DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 lol. Την γνωρίζεις προσωπικά ; Αν ναι οκ λογικό να χαίρεσαι τοσο. Αν όχι τότε έχεις θέμα. Γιατί αυτήν τσεπωσε 150.000 κι ούτε γνωρίζει την ύπαρξη σου. Σίγουρα προτιμούσα κάποιον άλλον νικητή γιατί μου ήταν εντελώς αντιπαθητικη αλλα μέχρι αύριο θα έχω ξεχάσει κι ότι υπάρχει. Τώρα αν για σενα ήρθαν Χριστούγεννα με την νίκη της όπως είπες no hope for the human race. Χαχα που ήσουν εσύ χτες? Εξαφανιζόλ! Έτσουξε η συντριβή της σιχαμοκλίκας μερικούς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ρε μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά! No hope λέει ο άλλος γιατί κάποιος χάρηκε με κάτι άλλο από αυτό που ήθελε εκείνος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Χαχα που ήσουν εσύ χτες? Εξαφανιζόλ! Έτσουξε η συντριβή της σιχαμοκλίκας μερικούς... Ε αφού ειπα πως δε θα το δω Ειχα μαθει για την Καλαμπουκα,το ειχα γραψει κιολας. Σήμερα είδα λίγο πολύ τι έγινε από το ίντερνετ. Ούτε με την κλίκα ήμουν (αν και συμπαθούσα Αναδιωτη). Πρώτη φορά τελικός που δεν υποστήριζα κάποιον συγκεκριμένα,τα άτομα που μου άρεσαν έφυγαν νωρίς (Ειρήνη πχ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ προτείνω μέρες που είναι να αφήσουμε στην άκρη τις διχόνοιες και τις διαμάχες. Και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι να αποθεώσουμε τη δίκαιη νικήτρια. Τι λέτε? ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΝΤΖΑ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ προτείνω μέρες που είναι να αφήσουμε στην άκρη τις διχόνοιες και τις διαμάχες. Και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι να αποθεώσουμε τη δίκαιη νικήτρια. Τι λέτε? https://www.youtube.com/watch?v=qCHOExoWazg χαχα. Ε όχι κι αποθέωση την ξινή ήμαρτον. Εκτός αν μας δώσει κι εμάς τίποτα. Εκεί την λατρεύω κιόλας αχαχαΡε μην τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά! No hope λέει ο άλλος γιατί κάποιος χάρηκε με κάτι άλλο από αυτό που ήθελε εκείνος. Απλά το βρήκα υπερβολικό. Δεν παιρνω κατι προσωπικα γιατι ολοι αυτοι κερδισμένοι βγηκαν ,εγω δεν κερδισα κατι. Δεν ήθελα κάτι συγκεκριμένο αλλά τώρα ειδα πως ο Μαυρίδης τελικά όντως έδωσε ότι έβγαλε και δεν εβγαλε επίσημα σε φιλανθρωπία. Οπότε αν και χάλασε η εικόνα μου γιαυτον έτσι όπως φέρθηκε μεσα στο παιχνίδι θα προτιμούσα εκείνον τελικά παρα την Καλαμπουκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι ωραίο πρωινό ξημέρωσε σήμερα! Τα Χριστούγεννα ήρθαν 2 ημέρες νωρίτερα μάγκες! Πωπω ξύπνησα με μία χαρά σήμερα!!! Απίστευτο μου φαίνεται ακόμα! Τους κατατρόπωσε η Αποστολιάρα! Περαστικά να πούμε στους οπαδούς της κλίκας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ο Μαυρίδης κακώς έκανε κλίκα πάντως. Αφού προόριζε όλα τα χρήματα για καλο σκοπό έπρεπε να παίξει μόνος ως το τέλος. Τζάμπα χάλασε την εικόνα του προς τα έξω. Κι ο γιδοβοσκος ο κατσινοπουλος προχώρησε τόσο βαθιά στο παιχνίδι χάρη σε αυτόν και τσεπωσε και χρήματα από τα έπαθλα του ενώ ήταν ένα παλτό και μισό ο ίδιος. Πολύ συμφεροντολογος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ προτείνω μέρες που είναι να αφήσουμε στην άκρη τις διχόνοιες και τις διαμάχες. Και όλοι μαζί αγκαλιασμένοι να αποθεώσουμε τη δίκαιη νικήτρια. Τι λέτε? ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΝΤΖΑ! Άπειρα μπράβο στην κοριτσάρα!!!! Δέχθηκε ατελείωτο bullying, αλλά εκεί με το κεφάλι ψηλά, με βοήθεια από τα φιλαράκια της και με τις δυνάμεις της θριάμβευσε! Καλά το video το έχω δει πάνω από 20 φορές! Ηδονή!! Και οι κραυγές της μουσική στ'αυτιά μου! Ο Μαυρίδης κακώς έκανε κλίκα πάντως. Αφού προόριζε όλα τα χρήματα για καλο σκοπό έπρεπε να παίξει μόνος ως το τέλος. Τζάμπα χάλασε την εικόνα του προς τα έξω. Κι ο γιδοβοσκος ο κατσινοπουλος προχώρησε τόσο βαθιά στο παιχνίδι χάρη σε αυτόν και τσεπωσε και χρήματα από τα έπαθλα του ενώ ήταν ένα παλτό και μισό ο ίδιος. Πολύ συμφεροντολογος. Όπως και να'χει τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό και από πλευράς του. Λογικά κάνα 50άρι θα πάει στο παιδοογκολογικό και τώρα που μαθεύτηκε ίσως και να δοθούν και πολλά περισσότερα από τον κόσμο και τον Αντ1. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Όπως και να'χει τουλάχιστον βγήκε κάτι καλό και από πλευράς του. Λογικά κάνα 50άρι θα πάει στο παιδοογκολογικό και τώρα που μαθεύτηκε ίσως και να δοθούν και πολλά περισσότερα από τον κόσμο και τον Αντ1. Ε Ναι,μακάρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ε Ναι,μακάρι Σίγουρο το έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ιάσωνbitc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται ρε παιδιά?Εγω δεν έχω δεί ουτε surviror ουτε nomads.Πως μπορείτε και τα βλέπετε αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι γίνεται ρε παιδιά?Εγω δεν έχω δεί ουτε surviror ουτε nomads.Πως μπορείτε και τα βλέπετε αυτά? χαχα. ε να περναει η ωρα. αν και δυσκολα θα δω το σαρβαιβορ ξανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα να δω χθες τον τελικό και με πήρε ο ύπνος σήμερα διάβασα ότι ο Μαυριδης θα δώσει ΟΛΑ τα λεφτά για φιλανθρωπικό σκοπό και ότι ο Αναδιωτης είπε ότι θα βοηθήσει τον σκοπό του ο Κατσινοπουλος είπε τίποτα ή τσέπωσε τα λεφτά η λερά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Έβαλα να δω χθες τον τελικό και με πήρε ο ύπνος σήμερα διάβασα ότι ο Μαυριδης θα δώσει ΟΛΑ τα λεφτά για φιλανθρωπικό σκοπό και ότι ο Αναδιωτης είπε ότι θα βοηθήσει τον σκοπό του ο Κατσινοπουλος είπε τίποτα ή τσέπωσε τα λεφτά η λερά;;; Ασε μεγαλη λερα, τιποτα δεν ειπε αυτος. Αυτος εγινε φιλος με αυτους απλα για να καταφερει να φτασει μακρια και βγηκε φυσικα και χρηματικα κερδισμενος χωρις να κανει τιποτα,αφου ο ιδιος ηταν ανικανος να κερδισει ενα επαθλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι να τα λέμε αυτά. Άξιος και ο Οροκλός για τη δεύτερη θέση. Και μίλησε όμορφα μετά στην απονομή. Κύριος. Αντιθέτως ο Μαυρίδης με τη κλάψα και τις ψήφους της κλίκας και του κοινού ξεβρακώθηκε στον ημιτελικό. Λέγαν οτι είναι φαβορί αγωνιστικά αλλά δε θυμάμαι να έχει κανει και καμμιά σοβαρή νίκη... Και εγω δεν θυμαμαι να παιχτηκε και κανενα σοβαρο αγωνισμα...ειδικα χθες στον τελικο ολα στον πρωτο γυρο ητανε στατικα και αρκετα θεμα τυχης(οπως αυτο που πετουσανε με τον καταπελτη σακια ) και το τελικο αγωνισμα ητανε παρωδια αφου αν καποιος δεν ητανε καλος στις βολες(η του ειχανε βαλει μικροτερο καλαθι..) ητανε χαμενος απο χερι μην ξεχασουμε και τις "σταμνες" που επρεπε να σπασουνε και η αποστολια απλα τις ακουμπουσε χωρις να τις γρατζουνισει και τις θεωρουσανε σπασμενες αφου μεχρι και ο οροκλος οταν κοιταξε απο πισω που ητανε και ειχε φυγει η αλλη ειπε στον διαιτητη στα αγγλικα "τι τις εσπασε?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις