thomasG4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έμενα για τη Κωλέτσα μου φάνηκε ότι τραυματίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Άντρας φαίνεται κάτω βρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Άντρας φαίνεται κάτω βρε Ναι έχεις δίκιο τώρα το ξανα είδα, όντως άντρας είναι. Απλά αυτή τσίριζε απο πάνω και με μπέρδεψε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον ο Μαυρίδης είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosberyk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το πλέον αισχρό που ακούστηκε στη βίλα ήταν η ατάκα για τους παρακατιανούς της Ζούγκλας....ρε πάνε καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου σβήστηκε ένα από τα πλέον χρήσιμα και εποικοδομητικά σχόλια που έχω κάνει στο φόρουμ! Εν πάση περιπτώσει, still in first page, bitches! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου σβήστηκε ένα από τα πλέον χρήσιμα και εποικοδομητικά σχόλια που έχω κάνει στο φόρουμ! δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έλα ρε αφού είπανε ποιος τραυματίζεται Δημήτρης Αλεξάνδρου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου Άσε ο κέρβερος τα τσάκισε όλα ευτυχώς εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη σελίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ε όχι και το δικό μου σχόλιο στη σελίδα 1! Αυτή την εξυγίανση θέλουμε; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Άσε ο κέρβερος τα τσάκισε όλα ευτυχώς εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη σελίδα Ξέρω κόσμο που πληγώθηκε από αυτήν την κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ξέρω κόσμο που πληγώθηκε από αυτήν την κίνηση. Tην πάτησαν όμως σαν πρωτάρηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα. Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις. To Νησί είχε ωραία εικόνα, ως σειρά ήταν βαρετή και αδιάφορη, για μένα τουλάχιστον, δεν τη βάζω καν στις καλές σειρές. Το Τατουάζ είναι κλασική καθημερινή σειρά, το ότι είναι αστυνομική απλά την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και για το ανδρικό κοινό, τίποτα το εξαιρετικό όμως... Το Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι άθλιο, γεμάτο τραγουδιστές και μετανάστες και χωρίς κανένα πραγματικό ταλέντο, ξέθαψαν και την Μπακοδήμου, που έκανε καριέρα λόγω του Σεργουλόπουλου. Σήμερα θα έχει Χ-factor, θα έχουν και τη Λάουρα, για να θυμίζει λίγο σαρβάιβορ... Λογικότατο μετά από το προμόσιον που είχε να πάει τόσο καλά πρώτο επεισόδιο και γενικά όλη την πρώτη εβδομάδα, αν συνεχίσει να είναι έτσι άτονο όμως, μπορεί να χάσει και την πρωτιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Tην πάτησαν όμως σαν πρωτάρηδες Επίτηδες έγινε γιατί μου είχε βγει το όνομα Σήμερα θα έχει Χ-factor Voice, θα έχουν και τη Λάουρα, για να θυμίζει λίγο σαρβάιβορ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Επίτηδες έγινε γιατί μου είχε βγει το όνομα Έλα μωρέ τώρα, όλα ίδια είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις