Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γυναίκες δεν λένε να καταλάβουν πως οι πλαστικές στο πρόσωπο συνήθως τις κάνουν χειρότερα.

Ειδικά ψεύτικα χείλη.

• Like 3
  • Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι γυναίκες δεν λένε να καταλάβουν πως οι πλαστικές στο πρόσωπο συνήθως τις κάνουν χειρότερα.

Ειδικά ψεύτικα χείλη.

ΚαΙ φρυδοτατουαζ

Δημοσ.

Αν όλα τα αγωνίσματα στο Nomads είναι ομαδικά θα γίνει βαρετό, η επιτυχία στο Survivor ήταν και το 1vs1

Btw η Καλογρίδη κάποτε ήταν ωραία γυναίκα

img_4785-760x460-702x459.jpg

πριν το χειρουργείο και μετά
Δημοσ.

πριν το χειρουργείο και μετά

Πω πω τι τραβελι ειναι αυτο ..

Με εσκιαζε εχθες οποτε την εβλεπα και την ακουγα...

Δημοσ.

Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. 

Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα.

Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις.

Δεν τα πεταμε ετσι αυτα μπορει να εχουμε θυματα...μου βγηκε ο καφες απο την μυτη

• Like 1
Δημοσ.

Η Καλογριδη Ενώ θέλω να φύγει έχω περιέργεια να την δω πως θα κάνει αν μείνει κανένα μήνα μέσα.

Δημοσ.

Κάποιοι βλέποντας ρετουσαρισμένες και από φωτοσόπ φωτογραφίες κάποιων που κατά παραγγελία δημοσιεύονταν

σε κάποια μέσα  είχαν άλλη εντύπωση.

Τώρα που βλέπουν την πραγματικότητα η οποία σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να κρυφτεί απογοητεύονται

γιατί αλλιώς είχαν πλάσει την εικόνα κάποιων ιδιαίτερα γυναικών και τώρα βλέπουν κάποιες σαβουρογκόμενες

ή γριές πλαστικοποιημένες και απογοητεύονται.

Και βέβαια η Καλογρίδη πριν 20 χρόνια ήταν ωραία.Αλλά μετά από 20 χρόνια...........;;;;;;;;;;;;;

Κάντε το χαβαλέ σας για λίγο και μην κολάτε σε τέτοια πρόσωπα και τέτοιες εκπομπές.

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται λίγος ο χρόνος που δείχνει τους παίκτες μετά το αγώνισμα;

Και μια ερώτηση.

Το επεισόδιο ανεβαίνει γρήγορα στο Internet;

Δημοσ.

Κάποιοι βλέποντας ρετουσαρισμένες και από φωτοσόπ φωτογραφίες κάποιων που κατά παραγγελία δημοσιεύονταν

σε κάποια μέσα είχαν άλλη εντύπωση.

Τώρα που βλέπουν την πραγματικότητα η οποία σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να κρυφτεί απογοητεύονται

γιατί αλλιώς είχαν πλάσει την εικόνα κάποιων ιδιαίτερα γυναικών και τώρα βλέπουν κάποιες σαβουρογκόμενες

ή γριές πλαστικοποιημένες και απογοητεύονται.

Και βέβαια η Καλογρίδη πριν 20 χρόνια ήταν ωραία.Αλλά μετά από 20 χρόνια...........;;;;;;;;;;;;;

Κάντε το χαβαλέ σας για λίγο και μην κολάτε σε τέτοια πρόσωπα και τέτοιες εκπομπές.

Ετσι ακριβως για κωλετσα ...

Χριστε μου ! Αηδιασα στα κοντινα ...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αν κρινουμε και απο το αβαταρ σου ,πρεπει να τα αγαπας τα σκυλια πολυ ,χαχα!

Η προσωπικότητα μετράει! :P

• Like 1
Δημοσ.

Kαλό μου φάνηκε ,αν και μεταξύ μας,έχω την αίσθηση οτι σαν το δεύτερο survivor( το πρώτο ηταν στο mega ) δεν μπορεί να υπάρξει.Γιατί να μεν πήγαιναν και για τα λεφτά αλλά και για την εμπειρία.Τώρα μου φαίνεται πως πάνε μόνο για τα λεφτά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...