sakks80 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΠΙΑΝΕΙΣ Η ΚΩΛΑΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ? της δημητρας. ο καλυτερος κωλος που εχει παρει μερος σε παχνιδι επιβιωσης. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Με ποιον μιλαει στο τηλ? Με το Βασιλακη τον Καϊλα? "Μπαμπα.... μπαμπακο.... σ' αγαπαω." 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 καλα ο αλλος πρωτη επικοινωνια διαλεξε μαθητη του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Απλα κλαιω χανταπαcalypse! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ΠΙΑΝΕΙΣ Η ΚΩΛΑΡΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ? ποιο κοντινο; dammit, χασαμε και τον Haybo με τα animated gifs του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 ρε πστ μαυριδη εκει που σε συμπαθουσα ολο και περισσοτερο κλαψομνας γινεσαι και μου σπας τα νευρα στο τερμα ναουμ. ΙΣΑ ΠΕΡΑ ΜΩΡΗ 5Ισα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 παλι με τον Μαυριδη μαλωνουν αυριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τι πίνει ο Μαυρίδης και δεν μας δίνει; της δημητρας. ο καλυτερος κωλος που εχει παρει μερος σε παχνιδι επιβιωσης. Πες ο καλύτερος κώλος της Ελλάδας να τελειώνει. ποιο κοντινο; dammit, χασαμε και τον Haybo με τα animated gifs του. Hardcore πλάνο mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Τι πίνει ο Μαυρίδης και δεν μας δίνει; Πες ο καλύτερος κώλος της Ελλάδας να τελειώνει. Hardcore πλάνο mate. θελω λιιιινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Εαν εδειχναν λιγο περισσοτερο διαβιωση και γενικα το πως περναν ολα τα ατομα την μερα τους ωστε να ερθουμε πιο κοντα και στις προσωπικοτητες τους θα ηταν 1000 φορες ανωτερο απο σαρβαιβορ. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο,μιση ωρα παρλα αρνακη,μια ωρα αγωνισματα,μιση ωρα κλαψα καποιου και 5 λεπτα διαβιωση. Δηλαδη ελεος βαζουν τα χερακια τους και βγαζουν τα ματακια τους.Παιδια αυτο ειναι το φορμα του παιχνιδιου. Δεν αλλαζει.Μα τις στοιχειώδεις γνώσεις αν έβαζαν κάτω θα έβλεπαν ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται με την τηλεθέαση. Με τους καβγάδες την ίντριγκα και το φάγωμα όπως προβλέπεται σήμερα οκ. Αλλά εχθές πχ εγώ συγκεκριμένα να έβλεπα ένα τέταρτο να ταΐζουν τα σκυλάκια μπριζόλες ποιο ενδοαφερον θα το έβρισκα απ την ζωή της Αποστολίας. Στο σερβαιβορ ενιωθα οτι βρισκομαι και εγω στο νησι και οτι καποιοι παικτες ειναι φιλοι μου. Ο καλος σκηνοθετης απο τα πλανα που του δινουν φταχνει σεναριο φτιαχνει ταινια με ολα τα στοιχεια που σε βαζουν και εσενα μεσα. Αυτα τα εχει γραψει ο ιδιος ο τζεφ προμπστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 κριμα παντως,οι κοκκινοι σιγουρα εχουν φαγωθει πολλες φορες απ'οτι φαινεται κι εμεις δεν ειδαμε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Παιδια αυτο ειναι το φορμα του παιχνιδιου. Δεν αλλαζει. Στο σερβαιβορ ενιωθα οτι βρισκομαι και εγω στο νησι και οτι καποιοι παικτες ειναι φιλοι μου. Ο καλος σκηνοθετης απο τα πλανα που του δινουν φταχνει σεναριο φτιαχνει ταινια με ολα τα στοιχεια που σε βαζουν και εσενα μεσα. Αυτα τα εχει γραψει ο ιδιος ο τζεφ προμπστ. Πάντως το να συγκρίνουμε το αμερικάνικο survivor με το ελληνικο είναι ιεροσυλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φοβερός βυθός 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Putman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Συνεχίζει η κατηφόρα. 16,4 η θεαματικοτητα χθες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Φοβερός βυθός Συνεχίζει η κατηφόρα. 16,4 η θεαματικοτητα χθες. Εδω επαιξε λιγο "ανηφορα" ομως .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις