kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ήταν στραβό το Nomads, το έφαγε και η αναβάθμιση. 1
archkedun Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 κατσινοπουλε ουγκ, τραβα σε καμια στανη Η επιθεση που εκανε στον ανθρωπο στο σινεμα ηταν ομολογια εγκληματικης ενεργειας ον καμερα. Μετα δε μας ειπε τι εκανε ο μαγκας. Θα το εβαλε στα ποδια να μην τον πιασει η αστυνομια.
margaritagr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αλεξάνδρου live στη Σκορδά. Προσπαθεί να μη κράξει μαυριδη αλλα του βγαίνει. Αρνείται τη κλίκα Αλλο πρόσωπο λεει ο Μαυροδης πίσω απο τις καμερες
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αλεξάνδρου live στη Σκορδά. Προσπαθεί να μη κράξει μαυριδη αλλα του βγαίνει. Αρνείται τη κλίκα Αλλο πρόσωπο λεει ο Μαυροδης πίσω απο τις καμερες εχω αρκετες μερες να δω και εχω χασει επαφη, αποχωρησε ο αλεξανδρατου ? 1
ant_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Η επιθεση που εκανε στον ανθρωπο στο σινεμα ηταν ομολογια εγκληματικης ενεργειας ον καμερα. Μετα δε μας ειπε τι εκανε ο μαγκας. Θα το εβαλε στα ποδια να μην τον πιασει η αστυνομια. Καλα ενταξει χαρτινο κουβα με ποπ κορν πεταξε σιγα μην ηρθε και η αντιτρομοκρατικη να τον πιασει
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Καλα ενταξει χαρτινο κουβα με ποπ κορν πεταξε σιγα μην ηρθε και η αντιτρομοκρατικη να τον πιασει Τι πραγμα? Ποτε εγιναν αυτα? source? 1
ant_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δεν εγιναν στον παιχνιδι τα ελεγε σαν ιστορια οτι εγινε σε μια αιθουσα κινηματογραφου με εναν που εκανε φασαρια
Alekos35 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αλεξάνδρου live στη Σκορδά. Προσπαθεί να μη κράξει μαυριδη αλλα του βγαίνει. Αρνείται τη κλίκα Αλλο πρόσωπο λεει ο Μαυροδης πίσω απο τις καμερες Ε και που ειναι το περίεργο; Καλά λέει. Πολυ fake ο Μαυριδης. 3
Muchacho Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Αλεξάνδρου live στη Σκορδά. Προσπαθεί να μη κράξει μαυριδη αλλα του βγαίνει. Αρνείται τη κλίκα Αλλο πρόσωπο λεει ο Μαυροδης πίσω απο τις καμερες Και ο κομμωτής το ίδιο είπε και λογικά οποιοσδήποτε αντικειμενικός βγει το ίδιο θα πει... 1
tritonas00 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 εχω αρκετες μερες να δω και εχω χασει επαφη, αποχωρησε ο αλεξανδρατου ? και ο αλεξανδρατου και ο ντουβλης 4
g_alkis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2017 Εκπληκτικα ενδιαφερον και το σημερινο αγωνισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις