billsnake21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να σαι μέγιστο τρολλ χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Στο μεταξύ στις βασικές ειδήσεις που μου βγάζει το Google δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στο νομαντς και στον νικητή. Στο σαρβαιβορ για 2-3 μέρες οι μισές που μου έβγαζε ήταν για τον Ντάνο. Τόσο χεσμένο πια; λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα, το survival δεν είχε ούτε ένα tweet για τον τελικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ειχαμε τα καθυστερημενα του μανατζερ, τωρα εχουμε τα ζαβα της καλαμπουκας τουλάχιστον αυτοί τρολλαρουν,ο μάνατζερ είχε όντως θαυμαστές. σκέψου οτι υπάρχουν και χειρότερα, το survival δεν είχε ούτε ένα tweet για τον τελικό.. καλά αυτό ξέχασα πως υπάρχει. έγινε και τελικός ; Ουάου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Νικητής ο Μαυρίδης, λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Νικητής ο Μαυρίδης, λοιπόν... Με διαφορα τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Νικητής ο Μαυρίδης, λοιπόν... Σιγα μην ειναι ο κλαψας, ο εναλλακτικος, νικητης Για σκηνη και Σαμοθρακη ειναι μεχρι εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Σιγα μην ειναι ο κλαψας, ο εναλλακτικος, νικητης Για σκηνη και Σαμοθρακη ειναι μεχρι εκει Εσύ είπες δε το έβλεπες ,τώρα έχεις άποψη και περί Μαυριδη; :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εσύ είπες δε το έβλεπες ,τώρα έχεις άποψη και περί Μαυριδη; :ρ Για τον Μαυριδη εχω αποψη ,για το Νοmads oχι. Πρωτη φορα εμφανιση στο Νοmads εκανε ο Μαυριδης ? Ξεχασα πριν να αναφερω και τους Ικαριωτικους χορους και εκει ταιριαστος ειναι . Επισης δεν ακουω Ελληνικα για να μην ακουσω καμμια αηδια οτι υποστηριξα την "σκυλου" για αυτο.Α! επισης εχω και μου αρεσουν τα tattoos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τελείωσε και ησύχασαν οι Φιλιπιννέζοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Αποστολιάρα μας πήρες τα μυαλά ρεεεεε!!!!! Πωπω θα ξυπνάω μέρες με χαμόγελο!!! Τους βίασε τα όνειρα η γυναικάραααααααα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Για τον Μαυριδη εχω αποψη ,για το Νοmads oχι. Πρωτη φορα εμφανιση στο Νοmads εκανε ο Μαυριδης ? Ξεχασα πριν να αναφερω και τους Ικαριωτικους χορους και εκει ταιριαστος ειναι . Επισης δεν ακουω Ελληνικα για να μην ακουσω καμμια αηδια οτι υποστηριξα την "σκυλου" για αυτο.Α! επισης εχω και μου αρεσουν τα tattoos. Μα ο Μαυριδης αυτήν την κλαψιαρικη συμπεριφορά εκεί μεσα την υιοθέτησε. Δε νομίζω πως είχε δείξει κάτι τέτοιο πιο πριν. Στο world party πχ που έγινε και γνωστός στους περισσότερους νορμάλ φαινόταν ,είχε πλάκα κι ήταν χαλαρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μα ο Μαυριδης αυτήν την κλαψιαρικη συμπεριφορά εκεί μεσα την υιοθέτησε. Δε νομίζω πως είχε δείξει κάτι τέτοιο πιο πριν. Στο world party πχ που έγινε και γνωστός στους περισσότερους νορμάλ φαινόταν ,είχε πλάκα κι ήταν χαλαρός. Μετα το world party ξεκινησε αυτο το στυλακι -υφακι του κλαψα/κακομοιρη .Σε συντευξεις κτλπ . Αν και νομιζω σε ενα επεισοδιο του world party ειχε βαλει τα κλαματα στα Ιμαλαια και ζηταγε την μαμα του ,μπορει ομως σε αυτο το τελευταιο να κανω λαθος και να ηταν ο ετερος της εκπομπης. Δικαιωμα του φυσικα να λανσαρετε ετσι η' πραγματικα να ειναι ετσι και δικαιωμα μου εμενα να μου προκαλει αυτο το στυλ εμετο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μετα το world party ξεκινησε αυτο το στυλακι -υφακι του κλαψα/κακομοιρη .Σε συντευξεις κτλπ . Δικαιωμα του φυσικα να λανσαρετε ετσι η' πραγματικα να ειναι ετσι και δικαιωμα μου εμενα να μου προκαλει αυτο το στυλ εμετο . Δεν ξέρω έμενα μου χάλασε την εικόνα μέσα στο παιχνίδι. Πιο πριν δεν τον είχα καθόλου για τέτοιο χαρακτήρα. Μόνο για τον Τανιμανιδη έκλαψε λίγο αλλά κάτι άλλο δεν είχα δει ,καμία σχέση με αυτό που έδειξε μεσα στο παιχνίδι. Τέλος πάντων όπως και να έχει μπράβο του για αυτήν την κίνηση ,εγώ προσωπικά του το αναγνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 λίγο ακόμη παιδιά μια σελίδα έμεινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις