TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ηταν ανάγκη να εμφανιστείς ρε πιλ; Τι σκούπα ήταν αυτή... Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου σβήστηκε ένα από τα πλέον χρήσιμα και εποικοδομητικά σχόλια που έχω κάνει στο φόρουμ! Εν πάση περιπτώσει, still in first page, bitches! Κι εμένα σβήστηκαν πολλά αλλά δε θυμάμαι κατά πόσο ήταν εποικοδομητικά. Πάντως παραμένω ακλόνητος κι εγώ στη γνωστή μου θέση Ε όχι και το δικό μου σχόλιο στη σελίδα 1! Αυτή την εξυγίανση θέλουμε; Πάλι δεν τα κατάφερες ρε; Aστο δε σε θέλει.. χαχαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα έχει; τι ώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Την ίδια με χθες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επίτηδες έγινε γιατί μου είχε βγει το όνομα Σε εφαγε η παραγκα του ινσομνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πάλι δεν τα κατάφερες ρε; Aστο δε σε θέλει.. χαχαχαχαχ Σε εφαγε η παραγκα του ινσομνια Αντί να με βγάλουνε από την 1η του Survival, με βγάλανε από εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Βλέπεις να κλείνει; Τα λες αυτά γιατί σε σχέση με το σαρβάηβορ λείπεις από την πρώτη σελίδα.. Ζουλιάρη! Για δες τώρα Δεν είμαι βέβαια σίγουρος ακόμα, αν είναι λόγος υπερηφάνειας ή ντροπής... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 #ταλεγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Να κανουμε μια αρχικη καταταξη στα σιχαματα: 1. Καλογιδι. Μακραν οτι πιο σιχαμερο. Αν δεν φυγει συντομα, θα μαλωσει με ολους και με ολα. 2. Συμβουλος καινοτομιας. Οπως λεμε μανατζερ ραγκμπι. Γλοιωδης. 3. Μαυριδης. Ανθρωπος που μαλωσε με τον κολλητο του λογω αντιθεσης του με το σαρβαιβορ, και μετα πηγε σε παρομοιο παιχνιδι. Συν οτι ειναι μπλαζε. Ουστ. 4. Χανταμπακαινα. Η επιλογη συζυγου τα λεει ολα. Συν οτι ειναι παντελως αμπαλη. Τρισκαταρατη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Σας σβήσανε μηνύματα του τύπου;;; Ότι τα "χώνατε/θάβατε" κάποια πρόσωπα ονομαστικά από το παιχνίδι; Τότε αν είναι ετσι κακός γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και επέλεξαν την έκθεση του εαυτού τους οπότε θα "δεχθούν τα πάντα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Οι κόκκινοι έχουν αρκετά σιχάματα μέσα, να πάρουν μεταγραφή και το σκυλογίδι και θα είναι πλήρεις σιχαμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 μηδέν σβησμένα. πρότυπο σχολιαστή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Προτείνω να γίνεις ο mod του θρεντ, να ξεκουραστεί κι ο πιλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Προτείνω να γίνεις ο mod του θρεντ, να ξεκουραστεί κι ο πιλ! καλύτερα να γίνει ο froskeas που θα μπαίνει για 2 λεπτά μια φορά τη εβδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Να μπει poll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Τελικά την ώρα της προβολής του επεισοδίου το δείχνει μέσω Internet ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις