eliasjuve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εσκασαν οι σιλικονες Ήταν μαλακή γόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εσκασαν οι σιλικονες μαλλον στραμπουληξε τα αρχιδια της 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το survivor σα να είχε καλύτερη εικόνα και στήσιμο γενικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απο τα ελαχιστα θετικα οτι δεν κραταει 3+ ωρες οτι δεν τελειώνει μετά τις 12 βασικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Απο τα ελαχιστα θετικα οτι δεν κραταει 3+ ωρες εγω το βρισκω αρνητικο αυτο ειχα συνηθίσει τα 3+ ωρες επεισοδια απο σερβαιβορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το survivor σα να είχε καλύτερη εικόνα και στήσιμο γενικά Συγκρινεται το τρομερο intro του σαρβαιβορ με αυτο το ψοφιμι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το survivor σα να είχε καλύτερη εικόνα και στήσιμο γενικά Ισχυει ουτε την καμερα δεν σκουπισαν στο αγωνισμα απο την βροχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλό ήταν, το είδα από τον κολλητό μου, μου το έκανε stream μέσο Skype αύριο θα έχει καλώδιο audio male και στις 2 άκρες να ακούω καλύτερα, μου είπε ότι είχε θέματα στον ήχο αλλά δια μαγείας όταν το γύρισε στο Virtual Dolby Surround λύθηκε και ήταν πολύ καλός, εγώ δε μπορούσα να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Σολωμού, μακράν τα καλύτερα βυζγια στον αντ1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 εγω το βρισκω αρνητικο αυτο ειχα συνηθίσει τα 3+ ωρες επεισοδια απο σερβαιβορ Και μας που ξυπναμε στις 7 δεν μας σκεφτεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 εγω το βρισκω αρνητικο αυτο ειχα συνηθίσει τα 3+ ωρες επεισοδια απο σερβαιβορ Σε κατατάσσω στους τηλεοπτικούς σαρβάηβορς, κι εγώ μαζί σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το survivor σα να είχε καλύτερη εικόνα και στήσιμο γενικά πολύ περισσότερα χρόνια παραγωγή το survivor του τουρκου αλλά τα αγωνίσματα καμια σχέση, του survivor ηταν ατομικά ενας με εναν ενω εδω θέλει φουλ συνεργασία (για την εικόνα ξέρουμε οτι ο Σκαι εχει μακράν την καλύτερη και ο Αντ1 μακράν την χειρότερη αν εννοείς αυτό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 τι τηλεθεαση λετε να εκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Αν δε το παρακολουθεις με Dolby Atmos, δε λεει. Ή ακους ή δεν ακους. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsalikis277 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Όλα είναι θέμα συνήθειας. Μάθαμε με το Survivor και τα άλλα δεν μας φαίνονται καλά. Αυτό καλούτσικο είναι, ο Αρναούτογλου καλός και αυτός και όχι σαν τον Σόμερ. Και το Survivor2 τα ίδια σκατά θα είναι. Ο κόσμος βαρέθηκε λίγο αυτου του ειδους τα παιχνιδια. Κωλέτσα αν και 40αρα είσαι τρελό ινουμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις