Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μας έχω πρήξει στα γλυκαναλατα λες και το κοινό που στοχεύουν είναι μόνο 15χρονα κοριτσάκια.

Χεστηκαμε για το Μανωλάκη, για την πρόταση γάμου, για το γράμμα στη Μαντώ κτλ

Ελπίζω στο 10% σύντομα

αστα να πανε,ποιος τους ειπε οτι αυτα πιανουν; λες και ζουμε στην εποχη του Μικρουτσικου

ο αλλος θα παιξει με τον τουτανγχαμον; πολυ δικαιο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τους μπλε τους ξεπατωσαν την προηγουμενη βδομαδα κι αυτους τωρα φυσικα τους εβαλαν απλα να κουβαλανε μπαλακια :P

τουτανγχαμον ή λεγκολας στον τακο,οι αλλοι δεν νομιζω πως χρειαζεται να ανησυχουν οσο υπαρχουν αυτοι

αντι να μας δειχνουν λιγο παραλια,λιγο πως περνανε οι αλλοι που δεν εχουν ανεσεις κτλ μας δειχνουν τη σαικο και την οχια να κλαινε. ε τα θελουν και τα παθαινουν τελικα. ενω ειναι πολυ καλυτερο απο σαρβαιβορ το γαμησαν με το πως το προβαλλουν

Τωρα αν αρχισω να πιστευω οτι τα γυρισματα στην παραλια κρατανε κανα μισαωρο και μετα τους πανε αλλου, εγω θα φταιω;

το εχω σκεφτει κι εγω. σημερα το μαλλι του λοατ ηταν ισιωμενο οσο δεν παει κι ηταν φανερο πως το ειχε ισιωσει με μηχανημα. 

Ωπα ξυλο αυριο, λεμε τωρα

αντε μπας και ανέβουν τα νουμερα αλλιως βλεπω να κοπει το σοου και να τους παρατησουν εκει και μετα απο κανα 6μηνο να τους βρει η νικολουλη χαχα

Ειλικρινά απορώ γιατί το έκαναν αυτό με το ένα τέταρτο αφήγηση ζωή της Αποστολιας. Δηλαδή Νταξει ρε παιδιά έχετε ΤΟΣΑ να δείξετε και επιλέξατε αυτό. Εγώ στηρίζω μου αρέσει σαν παιχνίδι αλλά στο σημείο αυτό το άλλαξα δεν παλευοταν. Τελοσπαντων άντε ας ελπίσουμε σε βελτίωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...