Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειχε καιρο που η τηλεοραση χρειαζοτανε κατι για να ξυπνησει... Ετυχε την καταλληλη στιγμη να ερθει το survivor και εδεσε...Ταυτιστηκε ο κοσμος πολυ...

Κι εγω που το ειδα μετα τον 1ο μηνα του, κολλησα παρολο που δεν βλεπω τετοιες φτιαχτομ@λακιες...

Παει εγινε το μπαμ παιδια, ηταν τυχεροι αυτοι που πηγαν πρωτοι στο survivor γιατι δεν θα τους ξεχασει ευκολα ο κοσμος κιολας...

Τωρα τα υπολοιπα, απο μιση φορα ειδα το καθενα και βαρεθηκα...Ακομα και το nomads που υποτιθεται οτι ειναι σοβαρη παραγωγη...

Δεν συζηταμε για το αλλο καραγκιοζιλικι στον Ε καν...

Ελειπε κατι απο την tv , ετυχε και το εδωσε ο ΣΚΑΙ  και παει τελειωσε...

Επισης επειδη ειναι πολυ μαγκες εκει στον σκαι και οχι βλακες σαν τους αλλους που πεσανε με τα μουτρα, δεν το βαλανε κι αυτοι Σεπτεμβριο το survivor 2  για να γινει αχταρμας... Παλι μοναχουλι του θα παιζει το survivor απο Φεβρουαριο  αλλα αυτο που εγινε δεν προκειται να ξανα γινει...

Αμα φτασουν το 30-40 % τηλεθεαση θα πρεπει να ειναι και υπερ ευχαριστημενοι...

Μπραβο Αλαφουζε! Παναθηναικος στην Β΄ εθνικη και ολος ο σκαι στην Καραιβικη!!! :-D :P :D :lol:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καστινγκ

ειναι θεμα παρουσιασης και νοοτροπιας του παιχνιδιου

οταν σου δειχνει 2 λεπτα καθε επεισοδιο απο το μερος που μενουνε (οπου το 1,5 λεπτο ειναι τα Interviews)

τι να καταλαβεις για τον χαρακτηρα του καθενος

και τραμπα τους παιχτες του survivor στο nomads να ειχε γινει παλι το ιδιο αδιαφορο θα ητανε

ειπαμε αυτο ειναι "παιχνιδια χωρις συνορα με τον γρηγορη αρναουτογλου"  δεν ειναι reality επιβιωσης

πανε παιζουνε το παιχνιδακι τους και τους δειχνει και 1-2 λεπτα στην βιλα πχ που τρωνε στο τραπεζι  και τελος

IMO o λόγος που τα μνια δείχνουν βίλα 95% που θα δείξουν διαβίωση... είναι ξεκάθαρα η σιχαμένη τοποθέτηση προιόντων που γίνεται εκεί διαρκώς. σαν μίνι διαφημίσεις είναι όποτε δείχνει βίλα.

• Like 4

Εγω πιστευω οτι δε δειχνουν παραλια/ χωριο επειδη δε μπορουν, ειτε για τεχνικους λογους, ειτε γιατι τα πλανα δεν ειναι "καθαρα" απο ανεπιθυμητα πραγματα, ειτε γιατι τους περιοριζουν νομικα. Δε γινεται να μην υπαρχει το παραμικρο ενδιαφερον περιστατικο.

Ξεπερασαμε σε σελιδες το Sar με τα σιχαματα και τον Τανι

Εγω πιστευω οτι δε δειχνουν παραλια/ χωριο επειδη δε μπορουν, ειτε για τεχνικους λογους, ειτε γιατι τα πλανα δεν ειναι "καθαρα" απο ανεπιθυμητα πραγματα, ειτε γιατι τους περιοριζουν νομικα. Δε γινεται να μην υπαρχει το παραμικρο ενδιαφερον περιστατικο.

Κατι τετοιο πιστευω και εγω λογικα μπορει να εχουν τεχνικα θεματα να μην επιτρεπε βαση στοιχειων ζωης των εκει κατοικων αφου ενα σκινικο που μου ηρθε τωρα που ειχαν βαλει στα ντουν το αδιαβροχο σαν κουρτινα και καλα και ο αλλος εκει με το που το ειδε το ξηλωσε μπαμ μπαμ

Μπορούν να σταματήσουν και την προβολή της εκπομπής και να'ρθουν μετά από 2 μήνες να μας πουν πόσο δύσκολα πέρασαν.

Καθόλου δε θα μας νοιάξει, όπως και τώρα δε μας νοιάζει, αφού δε βλέπουμε τίποτα.

Ούτε τα ονόματα των παικτών δε θυμόμαστε μετά από ένα μήνα...

• Like 2

Βασικά όσοι βρίσκονται στην βίλα ξεδίνουν από την κούραση της παραλίας και τα νευρά και πετάνε $#$!ιες μετάξι τους και ιντριγκάρονται οπότε είναι πιο ενδιαφέρουσα η βίλα, στο ψαροχώρι εντάξει δείχνουν λίγο καμιά δουλειά που κανουν, που παίζουν με τα παιδιά δλδ όμορφα πράγματα, τώρα στην παραλία πρέπει να είναι αρκετά άσχημα όπως είπε και σε συνέντευξη η κοπέλα που βγήκε 1η από το παιχνίδι στη παράλια για τουαλέτα ο καθένας είχε το σημειο του... δεν νομίζω ότι θα ήταν κάτι που θα θελαν να ξέρουμε/δούμε.

Ναι αλλά ότι βλέπεις στην βίλα είναι στημένο. Τους λένε να στήνουν καυγάδες. Προσωπικά βαριέμαι απίστευτα με την βίλα. 1000 φορές ψαροχώρι.

Με την ένωση των ομάδων σε 2,η ασυλία πως θα πηγαίνει; 3 άτομα από μία ομάδα; 2+1? Θα έχουμε και την τρίτη και την Τετάρτη αγώνα ασυλίας;

Don't know... πάντως αν είναι όπως τα λατινοαμερικάνικα δεν κρατάει το παιχνίδι πάνω από 2 μήνες. Πάντως αυτό είναι το original Nomads.

Ο Γρηγόρης το είπε από την αρχή ότι θα είναι 3 μήνες. Και αφού 1 μήνας πάει έμεινε καθαρά 1,5 γιατί τελευταίες 2 βδομάδες θα είναι τελικός.

Και το Savouravivor τόσο κρατάει, άσχετα αν το κάνανε 3,5 για να ξεζουμίξουν απο τα σμσ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...