doctorser Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 μαυριδη γιδι σκουπιδι και γενικα σε ιδι Εγώ σαν υποστηρικτής του Μαυρίδη έχω διαβάσει κατά διαστήματα πολλούς βαρύς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του . Προσωπικά δεν έχω αντιδράσει αλλά ειλικρινά λυπάμαι εξίσου και τους haters του . Αν θεωρείτε ότι είναι χαμηλό το επίπεδο του σε όσα αναφέρεστε τότε γινεστε ακριβώς ίδιοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ναι αλλα ειναι σκουπιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ σαν υποστηρικτής του Μαυρίδη έχω διαβάσει κατά διαστήματα πολλούς βαρύς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του . Προσωπικά δεν έχω αντιδράσει αλλά ειλικρινά λυπάμαι εξίσου και τους haters του . Αν θεωρείτε ότι είναι χαμηλό το επίπεδο του σε όσα αναφέρεστε τότε γινεστε ακριβώς ίδιοι . Τι ακριβως ειναι αυτο που σε εξιταρει στον μαυριδη και το υποστηριζεις ? Θα ηθελα να βρω κατι και εγω ... Δεν καταφερνω ομως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι κανουν τα ζωα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τι κανουν τα ζωα ρε Δεν νομίζω να τα καταφέρεις απόψε. Κανείς δεν γλυτώνει απόψε. RIP all! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 - "Κέρδισα 10.000€" - Μπράβο! Πως ρε μεγάλε;;; - "Ξάπλα με μια καρύδα στο χέρι." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Πρεπει να εχει βαλει καποιον δικο του ο ατζουν στην παραγωγη του Nomads Και προσπαθει να τους γελοιοποιηση δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως και το σημερινο που βλεπουμε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Δύσκολο είναι και Πάλι γιατί είναι πολύωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Λογικά, θα κερδίσει όποιος δεν κοιμηθεί. Σκληρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Γελανε και οι δαδες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Τιλίτ μι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Θα ζυγίζει 400 γραμμάρια με τις ώρες και σε τέτοια στάση συν την υπνηλία μετά το γλέντι θέλει κόπο γιατί παίζονται 10000€ Κουράζουν και τον Αρναούτογλου, θα ζητάει και βραδυνα ένσημα εκτός από εκτός έδρας. Ξυρίστηκε ο Κατσινόπουλ . Σούπερ χρυσή αυγή mode on μετά το fail με την καρύδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Κατσινοπουλε ουγκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Σας πονάει η Αποστολία κατσινο-μαυριδο-Αναδιωτιδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Ποιος πήρε τα 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις