livefreeordie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μας έχω πρήξει στα γλυκαναλατα λες και το κοινό που στοχεύουν είναι μόνο 15χρονα κοριτσάκια. Χεστηκαμε για το Μανωλάκη, για την πρόταση γάμου, για το γράμμα στη Μαντώ κτλ Ελπίζω στο 10% σύντομα αστα να πανε,ποιος τους ειπε οτι αυτα πιανουν; λες και ζουμε στην εποχη του Μικρουτσικου ο αλλος θα παιξει με τον τουτανγχαμον; πολυ δικαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αποστολία μοναδική και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 το εχει τελίκα η αποστολια με τα μπαλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 γυναικα χαντα τοπ πολυ φιλικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 τους μπλε τους ξεπατωσαν την προηγουμενη βδομαδα κι αυτους τωρα φυσικα τους εβαλαν απλα να κουβαλανε μπαλακια τουτανγχαμον ή λεγκολας στον τακο,οι αλλοι δεν νομιζω πως χρειαζεται να ανησυχουν οσο υπαρχουν αυτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μεταξύ Κολέτσα και Καλογρίδη θα παιχτεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Σιχαμα παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managerre Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 κλαιω με εμετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δεν μας έφτανε το ένα. Δεύτερο συγκινητικό γράμμα σήμερα. Εύχομαι ολόψυχα πάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 αντι να μας δειχνουν λιγο παραλια,λιγο πως περνανε οι αλλοι που δεν εχουν ανεσεις κτλ μας δειχνουν τη σαικο και την οχια να κλαινε. ε τα θελουν και τα παθαινουν τελικα. ενω ειναι πολυ καλυτερο απο σαρβαιβορ το γαμησαν με το πως το προβαλλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τωρα αν αρχισω να πιστευω οτι τα γυρισματα στην παραλια κρατανε κανα μισαωρο και μετα τους πανε αλλου, εγω θα φταιω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τωρα αν αρχισω να πιστευω οτι τα γυρισματα στην παραλια κρατανε κανα μισαωρο και μετα τους πανε αλλου, εγω θα φταιω; το εχω σκεφτει κι εγω. σημερα το μαλλι του λοατ ηταν ισιωμενο οσο δεν παει κι ηταν φανερο πως το ειχε ισιωσει με μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ωπα ξυλο αυριο, λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ωπα ξυλο αυριο, λεμε τωρα αντε μπας και ανέβουν τα νουμερα αλλιως βλεπω να κοπει το σοου και να τους παρατησουν εκει και μετα απο κανα 6μηνο να τους βρει η νικολουλη χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ειλικρινά απορώ γιατί το έκαναν αυτό με το ένα τέταρτο αφήγηση ζωή της Αποστολιας. Δηλαδή Νταξει ρε παιδιά έχετε ΤΟΣΑ να δείξετε και επιλέξατε αυτό. Εγώ στηρίζω μου αρέσει σαν παιχνίδι αλλά στο σημείο αυτό το άλλαξα δεν παλευοταν. Τελοσπαντων άντε ας ελπίσουμε σε βελτίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις