Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άμα είναι σαν κι αυτο ,ηλιθιότητα θα είναι και το nomads. τα έχουν κάνει κωμωδία τα παιχνίδια επιβίωσης, και το σαρβαιβορ φυσικά. βάζουν τους διάσημους μέσα οι οποίοι ουδεμία όρεξη έχουν να ζοριστούν πραγματικά και καταλήγουμε να βλέπουμε κατασκήνωση

Έτσι είναι αλλά εξακολουθώ να προτιμώ την κατασκήνωση από το "Dancing with the Stars" και το βρίσκω αυτονόητο.

Καλύτερα το μάπα ριάλιτι παρά χοροί και αηδίες. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έτσι είναι αλλά εξακολουθώ να προτιμώ την κατασκήνωση από το "Dancing with the Stars" και το βρίσκω αυτονόητο.

Καλύτερα το μάπα ριάλιτι παρά χοροί και αηδίες.

καλά εννοείται,αυτά δε μπαίνω καν στον κόπο να τα δω αλλα πλεον εχουν αρχισει να με κουραζουν και τα παιχνίδια επιβιωσης τυπου μπιγκ μπραδερ

ο κατσινοπουλος όλο λεφτά τσεπωνει ενώ δεν έχει κάνει τίποτα χρήσιμο εκεί μέσα. Στο μεταξύ κάτι μου λεει πως εξω δεν θα κάνει καν παρέα με τον Μαυριδη. Ο Αναδιωτης τουλάχιστον θα κάνει πιστεύω.

επειδη εχω χαθει τελευταια με τις κατσαρολες,σημερα εχουμε τελικο??

τελικός την Παρασκευή

ο κατσινοπουλος όλο λεφτά τσεπωνει ενώ δεν έχει κάνει τίποτα χρήσιμο εκεί μέσα. Στο μεταξύ κάτι μου λεει πως εξω δεν θα κάνει καν παρέα με τον Μαυριδη. Ο Αναδιωτης τουλάχιστον θα κάνει πιστεύω.

τελικός την Παρασκευή

Πραγματικά, χώθηκε στη 2άδα και παίρνει λεφτά, όντας από τους πιο άχρηστους παίκτες και εσχάτως, ενώ έχει φύγει κι απ'το παιχνίδι, τον δούλεψε καλά το Μαυρίδη...

​Η Αποστολία προσπαθεί πάρα πολύ να το παίξει χαριτωμένη, δεν αντέχεται...

• Like 1

Πραγματικά, χώθηκε στη 2άδα και παίρνει λεφτά, όντας από τους πιο άχρηστους παίκτες και εσχάτως, ενώ έχει φύγει κι απ'το παιχνίδι, τον δούλεψε καλά το Μαυρίδη...

​Η Αποστολία προσπαθεί πάρα πολύ να το παίξει χαριτωμένη, δεν αντέχεται...

Μα γι'αυτό χώθηκε ,από τα νούμερο ένα άτομα με στρατηγική ήταν τελικά αυτός. Καλά η Αποστολια το γύρισε σε παιδουλα,προσπαθεί να γίνει συμπαθητική αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται πιο αντιπαθητικη. Βέβαια από την παραγωγή τα περιμένω ολα ,μέχρι και να την στείλει τελικό αύριο μέσω ψηφοφορίας του κοινού.
  • Like 2

Δυο φορές το έβαλα χθες. Την 1η βλέπω τον Μαυρίδη με κάλτσα και σαγιονάρα και το αλλάζω αμέσως και την επόμενη βλέπω τον Μαυρίδη να χτυπάει τατουάζ... Πόσο πιο έλεος ρε φούστη μου;

• Like 4

Αν είναι να το πάρει κάποιος από την κλίκα, ας το πάρει ο Αναδιώτης, τα λεφτά θα μοιραστούν έτσι και αλλιώς..
Τουλάχιστον στα κουίζ έδειξε  ότι έχει 5 γενικές γνώσεις, ας επιβραβευθεί αυτό.
Και θα μας πρήξουν λιγότερο με αυτόν σαν "μεγάλο νικητή".

Αν είναι να το πάρει ο καλύτερος, ας το πάρει η ανακατώστρα. Άριστη κίνηση νημάτων και άριστα προετοιμασμένη για αγώνες 

Προσωπική επιλογή, ο Οροκλός, δεν θα άντεχα να κάνω παρέα μαζί του πάνω από μια μέρα, αλλά έχει μια ωραία διάθεση, δείχνει να τα γράφει όλα εκεί που δεν πιάνει η μελάνι.

Δυο φορές το έβαλα χθες. Την 1η βλέπω τον Μαυρίδη με κάλτσα και σαγιονάρα και το αλλάζω αμέσως και την επόμενη βλέπω τον Μαυρίδη να χτυπάει τατουάζ... Πόσο πιο έλεος ρε φούστη μου;

Ε να μου του δώσουν κι αυτού, μια εκπομπή Στο Δρόμο σαιζόν 3 στον Ant1;;; Κόντρα στο Σαρβάιβορ 2;; Χε χε

Αν είναι να το πάρει κάποιος από την κλίκα, ας το πάρει ο Αναδιώτης,τα λεφτά θα μοιραστούν έτσι και αλλιώς..

Δεν ειπαν οτι θα μοιρασουν και το επαθλο...

Και πολυ βλακεια του μαυριδη που θα δωσει  στους άλλους τα 17.500 απο τα 25.000 που κερδισε...  Τον ειχα για λιγοτερο χαζο.

o μαυριδης ειναι  χαζιοβιολης στο οικονομικο

ειχε ανοιξει μπαρ στην θεσσαλονικη μετα το world party και ενω ητανε πιτα καταφερε σε λιγοτερο απο ενα χρονο να το κλεισει

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...