livefreeordie Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ειλικρινά απορώ γιατί το έκαναν αυτό με το ένα τέταρτο αφήγηση ζωή της Αποστολιας. Δηλαδή Νταξει ρε παιδιά έχετε ΤΟΣΑ να δείξετε και επιλέξατε αυτό. Εγώ στηρίζω μου αρέσει σαν παιχνίδι αλλά στο σημείο αυτό το άλλαξα δεν παλευοταν. Τελοσπαντων άντε ας ελπίσουμε σε βελτίωση. Εαν εδειχναν λιγο περισσοτερο διαβιωση και γενικα το πως περναν ολα τα ατομα την μερα τους ωστε να ερθουμε πιο κοντα και στις προσωπικοτητες τους θα ηταν 1000 φορες ανωτερο απο σαρβαιβορ. Πραγματικα δεν ξερω γιατι το κανουν αυτο,μιση ωρα παρλα αρνακη,μια ωρα αγωνισματα,μιση ωρα κλαψα καποιου και 5 λεπτα διαβιωση. Δηλαδη ελεος βαζουν τα χερακια τους και βγαζουν τα ματακια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Φίλε δεν το βλέπω ούτε αυτό ούτε τα προηγούμενα απλά θα ήθελα να πω κάτι επειδή βλέπω ότι πολλοί αναρωτιούνται γιατί δε δείχνει διαβίωση.. Για να σου δείξουν πρέπει να είναι κάτι ενδιαφέρον να σου δείξουν για να σου τραβήξουν την προσοχή. Και για να το πετύχουν τι πρέπει να κάνουν;;; Πολλές κάμερες και πολλούς οπερατέρ σε όλα τα σημεία και 24ωρη καταγραφή των παικτών. Την επόμενη σχετικά άτομα να κάθονται να βλέπουν λεπτό προς λεπτό τις κασέτες να πετύχουν ενδιαφέροντα σημεία και ενδιαφέροντες διαλόγους. Αυτά να τα πάρουν πιο ειδικοί να δουν τι μπορεί να τραβήξει την προσοχή του κοινού να τα δώσουν στο μοντάζ να τα κόψουν να τα ράψουν. Για να γίνει αυτό πρέπει να διαθέσεις χρήματα για το κατάλληλο προσωπικό και τα κατάλληλα εργαλεία. Στο survivor ο Τούρκος είχε και την εμπειρία και τα χρήματα να το κάνει. Εδώ ο ΑΝΤ1 με καναδυό κάμερες στα αγωνίσματα προσπαθεί να βγάλει 1,5 ώρα εκπομπή. Βάζει και τον χοντρό να να λέει αρλούμπες και παραμύθια κανά μισάωρο και το έκλεισε το επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Putman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σάρωσε χθες.17,9 θεαματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σάρωσε και χθες το επεισόδιο ούτε δύο σελίδες δεν γράψατε Ευτυχώς ήμουν έξω και δεν το είδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ούτε εγώ είδα, ήμουν δουλειά σε ώρα Ελλάδος μέχρι τις 11 παρ' ότι είχα λίγο free time βαριόμουνα να δω stream νομίζω το Nomads κούρασε ακόμα δεν άρχισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σάρωσε και χθες το επεισόδιο ούτε δύο σελίδες δεν γράψατε Ευτυχώς ήμουν έξω και δεν το είδα. Ούτε εγώ είδα, ήμουν δουλειά σε ώρα Ελλάδος μέχρι τις 11 παρ' ότι είχα λίγο free time βαριόμουνα να δω stream νομίζω το Nomads κούρασε ακόμα δεν άρχισε...εχθές δεν το είδαν ούτε οι παίχτες που αποχώρησαν ρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ά-πατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ειλικρινά απορώ γιατί το έκαναν αυτό με το ένα τέταρτο αφήγηση ζωή της Αποστολιας. Δηλαδή Νταξει ρε παιδιά έχετε ΤΟΣΑ να δείξετε και επιλέξατε αυτό. Εγώ στηρίζω μου αρέσει σαν παιχνίδι αλλά στο σημείο αυτό το άλλαξα δεν παλευοταν. Τελοσπαντων άντε ας ελπίσουμε σε βελτίωση.Γιατί πάει άπατο και προσπαθούν να δημιουργήσουν ήρωες.Γι'αυτό κι έχουν εστιάσει σε Μαυρίδη και Αποστολία. Δεν το είδα ούτε χθες πάντως, αυτή τη στιγμή το σαρβάιβαλ είναι καλύτερο, έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τέλειο, κλάσεις ανώτερο από το Survivor που ήταν η απόλυτη βαρεμάρα από ένα σημείο και μετά. Το μόνο που θα ήθελα είναι λίγο καλύτερη ποιότητα εικόνας, κάτι πρέπει να κάνει ο Ant1 για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Σάρωσε χθες.17,9 θεαματικοτητα. αντι να ανεβαινει, πεφτει. τους βλεπω να τους παρατανε στο νησι μονους τους στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Γιατί πάει άπατο και προσπαθούν να δημιουργήσουν ήρωες. Γι'αυτό κι έχουν εστιάσει σε Μαυρίδη και Αποστολία. . Μα τις στοιχειώδεις γνώσεις αν έβαζαν κάτω θα έβλεπαν ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται με την τηλεθέαση. Με τους καβγάδες την ίντριγκα και το φάγωμα όπως προβλέπεται σήμερα οκ. Αλλά εχθές πχ εγώ συγκεκριμένα να έβλεπα ένα τέταρτο να ταΐζουν τα σκυλάκια μπριζόλες ποιο ενδοαφερον θα το έβρισκα απ την ζωή της Αποστολίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Διαφορά παραγωγού και σκηνοθέτη το όλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 "One man show" έπρεπε να λέγεται γιατί one man show είναι, με τον Αρνάκη. Τι να δείξει, κούρασε, πλέον ένα 10λεπτο θέαση τη βδομάδα και πολύ του είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teddy71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αν επεσε στο 18%, αναλογικα του κόστους το σαρβαιβαλ με το 8% καλυτερα τα παει με την 1 φοριτη καμερα και αλλες 5-6 απο κινητα, τις πολυ λιγες και φτηνες κατασκευες για τα ολα παιχνιδια που τις επαναχρησιμοποιούν με αλλαγης θεσης μονο. Οπου ουτε βιλλες νοικιαζουν, ουτε να φερουν σεφ απο Ελλάδα ουτε, ουτε, ουτε. Και ο αρνα σιγουρα πολυ περισοτερα θα στοιχιζει απο τον ...παζελ. Το μονο ακριβο δωρο που ειχαν στο σαρβαιβαλ ηταν το σπα κομμωτηριο δεν ξερω και γω τι ηταν στην εξωτική και μαγευτικη.... Αμαλιαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Η τελευταια αρπαχτη απο τον χοντρογρηγορη. Ειδος υπο αποσυρση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις