Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου σβήστηκε ένα από τα πλέον χρήσιμα και εποικοδομητικά σχόλια που έχω κάνει στο φόρουμ!  :P

Εν πάση περιπτώσει, still in first page, bitches! :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου σβήστηκε ένα από τα πλέον χρήσιμα και εποικοδομητικά σχόλια που έχω κάνει στο φόρουμ!  :P

δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου

• Like 1

δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου

Άσε ο κέρβερος τα τσάκισε όλα ευτυχώς εγώ είμαι ακόμα στην πρώτη σελίδα :P

Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. 

Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα.

Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις.

To Νησί είχε ωραία εικόνα, ως σειρά ήταν βαρετή και αδιάφορη, για μένα τουλάχιστον, δεν τη βάζω καν στις καλές σειρές.

Το Τατουάζ είναι κλασική καθημερινή σειρά, το ότι είναι αστυνομική απλά την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και για το ανδρικό κοινό, τίποτα το εξαιρετικό όμως...

​Το Ελλάδα έχεις ταλέντο είναι άθλιο, γεμάτο τραγουδιστές και μετανάστες και χωρίς κανένα πραγματικό ταλέντο, ξέθαψαν και την Μπακοδήμου, που έκανε καριέρα λόγω του Σεργουλόπουλου.

​Σήμερα θα έχει Χ-factor, θα έχουν και τη Λάουρα, για να θυμίζει λίγο σαρβάιβορ...

​Λογικότατο μετά από το προμόσιον που είχε να πάει τόσο καλά πρώτο επεισόδιο και γενικά όλη την πρώτη εβδομάδα, αν συνεχίσει να είναι έτσι άτονο όμως, μπορεί να χάσει και την πρωτιά...

• Like 1

Tην πάτησαν όμως σαν πρωτάρηδες B)

Επίτηδες έγινε γιατί μου είχε βγει το όνομα

​Σήμερα θα έχει Χ-factor Voice, θα έχουν και τη Λάουρα, για να θυμίζει λίγο σαρβάιβορ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...