Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πηρα λιγο ματι αλλα μετα βαρεθηκα το αγωνισμα και το έκλεισα.

Αμα βαρέθηκες και σήμερα που είχε λίγο τζερτζελέ σκούρα τα πράματα.. Δεν είσαι για νόματζ εσύ, ετοιμάσου από τώρα

για σαρβάηβορ.. θα φύγεις μαζί με τσαλίκη! (οχι μπανιωδώς, αεροπορικώς εννοώ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

​Μεγάλη σιχαμάρα σήμερα

​Αρχικά γελοίο αγώνισμα σε δυσκολία για ασυλία, για να δείξουν κώλους και ξεδιάντροπα τσοντέ όπως και τα πλάνα

Δεν με χαλάνε οι κώλοι σε καμία περίπτωση όμως άλλο να είναι το αλατοπίπερο και άλλο το σημερινό

Και μετά το κόβουν στην τελευταία ψήφο, όχι για μετά τις διαφημίσεις αλλά για αύριο! Για πολλά γουδιά και πλακόνια εκεί στο κανάλι του σιχαμολιάγκα

https://www.youtube.com/watch?v=zJ0PHHZsQFo

Τεράστια απογοήτευση μια ελπίδα είχαμε για ξεκατίνιασμα σιχαματων. Άντε μια βδομάδα για να ελπίζουμε να χάσουν ασυλία. Εκτός αν στην επόμενη ασυλία βάλουν αγώνισμα πχ κορόνα γράμματα. Αν και οι κόκκινοι ξεκατινιαζονται και χωρίς ασυλία δεν έχουν θέμα. Ας χάσουν Δευτέρα να μείνουν παραλία και θα πέσουν γέλια!!

Είδα στο τρέιλερ αγροτικές δουλειές στην παραλία;
Υποτίθεται απομονωμένοι είναι εκεί και τώρα θα έχουν κι επισκέψεις;
Ας κρατούσαν το χωριό, αντί να μας δείχνουν την παρωδία αυτή...
Δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο χθες και δε μου έλειψε καθόλου, έτσι κι αλλιώς απ'ό,τι διαβάζω εδώ μόνο το αδιάφορο "αγώνισμα" έδειξε και κλιφχάνγκερ ψηφοφορία στο τέλος, χαχαχα!
  • Like 1

Είδα στο τρέιλερ αγροτικές δουλειές στην παραλία;

Υποτίθεται απομονωμένοι είναι εκεί και τώρα θα έχουν κι επισκέψεις;

Ας κρατούσαν το χωριό, αντί να μας δείχνουν την παρωδία αυτή...

Δεν είδα ούτε δευτερόλεπτο χθες και δε μου έλειψε καθόλου, έτσι κι αλλιώς απ'ό,τι διαβάζω εδώ μόνο το αδιάφορο "αγώνισμα" έδειξε και κλιφχάνγκερ ψηφοφορία στο τέλος, χαχαχα!

ναι, και συνθήκες "επιβιωσης" με πατατες μακαρονια φασολια και λαδι, χαχαχχαχα ότι εχω και γω στην κουζινα μου... ειμαι και γαμω τους σαρβάιβους... Δηλαδη ότι δεν περιλαμβανει κοακολες και μπεργκερς ειναι πεινα και κακουχια... Μας πεισατε.... Σπονσορα λιντλ να βαλετε.....
  • Like 2

Μεγαλη πατατα αποδεικνύεται.

Ο Αρναούτογλου προσπαθει να κανει τα αγωνισματα σαν ζωης θανατου, ενω φαινονται σαν να πηγες με την παρεα σου στο Magic park. Ποια η ουσοα αν φυγουν οι τρεις μη διάσημοι και κατσουν ολοι οι αλλοι.

Παρατηρω οτι στην ομαδα της φωτιας κανουν λιγο τους χαμαλιδες οι αλλοι. Πανε βιλα οι ωκεανοί πρεπει να κατσουν να μαγειρεψουν, πανε της φωτιας ετοιμες ψημενες πιτσες. Πανε οι ωκεανοι παραλια βρισκουν λιγα τροφιμα στηνουν απο την αρχη το κατάλυμα, πανε τις φωτια και το βρισκουν ετοιμο, μαζι με τις τριπλασιες προμηθειες.

Στην αρχη ειχε πολυ καλα αγωνισματα, μαλλον παραπονεθηκαν για τραυματισμους κλπ και μειωσανε το βαθμο δυσκολιας.

Το μονο που με κραταει μερικες φορες να το δω ειναι οι ωκεανοι που ο ενας εκτιμαει τον αλλον μέχρι ενα βαθμο.

Της φωτια ολοι μου ειναι αδιαφοροι, ειδικα αυτη η αποστολια, εχω μια αμφιβολία αν μεχρι τελους μην βγαλει @@ εκει κατω.

Καλημέρα

Σίχαμα Αποστολια α σίχαμα

Μόνο Μαυρίδης ρε!

Αλλαγή στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 για το ριάλιτι περιπέτειας. Έτσι αν και έως τώρα το κανάλι του Αμαρουσίου πρόβαλε το «Nomads» καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη, αποφάσισαν από την ερχόμενη βδομάδα να προβάλλεται από Κυριακή έως και Πέμπτη.

Ο λόγος της αλλαγής αυτής είναι για να ενισχυθεί η Κυριακή και να αποσπάσουν μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίτας. Άλλωστε στον ΑΝΤ1 εμφανίζονται ευχαριστημένοι από την πορεία του «Nomads» στους πίνακες τηλεθέασης και για αυτό και χρησιμοποιούν το «πουλέν» τους, το ριάλιτι περιπέτειας, στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν το «Nomads» θα προβάλλεται πλέον από Κυριακή έως και Πέμπτη κι η αρχή θα γίνει από αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου….!

http://www.newsit.gr/media/allazei-meres-nomads/2267220/

Ίσως τώρα που ξεφουσκώνει το νόμαντς είναι καιρός να αρχίσουμε να παρακολουθούμε το μοναδικό ριάλιτι που πέρασε το σερβάιβορ σε ακροαματικότητα στην Αμερική. Το Αmazing Race. Ομάδες 2 ατόμων ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να φτάσουν πρώτες με ό,τι μέσο μπορούν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Το ριαλιτι εχει κερδισει 13 ΕΜΥ.

Νομίζω ότι θα κάνει σχετική εκπομπή ο Πανάρας

https://youtube.com/watch?v=wj9vEdS4rm0

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...