Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι άνθρωποι είναι ντιπ για ντιπ βλάκες. Ήταν που ήταν βαρετό και για αυτό πήρε την κατηφόρα, τώρα το κάνανε χειρότερα. Ο κόσμος βαριέται με τους γάμους και τα συγκινητικά γράμματα. Μην μιλήσω για τα αθλήματα από τα lidl. κάθε επεισόδιο και χειρότερο. Ακόμα και στο survival είναι πιο δύσκολα τα αγωνίσματα. Μην ξεχάσω την διαβίωση, παραλία οι άλλοι και να τρώνε μέχρι σκασμού.

Εν το μεταξύ ο Ζαμπίδης τι φάση? είναι δυνατόν να μην τον ψηφίζει ΟΥΤΕ ένας ενώ είναι 10 φορές χειρότερος από τους Μανο/Λεφτερη? παίζει να υπάρχει όρος που τον προστατεύει τουλάχιστον μέχρι την 5αδα.

όντως, με τον ζαμπιδη κάτι παίζει, ο άνθρωπος ούτε να τρέξει δε ξέρει.

Ελπίζω σήμερα να έχει καλό πλάνο της ξανθιάς γαζελας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όντως, με τον ζαμπιδη κάτι παίζει, ο άνθρωπος ούτε να τρέξει δε ξέρει.

Ελπίζω σήμερα να έχει καλό πλάνο της ξανθιάς γαζελας

Ο Mike είναι "μεγάλο χαρτί" μην τον υποτιμάτε. Μπορεί στα αγωνίσματα να μην είναι πολύ δυνατός, μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει φάει στο κεφάλι μπουνιές με τους "τόνους" λογικό είναι να μην έχει και διαύγεια π.χ. στα παζλ. Σωματικά έχει φάει/ταλαιπωρηθεί από το τόσο ξύλο με κατάγματα, ραγίσματα κλπ που δεν του επιτρέπουν να κάνει και πολλά, ΑΛΛΑ είναι πολύ καλός στο να ενθαρρύνει, να κάνει στρατηγικές και γενικά να τονώνει το ηθικό. Επίσης επειδή δεν βλέπουμε πολύ από την διαβίωση των μπλε να είναι και σε άλλα πράγματα πολύ χρήσιμος.

Υπάρχουν 2 ειδών παιχνίδια (γνώσεων και δύναμης) και δεν είναι καλός πουθενά. Είναι αρκετά κοντός και έχει να κάνει με αντιπάλους που είναι τούμπανα και τον περνάνε 3 κεφάλια. Γενικά οι μπλε είναι πολύ ξεφτίλα ομάδα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα.

Υπάρχουν 2 ειδών παιχνίδια (γνώσεων και δύναμης) και δεν είναι καλός πουθενά. Είναι αρκετά κοντός και έχει να κάνει με αντιπάλους που είναι τούμπανα και τον περνάνε 3 κεφάλια. Γενικά οι μπλε είναι πολύ ξεφτίλα ομάδα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα.

Με λίγα λόγια μας λες ότι ο Mike είναι "ξεφτίλας";;;; :shock: :shock: :shock:

φίλε μου ως αθλητής του kick box είναι τιτανομεγιστος και δεν τον αμφισβητεί κανείς.

Αυτο που βλέπουμε στο παιχνίδι όμως είναι εντελώς διαφορετικό. Το αν είναι είναι καλός στη στρατηγική δεν το βλέπουμε, περισσότερο ο ζιου ζιτσου τη κάνει νομίζω και στα αγωνίσματα, που δεν του ταιριάζουν, δεν μπορεί... Ούτε καν στο τρέξιμο.

• Like 1

φίλε μου ως αθλητής του kick box είναι τιτανομεγιστος και δεν τον αμφισβητεί κανείς.

Αυτο που βλέπουμε στο παιχνίδι όμως είναι εντελώς διαφορετικό. Το αν είναι είναι καλός στη στρατηγική δεν το βλέπουμε, περισσότερο ο ζιου ζιτσου τη κάνει νομίζω και στα αγωνίσματα, που δεν του ταιριάζουν, δεν μπορεί... Ούτε καν στο τρέξιμο.

Ναι ρε παιδιά, αλλά δεν τον λες ξεφτίλα κάποιον που έχει προσφέρει τα παν μέγιστα για την χωρά του σε αθλητικό επίπεδο!

Ναι ρε παιδιά, αλλά δεν τον λες ξεφτίλα κάποιον που έχει προσφέρει τα παν μέγιστα για την χωρά του σε αθλητικό επίπεδο!

Να σεβόταν ο ίδιος τον εαυτό του και να μην έμπαινε σε σιχαμοριαλιτι.

Από εκεί και πέρα κάνεις εδώ δεν το πρόσβαλε σαν άνθρωπο ή αθλητή. Στα πλαίσια του ριάλιτι τον κράζουμε

• Like 2

Τότε αυτόματα το Nomads αν έχετε βγάλει νικητές τους κόκκινους από τώρα και αν κρίνω ο Μαυρίδης είναι επικρατέστερος για Νομάς, μου γίνεται πλέον αδιάφορο να το βλέπω όπως και το Survivor στον τελικό που έκανε μπαμ για Ντάνο.

Όχι. Αλλά δυστυχώς οι δυνατοί στους μπλε είναι οι γυναίκες.

φίλε μου ως αθλητής του kick box είναι τιτανομεγιστος και δεν τον αμφισβητεί κανείς....

αυτό ακριβώς.

μην παραφράζετε τα λεγόμενά μου. είπα την ομάδα "ξεφτίλα" με την έννοια ότι είναι πολύ αδύναμη ομάδα.

Ο Μικε είναι αδύναμος αγωνιστικά αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να οργανώσει μια ομάδα.

Να σεβόταν ο ίδιος τον εαυτό του και να μην έμπαινε σε σιχαμοριαλιτι.

Από εκεί και πέρα κάνεις εδώ δεν το πρόσβαλε σαν άνθρωπο ή αθλητή. Στα πλαίσια του ριάλιτι τον κράζουμε

Θα συμφωνήσω αν είναι ετσι αλλά έχει μέλλον το παιχνίδι ποιος ξέρει αν αρχίσουν ατομικά τι θα γίνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...