Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω διαβασει παιρνουν 3000 τη βδομαδα

3000 για να τρώνε σούσι και χάμπουργκερ μια χαρά διακοπές κάνουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3000 για να τρώνε σούσι και χάμπουργκερ μια χαρά διακοπές κάνουν.

εννοειται,οι διασημοι κανουν ζωαρα εκει και δεν καταδεχονται κιολας να πανε παραλια ουτε μια βδομαδα οι κακομαθημενοι

και στην παραλία το καταλυμα (αν και διαμπερές) έχει γίνει κυριλλέ, δεν ξέρω αν είδατε που οι δήθεν dropouts με τα μαύρα άραζαν στην γωνία τα δυό τους σε chillout φάση, μόνο ο μπάφος δε γύριζε, ή μήπως γύριζε;

και όλοι έχουν άπειρες αλλαξιές, κάθε βδομάδα και άλλα ρούχα.

• Like 1

και στην παραλία το καταλυμα (αν και διαμπερές) έχει γίνει κυριλλέ, δεν ξέρω αν είδατε που οι δήθεν dropouts με τα μαύρα άραζαν στην γωνία τα δυό τους σε chillout φάση, μόνο ο μπάφος δε γύριζε, ή μήπως γύριζε;

και όλοι έχουν άπειρες αλλαξιές, κάθε βδομάδα και άλλα ρούχα.

μισή ώρα τους πάνε για γύρισμα εκεί και μετά όλοι μαζί τρώνε στη βίλα. Το μάγουλο βερυκοκο δεν εξηγείται αλλιώς

Ωραίο το χθεσινό. Έτσι περιμένουμε φωνές σκότωμα κλπ. Τρομερή φάση να σου εξηγεί όλη η ομάδα ότι φταις και Εσυ να μην το παραδέχεσαι με ΤΙΠΟΤΑ. Απ το ζορι να πει δικαιολογία μέχρι και τις καρυδες σχολίασε. Αν δεν είχε δυνατή κλίκα εκεί μέσα θα ήταν ήδη υποψήφια. Ασχετα που αγωνιστικά είναι δυνατή και θα έμενε. Ο Αλεξάνδρου αν του έλεγε κανας μαυροδης αυτά που έλεγε η Σιχαποστολια θα του είχε σκάσει μπουκετο(λέμε τώρα).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...