maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Χάρηκα πολύ με Οροκλό και Δημήτρη! Ο ένας αγαπητός στο κοινό ο άλλος τέλειος στα αγωνίσματα! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ψηφίζουν. Αν η Βασιλική ψηφίζει με Αποστολία Λευτέρη τότε υπερτερούν αριθμητικά οπότε κάνουν κουμάντο πλέον αυτοί. Επίσης γουστάρω πολύ να κερδίσει επικράτεια το σίχαμα Κατσινόπουλος ή το σίχαμα Μαυρίδης και να κάνουν σα 15χρονα να λένε όχι εγώ δεν πάω χαχα!
livefreeordie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Χάρηκα πολύ με Οροκλό και Δημήτρη! Ο ένας αγαπητός στο κοινό ο άλλος τέλειος στα αγωνίσματα! Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ψηφίζουν. Αν η Βασιλική ψηφίζει με Αποστολία Λευτέρη τότε υπερτερούν αριθμητικά οπότε κάνουν κουμάντο πλέον αυτοί. Επίσης γουστάρω πολύ να κερδίσει επικράτεια το σίχαμα Κατσινόπουλος ή το σίχαμα Μαυρίδης και να κάνουν σα 15χρονα να λένε όχι εγώ δεν πάω χαχα! Το τριο θα χτυπηθει ασχημα στις επομενες ψηφοφοριες. Γιατι ουσιαστικα εμειναν οι 3 τους κι ολοι οι υπολοιποι,εκτος της Δημητρας που ειναι στην κοσμαρα της οποτε δεν μετραει. Βλεπω υποψηφιους 2 απο τους 3 αν δεν παρουν ασυλιες. 1
patsi Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απ την παρέα των 3 πιστεύω πως μόνο ο Κατσινοπουλος μπορεί να απειληθεί απ τους υπόλοιπους σε μια ενδεχόμενη ψηφοφορία ώστε να μην σωθεί απ τον κόσμο. Αν και όπως είδαμε γίνονται και ανατροπές. Γελάω πολύ με την ατμόσφαιρα των 2 στη βίλα έχει φάση. Πες μου τραγούδι να κοιμηθώ είπε ο Αλεξάνδρου χθες Χαχαχα. Πάλι καλά που δεν ζήτησε πιπιλα(με την καλή έννοια).
guido Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Ο Ζαμπιδης μεχρι στιγμης στο nomads: - Εχασε σε αγωνισμα παραμονης απο εναν που δηλωνει "κομμωτης" ενω ο ιδιος "παγκοσμιος πρωταθλητης kick boxing" - Εχασε απο την κολετσα - Εχασε σε ψήφους απο εναν ασημο ιδιοκτήτη μπαρ ονόματι Οροκλος ο οποιος ειναι 40 χρονων και μιλαει σαν να ειναι 15 - Εχασε σε αγωνισμα παραμονης απο καποιον που δηλωνει "μοντελο" ενω ο ιδιος "παγκοσμιος πρωταθλητης kick boxing" Τουλαχιστον απο τα λιγα που εχω δει, οπως και να το κανουμε κοντος/ψηλος δεν εχει σημασια ειναι ξεφτιλα εντελως για το image του. η πιο "ξεφτιλα" είναι όλη αυτη η προσπαθεια της παραγωγης και των παιχτων να δικαιολογήσουν τις ηττες του. ακουσαμε μεχρι και οτι ειχε ΚΟΨΙΜΟ τι να κανει ο ανθρωπος χαχαχα ενταξει εχασε, δεν το ειχε καθολου και πουθενα, βαρεθηκαμε να ακουμε δικαιολογιες και οτι το παιχνιδι ειναι κατι σαν ταβλι, που μπορει και να χασει ακομα και ενας πρωταθλητης κτλ 2
djapal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 εψαξα σε αρκετες σελιδες, αλλα δεν βρηκα κατι (ειναι και πολλες!). μηπως ξερει κανεις τη μουσικη της αποχωρησης/αποχαιρετισμου; εκει με το πιάνο. ευχαριστω
ant_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Θελω να δω ποιοι θα θελουν την βιλα πλεον. Το τριο μαυριδη δεν παιζει να την θελει για να μη χωριστει. Η φιδαποστολια επισης δε νομιζω να τη θελει γιατι θα χασει επαφη με την κλικα,το ιδιο κι η κομμωτρια. μου φαινεται μονο η Δημητρα η Βασιλικη ο Οροκλος κι ο Δημητρης θα την θελουν. Εχει το παιχνιδι κανονες η ο καθενας κανεις οτι γουσταρει? θα κερδισουνε δηλαδη την βιλα και θα αρνηθουνε να πανε..(εγινε το ιδιο με επαθλο θα πειτε) "Οποιος δεν ακολουθει τους κανονισμους του παιχνιδιου χανει την χρηματικη αποζημιωση που εχει συμφωνηθει και αποχωρει απο το παιχνιδι"(αν εχεις μυαλο να βαλεις τετοιο ορο)
ADHD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 η πιο "ξεφτιλα" είναι όλη αυτη η προσπαθεια της παραγωγης και των παιχτων να δικαιολογήσουν τις ηττες του. ακουσαμε μεχρι και οτι ειχε ΚΟΨΙΜΟ τι να κανει ο ανθρωπος χαχαχα ενταξει εχασε, δεν το ειχε καθολου και πουθενα, βαρεθηκαμε να ακουμε δικαιολογιες και οτι το παιχνιδι ειναι κατι σαν ταβλι, που μπορει και να χασει ακομα και ενας πρωταθλητης κτλ Ναι η αληθεια ειναι αυτη, το πρωτο αγωνισμα ηταν στα μετρα του ηθελε ταχυτητα δυναμη αντοχη, τον ειδαμε να φτανει με μεγαλη καθυστέρηση απο το μοντελο, δίκαια έχασε και δεν το ειχε πουθενά όντως. Καμια δικαιολογία, πες απλα οτι ειμαι καλος μονο να δινω μπουνιές και τελος. Καλα τι λεμε εδω εχασε απο την κολετσα, εγω προσωπικα μονο σε διαγωνισμο τραγουδιου η πιπ@ς θα ανεχομουν να χασω απο την κολετσα και θα ειχα φυγει μονος μου απο αξιοπρεπεια. 4
livefreeordie Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Εχει το παιχνιδι κανονες η ο καθενας κανεις οτι γουσταρει? θα κερδισουνε δηλαδη την βιλα και θα αρνηθουνε να πανε..(εγινε το ιδιο με επαθλο θα πειτε) "Οποιος δεν ακολουθει τους κανονισμους του παιχνιδιου χανει την χρηματικη αποζημιωση που εχει συμφωνηθει και αποχωρει απο το παιχνιδι"(αν εχεις μυαλο να βαλεις τετοιο ορο) Όχι απλά θα κάτσουν να χάσουν. Απλό.
Alekos35 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Παω τον Οροκλο γιατι την λεει στον Μαυριδη! 2
livefreeordie Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Παω τον Οροκλο γιατι την λεει στον Μαυριδη! Όλοι λένε για στημένη ψηφοφορία επειδή έμεινε από το κοινό αλλά εγώ πιστεύω τον ψήφισαν αυτοί που μισούν Μαυριδη :Ρ. βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κόσμος που όντως χαλάει τα λεφτά του για τέτοιες βλακείες εκτός των γνωστών τους ,εδώ μου έκανε εντυπωση στο σαρβαιβορ ,ποσο μάλλον τώρα.
guido Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 μονο σε διαγωνισμο τραγουδιου η πιπ@ς θα ανεχομουν να χασω απο την κολετσα και θα ειχα φυγει μονος μου απο αξιοπρεπεια. καλά και σε διαγωνισμό τραγουδιού να χάσεις από Κολέτσα βαρύ είναι 2
Blacktan Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 καλά και σε διαγωνισμό τραγουδιού να χάσεις από Κολέτσα βαρύ είναι Στην πιπα ομως ε ? Ας παει το παλιαμπελο... #κλαιω ... 1
mylo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Της τον σφυριξαν της φιλλιπινεζας ή τζάμπα βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις