Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λευτέρης..... (δε νομίζω ότι θα ταίριαζε στο ίδιο ποστ να τα γράψω όλα γι αυτό 2 διαφορετικά ποστ ) ύπουλο φίδι 1f40d.png1f40d.png αυτό βγάζει σε μένα όλα όσα κάνει όσα σκέφτεται είναι απλά ένα κόλπο για να μείνει όσο παραπάνω μπορεί στο παιχνίδι ο λόγος που οι ωκεανοί διαληθηκαν ο λόγος που έφυγε ο Φώτης και η Εύη.... Είμαι σίγουρη ότι από το Φώτη θα βλέπαμε πολλά αν δε έφευγε.... Ακόμα και αυτή η παρέα με το Μάνο θεωρώ ότι ήταν θέατρο ακόμα και το κλάμα εχτές..... κάνει ότι μπορεί για να μείνει παραπάνω στο παιχνίδι......

Όλοι οι παίκτες του nomads έχουν τα ίδια δικαιώματα. Μπήκαν σε ένα παιχνίδι για να διεκδικήσουν το έπαθλο για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. Το δέχομαι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Ωστόσο δε μπορώ να δεχτώ τον εκβιασμό. Δεν είναι σωστό να μου βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό, για να σε υποστηρίξω, προβάλλοντας τη φιλανθρωπία, προσπαθώντας να με κάνεις να νιώσω τύψεις ότι σε αδίκησα και δεν σε ψήφισα. Δεν είσαι μόνος σου στο παιχνίδι Λευτέρη, έχεις αντίπαλους. Όλοι χρειάζονται τα χρήματα. Θα μπορούσες να σκεφτείς άλλο τρόπο να προσφέρεις βοήθεια στα παιδιά και όχι από ένα παιχνίδι. Αδικείς όλους τους υπόλοιπους παίκτες. Η προσπάθεια σου να χειραγωγήσεις κάποιους από τους συμπαίκτες σου μπορεί να πέτυχε, αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να χειραγωγήσεις και εμάς τους τηλεθεατές. Ο σκοπός είναι ιερός, αλλά είναι λάθος ο τρόπος που προσπαθείς να μας πείσεις...Αλήθεια το δέχτηκες αβασάνιστα να φύγει ο Πίντζης κάνοντας τον να πιστεύει ότι εσύ είσαι πιο ικανός και ότι αξίζεις περισσότερο; Τα ψέμματα τελείωσαν. Στην ένωση αν έχεις τις δυνατότητες θα πάρεις το χρηματικό έπαθλο. Δεν θα αναγκαστεί κανείς να αποχωρήσει οικειοθελώς νιώθοντας ότι σε αδίκησαν. Ιδού η Ρόδος ιδού και το @@@@@@.

Κόλαφος ποστ!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω την εντύπωση ότι δεν το βλέπει συστηματικά πλέον κανείς

Εγώ μόνο like  μπαίνω να κάνω, ολόκληρο επεισόδιο έχω να δω καμιά 15 μέρες.

Σημερα ειναι η ενωση και απο οτι ειδα στο τρειλερ 1 μαζι με καποιον που θα διαλεξει θα μενουν βιλα και ολοι οι αλλοι παραλα, προβλεπετε να γινει χαμουλις :P

ηταν απο τις κιτρινες τις μεγαλες

415zhhiSkNL._SY450_.jpg

Η σαρανταποδαρούσα είναι η κοινή ονομασία της σκολόπενδρας, που αποτελεί γένος σαρκοφάγων Μυριάποδων που ανήκουν στην οικογένεια Σκολοπενδρίδες και στην ομοταξία Χειλόποδα. Το μήκος του σώματός της κυμαίνεται από 5 ως 30 εκατοστά.

σκεψου να τον δαγκωνε πουθενα αλλου :P

πάντως λένε ότι το τσίμπημα της πονάει πολύ θυμάμαι μικρός τις φοβόμουν πολύ ειδικά στο χωριο της γιαγιάς που δεν είχε πολλά σπίτια και ήταν γεμάτο από ζωύφια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...