σιχαμενοκλίκα έχασε τα λεφτά που θα μοιραζόντουσαν!!!

Μα πόσο αφελείς είστε μερικοί ?!?!

• Like 2

Και βλέπω ήδη ο κόσμος να τη στηρίζει όλο και περισσότερο καί στο youtube και στο facebook και παντού. Έτσι Αποστολιάρα μου μαχητάρα μου γυναικάρα μου βίασες τα όνειρα των losers!!!!!!!

στο yt δεν ξέρω πάντως στο fb έχει φάει το θάψιμο του αιώνα. Για Twitter δεν ξερω.

Χαχαχα ποιος να χαρεί??? αφού η σιχαμενοκλίκα έχασε τα λεφτά που θα μοιραζόντουσαν!!!

Παιδί μου εννοείται τους έφαγε η κακία τους και ο πόνος μιλάμε! Καλά ο Κατσινόπουλος το μέγιστο παλτό δεν μπορεί να το χωνέψει πως η Αποστολία τον εκμηδένισε!!! 

• Like 2

νομίζω τα λεφτά του τελικού δεν θα τα μοιραζονταν. νομίζω μόνο για τα έπαθλα το είχαν πει αυτό.

Και να συμπληρώσω ότι παραπληροφορείτε το κόσμο που ίσως δεν είδε το χτεσινό επεισόδιο. Και ο Αλεξάνδρου χάρηκε και έτρεξε αμέσως να την αγκαλιάσει και ο Οροκλός παρότι έχασε έδειξε τη χαρά και το σεβασμό του μετά αποθεώνοντάς τη!

Μη δημιουργειτε εντυπώσεις!

• Like 2

Και να συμπληρώσω ότι παραπληροφορείτε το κόσμο που ίσως δεν είδε το χτεσινό επεισόδιο. Και ο Αλεξάνδρου χάρηκε και έτρεξε αμέσως να την αγκαλιάσει και ο Οροκλός παρότι έχασε έδειξς τη χαρά και το σεβασμό του μετά αποθεώνοντάς τη!

Ακριβώς έτσι!

Και η Βασιλική αλλά καί η Δήμητρα της είπαν άξια! 

Αλλά μάλλον κάποιοι ακόμα και στην ήττα προσπαθούν να βρουν μία νίκη. Δεν πειράζει τους λέμε, με το χρόνο θα τους περάσει. 

• Like 1

Καλά όσον αφορά το Κατσινόπουλο μέγιστο παλτό. Δε μπορούσε να στρίψει, σαν πάπια πήγαινε.

Κάπου διάβασα πολύ εύστοχα ότι ακόμα και στο κλουβί θα τον κέρδιζε η Αποστολία χαχαχα!

• Like 2

Και να συμπληρώσω ότι παραπληροφορείτε το κόσμο που ίσως δεν είδε το χτεσινό επεισόδιο. Και ο Αλεξάνδρου χάρηκε και έτρεξε αμέσως να την αγκαλιάσει και ο Οροκλός παρότι έχασε έδειξε τη χαρά και το σεβασμό του μετά αποθεώνοντάς τη!

Μη δημιουργειτε εντυπώσεις!

από τα τοσα άτομα εκεί μόνο ένας πήγε να την συγχαρεί,αυτό δεν το λες και καλο. συνήθως αγκαλιάζονται όλοι μαζί στο τέλος κι όλοι δίνουν συγχαρητήρια στο νικητή με χαρά. Εκεί λες κι ήταν κηδεία έκαναν :ρ

Καλά όσον αφορά το Κατσινόπουλο μέγιστο παλτό. Δε μπορούσε να στρίψει, σαν πάπια πήγαινε.

Κάπου διάβασα πολύ εύστοχα ότι ακόμα και στο κλουβί θα τον κέρδιζε η Αποστολία χαχαχα!

Κάκιστος σε όλα ο Κατσινόπαλτος! Και απαίσιος χαρακτήρας! Την πάτησε πανηγυρικά και γουστάρω να βλέπω τα πεσμένα μούτρα του!!!

• Like 1

Ο Κατσινοπουλος ήταν από τα χειρότερα άτομα εκεί μεσα. Κι αγωνιστικά και σε χαρακτήρα. Αν όντως τα μοιράζονταν τελικά τα τελικά χρήματα χαίρομαι στην τελική που δεν τα πήρε ο Μαυρίδης για να δωσει και στον άχρηστο.
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...