pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 αυδμ Kόντεψα να πνιγω ρε Λοιπόν, καλό ειναι. Και ο λόγος που και καλά δεν αρέσει ακομα ειναι επειδη οι περισσότεροι ταυτιστηκαν με τον Ντάνο του Survivor το καλοκαίρι και δεν μπορουν ακομα να ξεπεράσουν το λιοκαμένο κορμί του. Κατά τα άλλα ειναι σαφως ανωτερη εκπομπή, λιγότερο βαρετή, διοτι βλέπεις μια ομαδικη προσπάθεια και οχι ολο το ιδιο αγωνισμα 20 φορές για να κερδίσουν ψωμί με χαλβά. Και ειναι αρχή ακομα. Στη παραλία δεν ειχαν καλυβα. Δεν ειχαν τιποτα!!!! Ασχετο, αυτη στους πράσινους με το κοντο μαλί και την αγριοφωνάρα ποιά ειναι? Δεν έχω ξαναδει ποιο ξενερουά φάση. update: Πεθαίνω με τα σχολια για τη γυναίκα Χανταμπάκη. Τι έχει να ακουσει η καημένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Νούμερο τηλεθέασης μάθαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ξεκάθαρα, νικητής σήμερα στους πίνακες της Nielsen είναι ο ΑΝΤ1. Το Nomads δεν διαπραγματεύτηκε με κανέναν την πρωτιά και μάλιστα, στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 44,1%! http://www.zappit.gr/media/tiletheasi-nomads-pire-dynamiko-koino-kratisan-tatouaz-kai-talento/1807197 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Νούμερο τηλεθέασης μάθαμε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα. Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Και με ανταγωνισμο, όχι χαζομάρες. Διοτι το Τατουάζ ειναι η καλυτερη σειρά που έχει βγει μετά το νησί, Το Ελλάδα έχεις ταλέντο ειναι κλασσικό. Καλά το secrets ειναι μονο για πλάκα. Δεν ειναι survivor που δεν ειχες πραγματικά κάτι άλλο να δεις. Το Τατουαζ ενώ έχει καλό σενάριο (για τα ελληνικά δεδομένα), έχει ηθοποιούς που παίζουν στα όρια του αστείου (ειδικά οι πρωταγωνιστές)... Απο κει και πέρα είναι ακόμη νωρίς και το κάθε κανάλι δοκιμάζει το "δυνατό χαρτί" του. Θα δείτε πως σταδιακά θα αλλάζουν ώρες και ημέρες προβολής τα περισσότερα προγράμματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλά νούμερα θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 εδώ που τα λέμε με την Καλογρίδη στο ίδιο δωμάτιο είναι τρομακτικό όπου και αν κοιμάσαι Λίγα λόγια για τη συμπάθειά μου ε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Κάνα μισάωρο είδα. Δεν είναι κακό. Οι περισσότεροι παίχτες μου φάνηκαν καλές επιλογές. Ο Γρηγόρης μάπα ωστόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Λίγα λόγια για τη συμπάθειά μου ε! Αν κρινουμε και απο το αβαταρ σου ,πρεπει να τα αγαπας τα σκυλια πολυ ,χαχα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το μελαχρινό από τη Βέροια στους ζούγκλα πάντως φαίνεται το ποιο δυνατό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 7% το Survival;;; Δλδ σύμφωνα με τον Μένιο 1.500.000 τηλεθεατές :D "1.500.000 άρρωστοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πάντως να ξέρετε ότι είμαι με τους κόκκινους και ειδικά με το χριστινάκι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το nomads του BBC και NBC ντοκυμαντερ εχουν περισσοτερο ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αν όλα τα αγωνίσματα στο Nomads είναι ομαδικά θα γίνει βαρετό, η επιτυχία στο Survivor ήταν και το 1vs1 Btw η Καλογρίδη κάποτε ήταν ωραία γυναίκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις