livefreeordie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μου φαινεται θα αλλαξω χρωμα. οι αλλοι καμια σχεση με αθλητισμο κι οχι απλα τους παιζουν στα ισα αλλα τους πατανε και κατω πολλες φορες τους αθλητες. μπορει να ειναι σιχαματα αλλα δειχνουν κι ικανοτητα τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Spoiler Βγήκε ο τσαλίκης από μέσα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μου φαινεται θα αλλαξω χρωμα. οι αλλοι καμια σχεση με αθλητισμο κι οχι απλα τους παιζουν στα ισα αλλα τους πατανε και κατω πολλες φορες τους αθλητες. μπορει να ειναι σιχαματα αλλα δειχνουν κι ικανοτητα τελικα. Και ο χανταμπακης τοπ 3 ήταν αθλητικά στο σαρβαιβορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Και ο χανταμπακης τοπ 3 ήταν αθλητικά στο σαρβαιβορ γιατι μηπως δεν μας ελλειψε αργοτερα που βλεπαμε σπαλαουρα και χελωνα κι ειχε 0 ενδιαφερον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 γιατι μηπως δεν μας ελλειψε αργοτερα που βλεπαμε σπαλαουρα και χελωνα κι ειχε 0 ενδιαφερον; Δεν πειράζει. Τουλάχιστον ένωσε όλη τη χώρα και βγήκαμε αγκαλιασμενοι στους δρόμους όταν έφυγε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Σίχαμα ΑΒ, δώσε 2 εξάευρες στους 200 πόντους όπως το Σεπτέμβρη και άσε τις κληρώσεις τζόκερ ΓΥΦΤΟΥΛΑ Σόρι έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ts177 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Έχει και η υπομονή τα όρια της. Τόσο καιρό βοηθάνε τους κόκκινους Περισσότερο φαγητό στην βίλα Έτοιμο Περισσότερο φαγητό στην παραλία τους δίνουν ψάρια (μόνο τα χάπατα πίστεψαν ότι η Αποστολία έπιασε 20-25 πόσα "είχε πιάσει") και σήμερα τους έδωσαν νίκη για 1sec. Ούτε το Survivor δεν ήταν τόσο διεφθαρμένο στην αρχή (στο ΄τελος έγινε). Είπαμε! πως το ανέχονται αυτό οι αθλητές? ολόκληρος Ζαμπίδης και ανέχεται να τον κοροϊδεύουν/υποτιμούν έτσι? κατι μου λεει πως θα κανει πιο γρηγορα το παζελ και θα κερδισει. δικαιοσυνη ξανα; μετά από τόσα που έχουν συμβεί δεν υπάρχει ποια 'τύχη'. κάποια πράγματα είναι ξεκάθαρα. μου αρέσει που τα είχα πάρει με το survivor Που ήταν φουλ διεφθαρμένο στα λελέ του και αυτό είναι έτσι από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 τουλαχιστον η καλογιδα απο τοτε που πηγε στους διασημους ειναι εξαφανισμενη. κατι ειναι κι αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε ο τσαλίκης από μέσα μουπραγματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Έχει και η υπομονή τα όρια της. Τόσο καιρό βοηθάνε τους κόκκινους Περισσότερο φαγητό στην βίλα Έτοιμο Περισσότερο φαγητό στην παραλία τους δίνουν ψάρια (μόνο τα χάπατα πίστεψαν ότι η Αποστολία έπιασε 20-25 πόσα "είχε πιάσει") και σήμερα τους έδωσαν νίκη για 1sec. Ούτε το Survivor δεν ήταν τόσο διεφθαρμένο στην αρχή (στο ΄τελος έγινε). Είπαμε! πως το ανέχονται αυτό οι αθλητές? ολόκληρος Ζαμπίδης και ανέχεται να τον κοροϊδεύουν/υποτιμούν έτσι? Γιατί καμάρι μου τρως κάθε φορά μπαν; Ποιος σε δίνει έτσι στεγνά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ts177 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Βγήκε ο τσαλίκης από μέσα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Βάλε μπλε να μην ξεχωρίζεις στα πληθη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ts177 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γιατί καμάρι μου τρως κάθε φορά μπαν; Ποιος σε δίνει έτσι στεγνά; η apple φταιει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Γιατί καμάρι μου τρως κάθε φορά μπαν; Ποιος σε δίνει έτσι στεγνά; Πιστεύω είναι ο συνδιασμός του ΤS και η εμμονή στο 177 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 πραγματι Μας παρακολουθεί στενά, περιμένει να ακούσει το όνομά του για να χτυπήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις