Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kατσαρολομαχιες και σημερα

αγωνια στο κατακορυφο λιγο πριν τον τελικο..

λέω για αυτά που θα κρατήσει για τον εαυτό του. Δεν ξέρεις τι θα τα κάνει.
Καιρός ήταν για τον γιδοβοσκο. πάντως την Ασποτολια την έχετε υπερτιμησει. Δεν λέω πως δεν έχει κάποιες ικανότητες ,φυσικά κι έχει. Αλλά σε κάποια άλλα πράγματα δεν είναι καθόλου καλή. Όταν όμως η παραγωγή έχει βάλει το 90% των αγωνισμάτων σε στυλ που ευνοεί την Αποστολια και καθόλου κάποιους άλλους δεν το λες και clean win. όλο κοριτσιστικα αγωνίσματα έβαζε ειδικά τον τελευταίο μήνα που ουσιαστικά εννοούσαν μόνο αυτήν λόγω σωματοτυπου ,άντε και την Μιλλουση λιγο αλλά εκείνη ήταν κάπως άχρηστη.

Οταν λες οτι κανεις μια συναυλια πχ και θα δωρισεις την αμοιβη σου σε φιλανθρωπιες 
δεν μπορεις να πεις -πηρα 100 ευρω εδωσα 30 σε ενα φιλο μου 50 σε εναν αλλον 10 στον αδερφο μου και τα 10 που μεινανε θα δωσω στην φιλανθρωπια
ειναι καραγκιοζιλικι
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kατσαρολομαχιες και σημερα

αγωνια στο κατακορυφο λιγο πριν τον τελικο..

Οταν λες οτι κανεις μια συναυλια πχ και θα δωρισεις την αμοιβη σου σε φιλανθρωπιες

δεν μπορεις να πεις -πηρα 100 ευρω εδωσα 30 σε ενα φιλο μου 50 σε εναν αλλον 10 στον αδερφο μου και τα 10 που μεινανε θα δωσω στην φιλανθρωπια

ειναι καραγκιοζιλικι

δεν το βλέπω έτσι αλλα κάθε άποψη δεκτη.

ειναι καραγκιοζιλικι

Για εμενα ετσι κι αλλιως αυτο ειναι cheat. Ο νικητης ενος διαγωνισμου κρινεται απο τους κανονες του διαγωνισμου, οχι απο το τι θα κανει με το επαθλο.

λένε θα κάνουν και 2 τρομάρα τους. ειδικά μετά το survivor 2 ο κοσμος θα έχει σκυλοβαρεθει πιστεύω. εδώ Και το ίδιο το survivor θα δείξει αν θα τα πάει καλά ,αν δεν κάνει την διαφορα με πέρυσι δεν παίζει 6 μήνες να καταφέρει να κρατήσει την τηλεθέαση.

• Like 1

λένε θα κάνουν και 2 τρομάρα τους. ειδικά μετά το survivor 2 ο κοσμος θα έχει σκυλοβαρεθει πιστεύω. εδώ Και το ίδιο το survivor θα δείξει αν θα τα πάει καλά ,αν δεν κάνει την διαφορα με πέρυσι δεν παίζει 6 μήνες να καταφέρει να κρατήσει την τηλεθέαση.

Από το να βάζουν ηλιθιότητες τύπου "Dancing with the Stars", καλύτερα να κάνουν άλλα 100 nomads.

• Like 1

Από το να βάζουν ηλιθιότητες τύπου "Dancing with the Stars", καλύτερα να κάνουν άλλα 100 nomads.

άμα είναι σαν κι αυτο ,ηλιθιότητα θα είναι και το nomads. τα έχουν κάνει κωμωδία τα παιχνίδια επιβίωσης, και το σαρβαιβορ φυσικά. βάζουν τους διάσημους μέσα οι οποίοι ουδεμία όρεξη έχουν να ζοριστούν πραγματικά και καταλήγουμε να βλέπουμε κατασκήνωση
  • Like 1

Το Nomands δεν επιασε καθολου γιατι αντεγραψαν σε ολα το Survivor.Ο Τουρκος μια χαρα θα κρατησει την περσινη τηλεθεαση.Ειναι "μανουλα" σε αυτα.

Α και Αποστολια δεν σου παει καθολου αυτη η χαριτομενια... :wacko:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...