Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μαυριδη σιχαμα.

Στην αρχη μου ηταν σχεδον συμπαθητικος,στην πορεια εγινε αδιαφορος και τωρα τον αντιπαθω.

Αλλα πιο πολυ εχω παρατηρησει πως εχει αποκτησει αρρωστο φανατικο κοινο οπως ο Ντανος ,οποτε πολυ θα χαρω τελικα αν φυγει για να σκασουν :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκτός αν έχει πέσει μοντάζ και τα πει σε άλλο τόνο ύφος κλπ είναι ξεκάθαρο ότι έχει ενημερωθεί για όλα εκεί που πήγε. Καταλαβε ότι ξέφυγε πολύ η το είδε η του το είπαν. Δεν ξέρω πόσους θα πείσει αυτή η "στροφή" του.

• Like 1

Είδα σήμερα το χθεσινό επεισόδιο( σε φαστ φοργορντ φυσικά.) 9 στις 10 ερωτήσεις αφορούν το Μαυρίδη, και κάνει μπαμ ότι είναι κατευθυνομενες από την παραγωγή, τόση διαφήμιση πια κούρασε ο Μαυρίδης και οι άλλοι έπρεπε να λέγεται,

Σήμερα προβλέπω Όσκαρ πρώτου αντρικού, να ξέρετε μάγκες αν ο τελικός είμαι με ψήφους ο Μαυρίδης είναι φραγμένο για νικητής, αέρα θα το πάρει

Δυστυχώς δεν μπορώ να ταυτιστω με κανέναν χαρακτήρα, όλοι είναι σίχαματα και ο ζαμπιδης που ήταν λίγο νορμάλ ήταν σκέτη κατάθλιψη αγωνιστικά

Τπτ εγώ αναμένω ατζουν ριαλιτι του κ..λου το νομαντσ τρέχει μόνο και βγαίνει δεύτερο

Ο οροκλος δεν εχει σκαμπανεβασματα στην αποψη και την συμπεριφορα του ..

Για εμενα ειναι ο μονος με συμπεριφορα φλατ ευθεια γραμμη ανευ τροποποιησεων..

Αξιζει να κερδισει ως αυθεντικος (τουλαχιστον με αυτα που δειχνει στο παιχνιδι) και αθλητικος ...

Το εντελως αναποδο του Οροκλου ειναι ο μαυριδης ...

3προσωπος και ανωριμος παντελως ...

Αλλα χθες αλλα σημερα αλλα αυριο ..

Αδερφια του οσοι τον βολευουν ..

• Like 4

Παρόλο που κράζω το Μαυρίδη για τη συμπεριφορά του, μου άρεσε αυτό που είπε ο Λέντζας και έχει και δίκιο. Στην αρχή έφαγε πίεση γιατί δεν ταίριαζε με τους υπόλοιπους και ένιωθε απομονωμένος οπότε μόλις βρήκε 1-2 άτομα για παρέα του βγήκε η αντίδραση και η επιθετικότητα. Εκεί φαίνεται βέβαια η ανωριμότητά του καθώς θα περίμενε κανείς από έναν άνθρωπο 40 χρονών να το διαχειριστεί αλλιώς. Τώρα για τη μεταστροφή που φαίνεται στο trailer δε μπορώ να μη σκεφτώ πονηρά. Τι άλλαξε δηλαδή από τη μια μέρα στην άλλη;

Τι αλλαξε?? Προφανως του σφυριξαν τι παιζει εξω, ειναι πολυ naive οποιος πιστεύει κατι άλλο πραγματικά. Εδω θυμαμαι και survivor ψαχναν τη Βαλαβανη στις τουαλετες με το κινητο στο χερι και μετα αλλαξε εντελως συμπεριφορά. Ελατε στη θεση τους δεν θα θελετε να ξερετε τι λενε εξω ακριβως? Αν σας δινοταν η ευκαιρια δεν θα το κανατε? Ασε που εγω πιστεύω οτι κάποιοι μπήκαν με "πρόγραμμα" απο το καναλι αλλα μολις ειδαν λιγο τι παιζει σου λεει ωπα μην ξεφτιλιστουμε και εντελώς και το γυρνάνε το ρόλο.

Ο μονος που πιστευω οτι δεν πηρε χαμπάρι απο τετοια ειναι ο Ζαμπιδης, για αυτο και δεν μιλαγε πολυ και δεν τον προέβαλαν και ιδιαίτερα.

Οροκλε ετοίμασε τα Oscar σημερα.. :P

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...