Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με τετοιο σπρωξιμο που τρωει..

1)Ασυλια σφαγη του φωτη

2)Ασυλια Αποχωρησε ο αλλος

3)Ασυλια Το παιδι του αντ1 φανερα δεν ενδιαφερεται να κερδισει

πολυ σπρωξιμο οντως αλλα αν ειναι να το στηνουν συνεχεια για να μενει γιατι να την βγαζουν προτεινομενη; λες και μας λενε και τα αποτελεσματα,οτι θελουν μπορουν να κανουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πιάνει το κοινωνικό-ρατσιστικό μου και δεν αντέχω την γριά να την βλέπω. Καιρός να πάει σπίτι της. Ελπίζω να έβγαλε κανένα χαρτζιλίκι από τα εκτός έδρας.

Αποτυχία παιχνίδι. Δεν έχει ίντριγκα και επιβίωση μόνο κάποια άτομα που πήγαν εξωτερικό και διαμένουν εκεί για να παίζουν παιχνίδια. Κουκουρουκου! Αντ1 θα προσκυνάς σε λίγο καιρό το Σκαϊ όταν θα αρχίσει στο Survivor.

Αποτυχία παιχνίδι. Δεν έχει ίντριγκα και επιβίωση μόνο κάποια άτομα που πήγαν εξωτερικό και διαμένουν εκεί για να παίζουν παιχνίδια. Κουκουρουκου! Αντ1 θα προσκυνάς σε λίγο καιρό το Σκαϊ όταν θα αρχίσει στο Survivor.

Ναι μιας και του σαρβαιβορ τα παιχνιδια δεν ηταν καθολου κουκουρουκου. Οι μισοι στο τελος απλα τα ακουγαμε,δεν αντεχαμε να τα βλεπουμε καν. Συνεχιζετε να ξεχνατε οτι ειχε ενδιαφερον μονο και μονο λογω Ντανου ,Σπαλ και φιδαβανης. 

• Like 1

Ναι μιας και του σαρβαιβορ τα παιχνιδια δεν ηταν καθολου κουκουρουκου. Οι μισοι στο τελος απλα τα ακουγαμε,δεν αντεχαμε να τα βλεπουμε καν. Συνεχιζετε να ξεχνατε οτι ειχε ενδιαφερον μονο και μονο λογω Ντανου ,Σπαλ και φιδαβανης. 

AΝ ο Ντάνος, ο Σπαλ και οι λοιποί ήταν στο νόμαντς, κανείς δε θ'ασχολείτο μαζί τους, αυτό λαίμαι...

​Και είναι όπως τα λες, οι μισοί στο τέλος απλά τ'ακούγαμε στο σαρβάιβορ, ε, στο νόμαντς, το 80% απλά τ'ακούμε από τον πρώτο μήνα, όσοι αντέχουν να το βλέπουν ακόμα τελοσπάντων, εμένα είναι η 2η φορά που το βλέπω αυτή την εβδομάδα, δε μου έλειψε...

AΝ ο Ντάνος, ο Σπαλ και οι λοιποί ήταν στο νόμαντς, κανείς δε θ'ασχολείτο μαζί τους, αυτό λαίμαι...

​Και είναι όπως τα λες, οι μισοί στο τέλος απλά α ακούγαμε στο σαρβάιβορ, ε, στο νόμαντς, το 80% απλά τ'ακούμε από τον πρώτο μήνα...

απλα ετυχε να εχουν ενδιαφερον σαν ατομα κι οπως εγινε το παιχνιδι,που εγινε η κλικα εναντιον Ντανου και Σπαλ και τα σχετικα. Αλλιως κι ολη μερα να δειχνεις τα ατομα ενος παιχνιδιου,αν δεν εχουν καποιο ενδιαφερον σαν ατομα δεν εχεις κατι να δεις. 

Απλα επειδη λετε για τα αθληματα,ηταν εντελως κουκουρουκου και στο σαρβαιβορ κι αν ανατρεξεις τις σελιδες του θρεντ θα δεις ποσοι ειχαν βαρεθει τα αθληματα ηδη απο τους 2 πρωτους μηνες κι ειδικα τον τελευταιο.

Μην μπερδευουμε τα πραγματα,εγω πιστευω δευτερος Ντανος δεν θα βρεθει και μετα απο καποιο διαστημα και το σαρβαιβορ θα το βαρεθουν πολλοι.

Από την δεύτερη μέρα το βαρέθηκα. Δεν κάθομαι ν το δω και συχνά γιατί δεν κάνει για ρεαλιτυ. Απλά παιχνίδια είναι, κωλους, βυζια και τραυματισμοί. Στο 2 ωρο δείχνει 1:20 αγωνίσματα αλλά 30 διαφημίσεις και 10 λεπτά από το σκατοχωρι ή την βίλα. Ήθελε τρίωρο να είναι η εκπομπή. Τώρα δεν φτάνει αν και πάλι χάνει σκηνοθετικά. Βάζει μετά τις 11 μια κωλοσειρα 4x κάτι τετοιο. Μια από τα ίδια δλδ. Λες και θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα καμία σειρά έπος σαν τα εγκλήματα που ήταν μπροστά για την ελληνική εποχή (αγγλικό μαύρο χιούμορ αλλά προσαρμοσμένο στα μέτρα της Ελλάδας) όλο σαχλαμάρες βάζουν ξαναζεσταμένο φαγητό. Πάλι καλά που πληρώνω Netflix έχω βρει την υγεία μου.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...