g_alkis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δεν μου πάει να αλλάξω χρώμα στο τιμημένο άβαταρ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ετοιμος και εγω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπε ο Αρναούτης, σήμερα γίνεται και ατομικό και ομαδικό!Μία πίτα απ'όλα, χωρίς σουβλάκι, πατάτες και σως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά επειδή δεν το είδα, εξήγησε κάτι για το "ατομικό"; ή να' χαμε να λέγαμε όπως στο σαβουράιβορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Γέμισε το θρεντ με πο¥♤σες μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Oταν ξαναφωναξουνε -μπλε ποιανου? πρεπει να πεταχτει καποιος και να πει -αυτου 1-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά επειδή δεν το είδα, εξήγησε κάτι για το "ατομικό"; ή να' χαμε να λέγαμε όπως στο σαβουράιβορ; Σήμερα θα πει. Αλλά προβλέπω ότι οποια ομάδα χάσει θα παίζει αύριο ατομική ασυλία για να γλυτώσουν κάποιοι. Κάτι τέτοιο θα γίνει μάλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Σήμερα θα πει. Αλλά προβλέπω ότι οποια ομάδα χάσει θα παίζει αύριο ατομική ασυλία για να γλυτώσουν κάποιοι. Κάτι τέτοιο θα γίνει μάλλον. καλό ακούγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Για αυτό είναι ωραίο το nomads γιατί έχει ποικιλία. Οι στίβοι μόνο είναι κατώτεροι από το survivor. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Αν γίνει έτσι θα προσφέρει ίντριγκα. Έτσι όπως έγιναν οι ομάδες πιστεύω 7/10 θα κερδίζουν οι ωκεανοί οποτε το αλληλοφάγωμα των κόκκινων σιχαματων θα έχει φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Τι παίζει με τη μπλε καταιγίδα στο θέμα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Guys ενα sum up για χθες κάποιος να μου απαντήσει στα ερωτήματα γιατί δεν το είδα όταν τελειώσανε και βαριέμαι να δω από το site. 1. Ποιοι από τους πράσινους πήγαν στους κόκκινους και ποιοι στους μπλε; 2. Οι μπλε πήγαν βίλα ή οι κόκκινοι; 3. Τι καταργήθηκε η παραλία; ή το ψαροχώρι; ή κανένα; 4. Αν κανένα τότε εξηγήστε μου πως μοιράζονται. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Guys ενα sum up για χθες κάποιος να μου απαντήσει στα ερωτήματα γιατί δεν το είδα όταν τελειώσανε και βαριέμαι να δω από το site. 1. Ποιοι από τους πράσινους πήγαν στους κόκκινους και ποιοι στους μπλε; 2. Οι μπλε πήγαν βίλα ή οι κόκκινοι; 3. Τι καταργήθηκε η παραλία; ή το ψαροχώρι; ή κανένα; 4. Αν κανένα τότε εξηγήστε μου πως μοιράζονται. Thanks! 1. Στους κόκκινους πήγε η γίδα και ο οροκλος. Διάλεξαν πρώτοι οι μπλε σαν νικητές το ξανθο με το μονιμο ντακ φεις (και στη συνέχεια τον κομμωτή. Διάλεγαν 1-1) 2. Μπλε Βίλα 3. Το ψαροχωρι 4. ??? 5. Profit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Thank you για τον κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις