maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ο Λευτέρης πολύ σωστός καλά έκανε που δεν πήγε. Κύριος με Κ κεφαλαίο, σιγά μην άφηνε τη φίλη του με τα θηρία. Μοναδικός απλά.
maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 μοναδικος κουραδας ναι Ναι ο Κατσινόπαλτος μοναδικός κουράδας χαααααα
Alejandro Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν άκουγα το Μαυρίδη να μιλάει και δεν είχα εικόνα, θα ήμουν σίγουρος ότι μιλάει κάποιος 15χρονος. Ανώριμος 40ρης, συνδυασμός που σκοτώνει. 2
maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αν άκουγα το Μαυρίδη να μιλάει και δεν είχα εικόνα, θα ήμουν σίγουρος ότι μιλάει κάποιος 15χρονος. Ανώριμος 40ρης, συνδυασμός που σκοτώνει. Πες τα χρυσόστομε!
livefreeordie Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ο Λευτέρης πολύ σωστός καλά έκανε που δεν πήγε. Κύριος με Κ κεφαλαίο, σιγά μην άφηνε τη φίλη του με τα θηρία. Μοναδικός απλά. Φιλη; Ποτε προλαβε κι εγινε φιλη του; Απλα συνεχιζει την τακτικη που ειχε απο την αρχη. Πρωτα πλευρισε τον αρκουδα,μετα τον Γκανταλφ και τωρα το υπερτατο φιδι! Ειδε οτι η κλικα της οχιας κυριαρχουσε στην βιλα. Μονο που θα του βγει ξινο γιατι η κλικα της σιχαμενης φαινεται να αποδυναμωνεται απο τοτε που εγινε η ενωση. Σιχαμενη Βασιλικη θελει να τα εχει με ολους καλα και να πηγαινει αναλογα με το τι την συμφερει καθε φορα. Μαυριδης εχει κουρασει απειρα με αυτο το στυλακι και ποτε προλαβε κι εγινε αδερφος του κι ο Κατσινοπουλος; Ελεος πια. Μαυριδης/Αναδιωτης/Κατσι σιγουρα θα αποφευγουν να κερδιζουν επικρατεια για να μενουν μαζι. 1
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Τελικά ποιος είναι πιο σίχαμα και με ποιον είμαστε? Όλοι σιχαματα μου φαίνονται
anikologr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Χαλαρά ο πιο εντάξει φαίνεται ο Αναδιωτης... 2
maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Φιλη; Ποτε προλαβε κι εγινε φιλη του; Πρόλαβε όπως και ο Κατσινόπουλος με το Μαυρίδη. Αποστολία και Λευτέρης λογικά και σωστά άτομα που αξίζει να προχωρήσουν. Καλά δε λέω πως θα το πάρουν κιόλας. Μαυρίδης ή Ζαμπίδης θα είναι τελικός νικητής μη γελιόμαστε χεχε!
Dennisbest Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ο Κατσινο με το Μαυρίδη γνωρίζονται από έξω , και τότε που έλεγε στην κάμερα οτι και η Μαντώ είναι πιο δύσκολη αντίπαλος το έλεγε για τρολλ λογικά. Η δική μου απορία είναι γιατί ο Αλεξάνδρου με τον Αναδιώτη έξω ήταν φιλαράκια και μέσα δε μιλιούνται. Γενικά πάντως ανέβηκε το ενδιαφέρον με την ένωση και τις ίντριγκες.
pontez2 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Η αγαπημένη μου η Μιλλούση τι λέει? Ανηκει στους καλούς ή...?
theo93 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Κι έτσι απλά ο Αναδιωτης με μια κίνηση ξεβράκωσε και το παιχνίδι και τον Λευτέρη, που τελικά είναι τόσο λίγος, που αντί να πει κι ένα ευχαριστώ και να το κλείσει, συνεχίζει τα γυναικουλίστικα... Μιλα ξεκάθαρα, με πήρε ο ύπνος στο αγώνισμα
managerre Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 κατσινο και αναδιο ειναι τοπ τυποι μαυριδης ειναι λιγο κλαψας ζαμπιδης ειναι για τουρισμο αλλα καλο παιδι ο μαλλιας λεει πολλα ετσι εκανε και στον αλλο τον φωτη , εμενα αν μου μιλαγε ετσι θα ετρωγε φαπες αλεξανδρου παιδακι με την κακη σημασια μιλλουση σιγανοπαπαδια δημητρα καλη κοπελα και σωστη λευτερης γυναικοτος αποστολια κακια πεθερα 5
maximusgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Οι πιο αξιόλογοι εκεί μέσα είναι ξεκάθαρα ο Οροκλός, ο Αλεξάνδρου, ο Αναδιώτης, η Αποστολία και ο Λευτέρης. Οι άλλοι σιχάματααααααααα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις