Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ηταν που ελεγε ο αρναουτογλας στις αρχες οτι ακομα δεν ειδατε τιποτα απο αγωνισματα...

Αυτό εννοούσε βρε, ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται όλο και χειρότερα... :-D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπρεπε να κερδίσει ο Αναδιώτης, για να μην πάει πάλι!

Η σιχαμαποστολία ξαφνικά έγινε καλά με το έπαθλο και τώρα θα γίνει περδίκι! Δεν αρνήθηκε κιόλας!

Τον λυπήθηκα τον Αλεξάνδρου, είναι ανάμεσα στις 2 κλίκες και κανείς δεν τον παίζει!

Τον λυπήθηκα τον Αλεξάνδρου, είναι ανάμεσα στις 2 κλίκες και κανείς δεν τον παίζει!

Και 'γώ έχω αρχίσει να τον συμπαθώ γι' αυτό το λόγο...

• Like 1

Έπρεπε να κερδίσει ο Αναδιώτης, για να μην πάει πάλι!

Η σιχαμαποστολία ξαφνικά έγινε καλά με το έπαθλο και τώρα θα γίνει περδίκι! Δεν αρνήθηκε κιόλας!

Θα πηγαινε πιστευω,θα επαιρνε Δημητρα και κατινοπουλο. 

Κι εγω τον λυπαμαι απο την μια αλλα απο την αλλη οταν ηταν στην βιλα δεν τα σκεφτοταν αυτα κι εκανε μαγκιες οποτε... παιρνει οτι του αξιζει υποθετω.

Θα πηγαινε πιστευω,θα επαιρνε Δημητρα και κατινοπουλο.

Κι εγω τον λυπαμαι απο την μια αλλα απο την αλλη οταν ηταν στην βιλα δεν τα σκεφτοταν αυτα κι εκανε μαγκιες οποτε... παιρνει οτι του αξιζει υποθετω.

Δε θα με πείραζε τόσο αν έπαιρνε κι η Αποστολία ό,τι της άξιζε, το νινί όμως πάντα σέρνει καράβια...

Δείχνει καλό παιδί πάντως κι ας είναι λίγο ανώριμος και για τον Αναδιώτη τα καλύτερα λέει, απορώ τι του έκανε..

Α γι' αυτό έχει ωραίο σώμα η κοπέλα. Αμ πες το μας και τρομάξαμε.

Πραγματικά, έτσι εξηγούνται όλα, μεγάλο πράγμα τα γονίδια...

Δε θα με πείραζε τόσο αν έπαιρνε κι η Αποστολία ό,τι της άξιζε, το νινί όμως πάντα σέρνει καράβια...

Δείχνει καλό παιδί πάντως κι ας είναι λίγο ανώριμος και για τον Αναδιώτη τα καλύτερα λέει, απορώ τι του έκανε..

Πραγματικά, έτσι εξηγούνται όλα, μεγάλο πράγμα τα γονίδια...

Ποιος ξερει εγω ακομη πιστευω ισως τον πειραξε κατι μεσα στο παιχνιδι αφου ηταν καλα στην αρχη.

Πολυ θα ευχαριστιομουν να εμενε η Αποστολια παραλια και να μη της μιλουσαν οι αλλοι χαχα.

Ζωαρα οι αλλες στην βιλα στο μεταξυ

Κλαιω. Με καποιο τροπο ειδε ο Μαυριδης το κραξιμο που τρωει ονλαιν στο νοσοκομειο και αλλαζει σταση απο αυριο και το παιζει φιλοι ολοι και παλι το σιχαμα

• Like 2

Τα αλλαζει παλι ο Μαυριδης. Πηγε νοσοκομειο μπηκε στα σοσιαλ ειδε οτι το παρακανε κι ειπε να κλαψει παλι λιγο. Αυτος κι η Αποστολια ειναι για το περισσοτερο ξυλο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...