~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Οι γυναίκες δεν λένε να καταλάβουν πως οι πλαστικές στο πρόσωπο συνήθως τις κάνουν χειρότερα. Ειδικά ψεύτικα χείλη. 3
dfokas21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Οι γυναίκες δεν λένε να καταλάβουν πως οι πλαστικές στο πρόσωπο συνήθως τις κάνουν χειρότερα. Ειδικά ψεύτικα χείλη. ΚαΙ φρυδοτατουαζ
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν όλα τα αγωνίσματα στο Nomads είναι ομαδικά θα γίνει βαρετό, η επιτυχία στο Survivor ήταν και το 1vs1 Btw η Καλογρίδη κάποτε ήταν ωραία γυναίκα πριν το χειρουργείο και μετά
Blacktan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 πριν το χειρουργείο και μετά Πω πω τι τραβελι ειναι αυτο .. Με εσκιαζε εχθες οποτε την εβλεπα και την ακουγα...
ant_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα. Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις. Δεν τα πεταμε ετσι αυτα μπορει να εχουμε θυματα...μου βγηκε ο καφες απο την μυτη 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Η Καλογριδη Ενώ θέλω να φύγει έχω περιέργεια να την δω πως θα κάνει αν μείνει κανένα μήνα μέσα.
papoys1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι βλέποντας ρετουσαρισμένες και από φωτοσόπ φωτογραφίες κάποιων που κατά παραγγελία δημοσιεύονταν σε κάποια μέσα είχαν άλλη εντύπωση. Τώρα που βλέπουν την πραγματικότητα η οποία σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να κρυφτεί απογοητεύονται γιατί αλλιώς είχαν πλάσει την εικόνα κάποιων ιδιαίτερα γυναικών και τώρα βλέπουν κάποιες σαβουρογκόμενες ή γριές πλαστικοποιημένες και απογοητεύονται. Και βέβαια η Καλογρίδη πριν 20 χρόνια ήταν ωραία.Αλλά μετά από 20 χρόνια...........;;;;;;;;;;;;; Κάντε το χαβαλέ σας για λίγο και μην κολάτε σε τέτοια πρόσωπα και τέτοιες εκπομπές.
skiabox Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μόνο εμένα μου φαίνεται λίγος ο χρόνος που δείχνει τους παίκτες μετά το αγώνισμα; Και μια ερώτηση. Το επεισόδιο ανεβαίνει γρήγορα στο Internet;
Blacktan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάποιοι βλέποντας ρετουσαρισμένες και από φωτοσόπ φωτογραφίες κάποιων που κατά παραγγελία δημοσιεύονταν σε κάποια μέσα είχαν άλλη εντύπωση. Τώρα που βλέπουν την πραγματικότητα η οποία σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να κρυφτεί απογοητεύονται γιατί αλλιώς είχαν πλάσει την εικόνα κάποιων ιδιαίτερα γυναικών και τώρα βλέπουν κάποιες σαβουρογκόμενες ή γριές πλαστικοποιημένες και απογοητεύονται. Και βέβαια η Καλογρίδη πριν 20 χρόνια ήταν ωραία.Αλλά μετά από 20 χρόνια...........;;;;;;;;;;;;; Κάντε το χαβαλέ σας για λίγο και μην κολάτε σε τέτοια πρόσωπα και τέτοιες εκπομπές. Ετσι ακριβως για κωλετσα ... Χριστε μου ! Αηδιασα στα κοντινα ... 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν κρινουμε και απο το αβαταρ σου ,πρεπει να τα αγαπας τα σκυλια πολυ ,χαχα! Η προσωπικότητα μετράει! 1
billsnake21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Χριστίνα Κολετσα Αλλόθρησκοι ! :Ρ Ποια Καλογρίδη τώρα...
d_crazy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Kαλό μου φάνηκε ,αν και μεταξύ μας,έχω την αίσθηση οτι σαν το δεύτερο survivor( το πρώτο ηταν στο mega ) δεν μπορεί να υπάρξει.Γιατί να μεν πήγαιναν και για τα λεφτά αλλά και για την εμπειρία.Τώρα μου φαίνεται πως πάνε μόνο για τα λεφτά. 1
margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το τρέιλερ δειχνει οτι κάποιος ταυλιάστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις