Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα το διάλειμμα πέφτει μάλλον πυρηνική χανταμπόμπα, βγάζουμε την τιβί απο την πρίζα και κλεινομαστε στο bunker

Την προστάτεψαν τη Χανταμπάκενα, δεν τόλμησαν να δείξουν Χανταμπάκη, η μόνη της οποίας την επικοινωνία δεν έδειξαν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την προστάτεψαν τη Χανταμπάκενα, δεν τόλμησαν να δείξουν Χανταμπάκη, η μόνη της οποίας την επικοινωνία δεν έδειξαν...

Λόγω ανταγωνισμού και συμφερόντων, δεν θέλουν με τίποτα να δείξουν άτομα από σαρβαϊβορ. Δεν μπόρεσε Νάντο αντιμετωπίσει στα ίσα. Καλά αν έπαιζαν μαζί θα είχε 3% μόνο.

Τον Χανταμπακη τον είδα Φιλαδέλφεια με τον αλλον τον μαλλιά του Νομαντς που έφυγε από τραυματισμό. Μπήκαν σε μια καφετέρια που ήταν γεμάτη ήμουν και εγώ μέσα με την παρέα μου. Αναγνώρισα τον μαλλιά πρώτα γιατί ένας φίλος μου που τους είδε πρώτος αναφώνησε «μόλις μπήκε ο Ιησούς Χριστός» Τελικά δεν βρήκαν τραπέζι και έφυγαν.

τελικα και μπλε και κοκκινοι σιχαματα ειναι.

κατσινο και δημητρα μεγαλα σιχαματα. απο κοντα και το μπιμπελο ο ζαμπιδης. κατα τα αλλα δεν υπαρχει κλικα στους μπλε.

στηριζω μονο ατομικα πλεον καποια ελαχιστα ατομα που φαινονται πραγματικα ενταξει,οπως ο αναδιωτης.

ζήτημα να κάνει 10% πλέον. Το μαρτυρούν και τα νούμερα των σχολίων του νήματος εδώ...

2 σελίδες ανά επεισόδιο, κοινώς δεν γεμίζει ταξί ούτε με τον ταξιτζή...

Μόδα ήταν και περνάει γρήγορα.

Μαλλιάδες, άπλυτοι, βρώμικοι και ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ (majority of them), νομίζουν πως έγιναν γνωστοί επειδή τους έδειξε το γυαλί και πλύθηκαν τώρα.

Οι αποκαλούμενοι "γνωστοί", αλήθεια σε ποιους ακριβώς είναι γνωστοί;; Άντε να έχουμε ακούσει για 1-2 καμιά φορά το όνομά τους χωρίς να δώσουμε σημασία.

Σούργελα έγιναν πλέον βγάζοντας στη φόρα τα άπλυτά τους για λίγα ευρώ ή λίγα λεπτά τηλεοπτικού σκουπιδοχρόνου.

Τέτοιου είδους εκπομπές προσφέρουν το απόλυτο τίποτα στον τηλεθεατή. Πρέπει να απαγορευτούν με νόμο άμεσα και οι τηλεοπτικοί σκουπιδοπαίχτες-τουρίστες να γυρίσουν σαν βρεγμένες γάτες πίσω.

10% δεν κάνει (οι τηλεθεατές της Ελλάδας δεν είναι μόνο οι χρήστες του ινσομνια you know) αλλά σίγουρα ούτε πέτυχε αυτό που ήθελε ούτε και πρόκειται να το πετύχει πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...