Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι πίνει ο Μαυρίδης και δεν μας δίνει;

της δημητρας. ο καλυτερος κωλος που εχει παρει μερος σε παχνιδι επιβιωσης.

Πες ο καλύτερος κώλος της Ελλάδας να τελειώνει.

ποιο κοντινο;

dammit, χασαμε και τον Haybo με τα animated gifs του. :-D

Hardcore πλάνο mate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν εδειχναν λιγο περισσοτερο διαβιωση και γενικα το πως περναν ολα τα ατομα την μερα τους ωστε να ερθουμε πιο κοντα και στις προσωπικοτητες τους θα ηταν 1000 φορες ανωτερο απο σαρβαιβορ. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο,μιση ωρα παρλα αρνακη,μια ωρα αγωνισματα,μιση ωρα κλαψα καποιου και 5 λεπτα διαβιωση. Δηλαδη ελεος βαζουν τα χερακια τους και βγαζουν τα ματακια τους.

Παιδια αυτο ειναι το φορμα του παιχνιδιου. Δεν αλλαζει.

Μα τις στοιχειώδεις γνώσεις αν έβαζαν κάτω θα έβλεπαν ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται με την τηλεθέαση. Με τους καβγάδες την ίντριγκα και το φάγωμα όπως προβλέπεται σήμερα οκ. Αλλά εχθές πχ εγώ συγκεκριμένα να έβλεπα ένα τέταρτο να ταΐζουν τα σκυλάκια μπριζόλες ποιο ενδοαφερον θα το έβρισκα απ την ζωή της Αποστολίας.

Στο σερβαιβορ ενιωθα οτι βρισκομαι και εγω στο νησι και οτι καποιοι παικτες ειναι φιλοι μου.

Ο καλος σκηνοθετης απο τα πλανα που του δινουν φταχνει σεναριο φτιαχνει ταινια με ολα τα στοιχεια που σε βαζουν και εσενα μεσα.

Αυτα τα εχει γραψει ο ιδιος ο τζεφ προμπστ.

Παιδια αυτο ειναι το φορμα του παιχνιδιου. Δεν αλλαζει.

Στο σερβαιβορ ενιωθα οτι βρισκομαι και εγω στο νησι και οτι καποιοι παικτες ειναι φιλοι μου.

Ο καλος σκηνοθετης απο τα πλανα που του δινουν φταχνει σεναριο φτιαχνει ταινια με ολα τα στοιχεια που σε βαζουν και εσενα μεσα.

Αυτα τα εχει γραψει ο ιδιος ο τζεφ προμπστ.

Πάντως το να συγκρίνουμε το αμερικάνικο survivor με το ελληνικο είναι ιεροσυλία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...