Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι.

βασικά ο παναγιώτης δείχνει ότι στα @ του. δεν ενδιαφέρεται. μάλλον θα αποχωρήσει. γιατί έχει κυκλοφορήσει spoiler για οικειοθελής αποχώρηση παίχτη. θα μαθουμε σε λιγα λεπτα.

Όπα. Είπες γυναίκα και στοιχηματισα ότι είχα. Τώρα μου λες αποχώρηση άντρα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχάς είναι μπετόβλακες. δείχνουν όλη την ώρα βίλα ρε φίλε λες και θέλει ο κόσμος να δει βίλα. εμείς παραλία θέλουμε να δουμε πως την παλεύουν.

Όπα. Είπες γυναίκα και στοιχηματισα ότι είχα. Τώρα μου λες αποχώρηση άντρα;

ξέρω και εγώ...

καταρχάς είναι μπετόβλακες. δείχνουν όλη την ώρα βίλα ρε φίλε λες και θέλει ο κόσμος να δει βίλα. εμείς παραλία θέλουμε να δουμε πως την παλεύουν.

Τι να δείξουν; Εδώ είπε πως όταν έβρεχε κοιμήθηκαν αλλού. Λολ

ξέρω και εγώ...

ειδικά τους αθλητές στη παραλία δεν τους έχουμε δει πάνω από 1,5 λεπτό

στην αρχή το έπαθλο ήταν μια τυρόπιτα, ψωμί με μέλι ένα κομμάτι παστίτσιοκαι παρόμοια. Οπότε το ρύζι με το ψάρι ναι είναι καλύτερο. Το πίσω από τις κάμερες εδώ δεν το ξέρουμε καθόλου γιατί διαβίωση σε παραλία και χωριό δεν έχουμε δει συνολικά μετά από 3 βδομάδες ούτε 10 λεπτά

ουτε ενα μηνα δε το κρατησαν αυτο στο σαρβαιβορ ομως. ναι αυτο ειναι το λαθος οτι δεν δειχνουν πολλα απο την διαβιωση με αποτελεσμα να μην γινεται αντιληπτο ποσο δυσκολα περνανε οσοι δεν ειναι στη βιλα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...