guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αυτο με την Ευαγγελια τι ειναι τωρα; Βραβείο mvp λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν χωράει χρόνος για να δείξουν διαβίωση, τον τρώει όλο ο Αρνάκης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τι ωρα βγαινουν τα αποτελεσματα γιατι ηδη ψάχνω ταινία να δωποια διάλεξες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν χωράει χρόνος για να δείξουν διαβίωση, τον τρώει όλο ο Αρνάκης. Μέχρι και το φαι της βίλας τρώει και δεν μένει τπτ για τα σκυλιά μετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λογικά μετά την ένωση η παραλία ή το ψαροχώρι θα βγει εκτός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ναι. βασικά ο παναγιώτης δείχνει ότι στα @ του. δεν ενδιαφέρεται. μάλλον θα αποχωρήσει. γιατί έχει κυκλοφορήσει spoiler για οικειοθελής αποχώρηση παίχτη. θα μαθουμε σε λιγα λεπτα. Όπα. Είπες γυναίκα και στοιχηματισα ότι είχα. Τώρα μου λες αποχώρηση άντρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καταρχάς είναι μπετόβλακες. δείχνουν όλη την ώρα βίλα ρε φίλε λες και θέλει ο κόσμος να δει βίλα. εμείς παραλία θέλουμε να δουμε πως την παλεύουν. Όπα. Είπες γυναίκα και στοιχηματισα ότι είχα. Τώρα μου λες αποχώρηση άντρα; ξέρω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darky Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λογικά μετά την ένωση η παραλία ή το ψαροχώρι θα βγει εκτός Βασικα αν βγαλουν την βιλα τοτε θα αρχισει να εχει πιο ενδιαφερον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καταρχάς είναι μπετόβλακες. δείχνουν όλη την ώρα βίλα ρε φίλε λες και θέλει ο κόσμος να δει βίλα. εμείς παραλία θέλουμε να δουμε πως την παλεύουν. Τι να δείξουν; Εδώ είπε πως όταν έβρεχε κοιμήθηκαν αλλού. Λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καταρχάς είναι μπετόβλακες. δείχνουν όλη την ώρα βίλα ρε φίλε λες και θέλει ο κόσμος να δει βίλα. εμείς παραλία θέλουμε να δουμε πως την παλεύουν. ξέρω και εγώ... ειδικά τους αθλητές στη παραλία δεν τους έχουμε δει πάνω από 1,5 λεπτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Στη βίλα πέφτουν οι καυγάδες, στην παραλία κοιμούνται αγκαλίτσα γιατί κρυώνουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ειδικά τους αθλητές στη παραλία δεν τους έχουμε δει πάνω από 1,5 λεπτό Ε τόσο έχουν κάτσει εκεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Βασικα αν βγαλουν την βιλα τοτε θα αρχισει να εχει πιο ενδιαφερον.εγω λεω να βγαλουνε το ψαροχωρι και να μεινουν τα 2 ακρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 στην αρχή το έπαθλο ήταν μια τυρόπιτα, ψωμί με μέλι ένα κομμάτι παστίτσιοκαι παρόμοια. Οπότε το ρύζι με το ψάρι ναι είναι καλύτερο. Το πίσω από τις κάμερες εδώ δεν το ξέρουμε καθόλου γιατί διαβίωση σε παραλία και χωριό δεν έχουμε δει συνολικά μετά από 3 βδομάδες ούτε 10 λεπτά ουτε ενα μηνα δε το κρατησαν αυτο στο σαρβαιβορ ομως. ναι αυτο ειναι το λαθος οτι δεν δειχνουν πολλα απο την διαβιωση με αποτελεσμα να μην γινεται αντιληπτο ποσο δυσκολα περνανε οσοι δεν ειναι στη βιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ποια διάλεξες;million dollar baby? Καλό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις