DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Το καταχάρηκα!! Και Οροκλός μ'άρεσε! Πολύ καλά παιδιά καί τα δύο! Ναι να τα λέμε αυτά. Άξιος και ο Οροκλός για τη δεύτερη θέση. Και μίλησε όμορφα μετά στην απονομή. Κύριος. Αντιθέτως ο Μαυρίδης με τη κλάψα και τις ψήφους της κλίκας και του κοινού ξεβρακώθηκε στον ημιτελικό. Λέγαν οτι είναι φαβορί αγωνιστικά αλλά δε θυμάμαι να έχει κανει και καμμιά σοβαρή νίκη... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Ναι να τα λέμε αυτά. Άξιος και ο Οροκλός για τη δεύτερη θέση. Και μίλησε όμορφα μετά στην απονομή. Κύριος. Αντιθέτως ο Μαυρίδης με τη κλάψα και τις ψήφους της κλίκας και του κοινού ξεβρακώθηκε στον ημιτελικό. Λέγαν οτι είναι φαβορί αγωνιστικά αλλά δε θυμάμαι να έχει κανει και καμμιά σοβαρή νίκη... Πραγματικά φάνηκε πως λόγω κλίκας κατάφεραν να επιβιώσουν τόσο καιρό. Οι πραγματικά δυνατοί επεκράτησαν με πολλή άνεση τόσο χτες όσο και σήμερα. Υποκλίνομαι απλά στους 2 πρώτους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Πραγματικά φάνηκε πως λόγω κλίκας κατάφεραν να επιβιώσουν τόσο καιρό. Οι πραγματικά δυνατοί επεκράτησαν με πολλή άνεση τόσο χτες όσο και σήμερα. Υποκλίνομαι απλά στους 2 πρώτους! H αλήθεια είναι ότι η κλίκα των 2 (και μετά των 3) υπερίσχυε αριθμητικά όλων των υπολοίπων και τους οδήγησε ως τα τελικά! Αφού στο σαρβάιβορ 2 τώρα οι περισσότεροι θ'ακολουθήσουν παρόμοια στρατηγική και θα τη βελτιώσουν, θα δημιουργούν κλίκα του ενός, αλάνθαστη μέθοδος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 2 ριαλιτι εχουν κερδισει γυναικες,το survivor το πρωτο και το νομαντς και ειναι τα μονα που θυμαμαι να μην κρινεται ο νικητης απο ψηφοφορια του κοσμου.. Τουλάχιστον και η πρώτη φάρμα είχε κοπέλα νικήτρια, μια στρουμπουλή ξανθιά, με ερωτήσεις, όπου και της χαρίστηκε ο (πρώην καταδρομέας νομίζω) αντίπαλός της, σε ερώτηση για κάποιο σημείο του ορίζοντα. Στο δε mission ο (μετέπειτα φονιάς) γιδοβοσκός που κέρδισε, είχε νικήσει με μεικτό τρόπο, κοινό και πόντους από τις προηγούμενες αποστολές, γυναίκα αντίπαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 H αλήθεια είναι ότι η κλίκα των 2 (και μετά των 3) υπερίσχυε αριθμητικά όλων των υπολοίπων και τους οδήγησε ως τα τελικά! Αφού στο σαρβάιβορ 2 τώρα οι περισσότεροι θ'ακολουθήσουν παρόμοια στρατηγική και θα τη βελτιώσουν, θα δημιουργούν κλίκα του ενός, αλάνθαστη μέθοδος... μην μπερδεύεσαι κλικα ηταν αυτοι οι τρεις απλα οι αλλοι ηταν συμμορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Με το ζόρι τη συγχαίρουν. Φανταστείτε πόσο σιχαμένη είναι. Κλειδώστε το. Γρηγόρη εύχομαι να μην σε δούμε ποτέ ξανά σε εκπομπή. qfe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Tο παιχνιδι δεν το εχω παρακολουθησει καθολου . Εχω διατυπωσει την αποψη μου σχετικα σε αλλο thread. Διαβαζα για αυτο ομως επικεφαλιδες τυχαια στο ιντερνετ . Χτες ημουν σε ενα φιλικο σπιτι και ειδα τον τελικο . Χωρις να εχω αποψη για τους χαρακτηρες- αλλωστε λιγη σημασια εχει αυτο -ειδα την Αποστολια μια μικροκαμωμενη κοπελα χωρις αθλητικο background να αγωνιζετε με καθε μοριο του σωματος του να"ουρλιαζει" για την νικη . Οποιος εχει καταφερει κατι σε ιδιατερα ανταγωνιστικο περιβαλλον , σε αθλητικο επιπεδο και οχι μονο, θα αναγνωριζε στο προσωπο της αυτη την θεληση ειναι πολυ χαρακτηριστικη . Μετα με ενημερωσαν και για την αποδοση της και την πορεια της μεσα στο παιχνιδι και αυτο κανει την νικη της ακομα μεγαλυτερη και αξια. Cudos . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdasdasdas177 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τουλάχιστον έκανε ένα καλό το Nomads. Έστειλε μηνύματα στο Survivor 2 για το τι να ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ! (αν δεν θελουν να πανε 15%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τουλάχιστον και η πρώτη φάρμα είχε κοπέλα νικήτρια, μια στρουμπουλή ξανθιά, με ερωτήσεις, όπου και της χαρίστηκε ο (πρώην καταδρομέας νομίζω) αντίπαλός της, σε ερώτηση για κάποιο σημείο του ορίζοντα. Στο δε mission ο (μετέπειτα φονιάς) γιδοβοσκός που κέρδισε, είχε νικήσει με μεικτό τρόπο, κοινό και πόντους από τις προηγούμενες αποστολές, γυναίκα αντίπαλο Στη φαρμα νικησε η ψηλη λεπτη καταδυτρια που τα ειχε φτιαξει με ενα βλαχο. Ο ψηλος γκριζομαλλης που εχασε ειχε δεχτει πολεμο απο τη μερα που μπηκε εφτασε στην πηγη αλλα δεν καταφερε να πιει νερο. Αν ηταν πιο εξυπνος θα ειχε νικησει. Η Παταγονία ήταν επίσης ωραίο ριάλιτι επιβίωσης του 2006, υπάρχει όλο στο youtube, δείτε το (παρουσιαστής: Αϊβάζης ) Πηγε απατο λογω του αταλαντου παρουσιαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Κλειδώστε το μπας και ξεχάσουμε πιο γρήγορα την υποτιθέμενη νίκη της σκατοψυχης καλαμπουκας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos35 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 την Αποστολια μια μικροκαμωμενη κοπελα χωρις αθλητικο background να αγωνιζετε με καθε μοριο του σωματος του να"ουρλιαζει" για την νικη . Η αποστολία είναι πρωταθλήτρια καταδύσεων και έχει βγάλει γυμναστική ακαδημία…. Πάντως πολύ χάρηκα που έβλεπα τις σκατόφατσες της κλίκας να βλέπουν την Αποστολία να τους ξεσκίζει… Ειδικά η φάτσα της Δήμητρας, ήταν για εμετό…Άσε που έκανε σαν ζώο όταν έχανε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Η αποστολία είναι πρωταθλήτρια καταδύσεων και έχει βγάλει γυμναστική ακαδημία…. Δεν το γνωριζα αυτο ,καλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Tο παιχνιδι δεν το εχω παρακολουθησει καθολου . Εχω διατυπωσει την αποψη μου σχετικα σε αλλο thread. Διαβαζα για αυτο ομως επικεφαλιδες τυχαια στο ιντερνετ . Χτες ημουν σε ενα φιλικο σπιτι και ειδα τον τελικο . Χωρις να εχω αποψη για τους χαρακτηρες- αλλωστε λιγη σημασια εχει αυτο -ειδα την Αποστολια μια μικροκαμωμενη κοπελα χωρις αθλητικο background να αγωνιζετε με καθε μοριο του σωματος του να"ουρλιαζει" για την νικη . Οποιος εχει καταφερει κατι σε ιδιατερα ανταγωνιστικο περιβαλλον , σε αθλητικο επιπεδο και οχι μονο, θα αναγνωριζε στο προσωπο της αυτη την θεληση ειναι πολυ χαρακτηριστικη . Μετα με ενημερωσαν και για την αποδοση της και την πορεια της μεσα στο παιχνιδι και αυτο κανει την νικη της ακομα μεγαλυτερη και αξια. Cudos . Καποιες ικανότητες τις είχε κανείς δεν λέει το αντίθετο. Αλλά είχε αθλητικό υπόβαθρο. Και τα αγωνίσματα του nomads ήταν αρκετά στα μέτρα της. Παρόλα αυτά δεν εχει σημασια αυτο. Μετράει πολύ ο χαρακτήρας ο οποίος ήταν απαράδεκτος. Γι'αυτό πολλοί δεν χάρηκαν με την νίκη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι ωραίο πρωινό ξημέρωσε σήμερα! Τα Χριστούγεννα ήρθαν 2 ημέρες νωρίτερα μάγκες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Τι ωραίο πρωινό ξημέρωσε σήμερα! Τα Χριστούγεννα ήρθαν 2 ημέρες νωρίτερα μάγκες! lol. Την γνωρίζεις προσωπικά ; Αν ναι οκ λογικό να χαίρεσαι τοσο. Αν όχι τότε έχεις θέμα. Γιατί αυτήν τσεπωσε 150.000 κι ούτε γνωρίζει την ύπαρξη σου. Σίγουρα προτιμούσα κάποιον άλλον νικητή γιατί μου ήταν εντελώς αντιπαθητικη αλλα μέχρι αύριο θα έχω ξεχάσει κι ότι υπάρχει. Τώρα αν για σενα ήρθαν Χριστούγεννα με την νίκη της όπως είπες no hope for the human race. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις