skatoula1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μια χαρά κόμπλεξ μπορούν να έχουν κι αυτοί. Τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο, όσο κι αν μας έχουν πείσει για το αντίθετο... Έχεις απόλυτο δίκιο, το πιστεύω κι εγώ αυτό, τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο, αλλά επιτρέψτε μου να πω - χωρίς να παρεξηγηθώ- ότι άλλο να έχεις ένα πτυχίο ΙΕΚ κι άλλο κανά 2 διδακτορικά - εγώ δεν έχω- για αυτούς τους τελευταίους μίλησα κι όχι για αυτούς που απλά έχουν ένα οποιοδήποτε πτυχίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Γκανγκστεροφατσα το μωρο. Κατι κινεζους ραπερ μου θυμιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 χαχα τους εχουν απαγορευσει να καθονται κοντα στην σημαια; δεν παμε καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Webuilt champions λεει στην μπλουζα του Webuilt ereipia πρεπει να λεει κανονικα αρθριτιδα σπασμενη λεκανη.. Αυτα τα αθληματα σακατευουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο, το πιστεύω κι εγώ αυτό, τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο, αλλά επιτρέψτε μου να πω - χωρίς να παρεξηγηθώ- ότι άλλο να έχεις ένα πτυχίο ΙΕΚ κι άλλο κανά 2 διδακτορικά - εγώ δεν έχω- για αυτούς τους τελευταίους μίλησα κι όχι για αυτούς που απλά έχουν ένα οποιοδήποτε πτυχίο. Πίστεψέ με, το ίδιο ισχύει και γι'ανθρώπους που έχουν διδακτορικό/ά. Υπάρχουν πολλοί τρομερά αξιόλογοι και πολλοί που δεν είναι ούτε για φτύσιμο... Στα δικά μας, μάθαμε επιτέλους απ'το τρέιλερ για ποιο λόγο οι φίλοι Αλεξάνδρου-Αναδιώτης δε μιλάνε. Ο Αναδιώτης έχει πειραχτεί με κάτι που έχει κάνει ο Αλεξάνδρου εκτός παιχνιδιού, ο Αλεξάνδρου δε φαίνεται να το έχει καταλάβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Στα δικά μας, μάθαμε επιτέλους απ'το τρέιλερ για ποιο λόγο οι φίλοι Αλεξάνδρου-Αναδιώτης δε μιλάνε. Ο Αναδιώτης έχει πειραχτεί με κάτι που έχει κάνει ο Αλεξάνδρου εκτός παιχνιδιού, ο Αλεξάνδρου δε φαίνεται να το έχει καταλάβει... Ισως κι εντος παιχνιδιου ομως. Ισως τον χαλασε η σταση που ειχε οταν αρχισαν οι κλικες. Γιατι στην αρχη μια χαρα ηταν οι 2 τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μου ελειψε ο εξωτικος Αγιος Δομινικος. Ποτε ξεκιναει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γλάστρα της Μενεγάκη Αλεξάνδρου. Λουλού Οροκλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Με τον όρο πίστες και πρωινάδικα εννοεί προφανως την σάπια κουλτούρα των Ελλήνων προφανως και μια χαρά τα λέει , ναι είναι κλαψας αλλά το επίπεδο του είναι χιλιόμετρα μακριά από αυτό που εκπροσωπούν Αλεξάνδρου Αποστολία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 εγω θελω να παει καποιος να κατσει στο παγκακι που οι αστυφυλακες εχουν απαγορεψει την προσβαση να γελασουμε λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο Αποστολία τους ξεφτίλισες πάλι τους κατινοπουλομαυριδαίους! Καλά να μιλάει ο ελεεινός Μαυρίδης υποτιμητικά για άλλους είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Μιλάμε για ό,τι πιο κακόψυχο έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Καί φυσικά επίπεδο δάπεδο. Πάντως θα κερδίσει το Nomads χαλαρά αφού διαθέτει φανατικό κοινό ζόμπι που τον ακολουθούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 1:30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μπράβο Αποστολία τους ξεφτίλισες πάλι τους κατινοπουλομαυριδαίους! Καλά να μιλάει ο ελεεινός Μαυρίδης υποτιμητικά για άλλους είναι το ανέκδοτο της χρονιάς. Μιλάμε για ό,τι πιο κακόψυχο έχει περάσει από την ελληνική τηλεόραση. Καί φυσικά επίπεδο δάπεδο. Πάντως θα κερδίσει το Nomads χαλαρά αφού διαθέτει φανατικό κοινό ζόμπι που τον ακολουθούν. Ετσι ακριβως ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Όποιος από τους 3 κερδίσει το έπαθλο θα το μοιραστεί με τους άλλους 2. νομίζω είναι φανερό ότι έχουν κάνει συμφωνία. κερδισμένος θα βγει φυσικά ο Κατσινο που ούτε στον ύπνο του δεν θα έφτανε όχι τελικό αλλα ούτε καν πεντάδα. πιστεύω πως ο Μαυρίδης με τον Αναδιωτη μπορεί όντως να έγιναν φίλοι αλλά ο κατινοπουλος μάλλον κοίταξε το συμφέρον του και βιάστηκε να τους πλευρισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μια φορά έτυχε στην Αποστολία να μην ψηφίζει προς το τέλος, οπότε να έχει δει ποιοι θα πάρουν τις ψήφους και αφού το έπαιξε βαρύ πεπόνι και ότι δυσκολεύεται κι αφού εδώ και 2 εβδομάδες μας είχε πρήξει για τη συμμαχία των γυναικών και ότι ποτέ δε θα ψήφιζε γυναίκα, έστειλε τη Δήμητρα!Το θέμα είναι ότι είναι και κακή ηθοποιός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις