Hacker?pcs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αν ισχύει η φημη που ακολουθεί Μαυρίδη για τους λόγους που επέλεξε να εμφανιστεί στους Νομάδες, πρέπει να βγει νικητής με μεγαλύτερο ποσοστό απο Ντάνους κτλ. Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλανθρωπική του στάση εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα απέναντι σε παιδιά, μάλλον ισχύει, οπότε γενικότερα ας φυλάμαι τα ρούχα για "κωλοτουμπες" κοκ. Πες και τη φήμη όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω ακριβως. Φαινεται οτι προσπαθεί να καλύψει ένα ποσό για ένα πιτσιρίκι. Δεν έχει δοθει δημοσιότητα. Οι γονείς ενος μικρου με σοβαρό θέμα ειχαν γράψει στο fb και καλά μην κρινετε τον Μαυριδη πριν τελειώσει το παιχνίδι διοτι η συμμετοχή του έχει σοβαρότατο λογο κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Κι εγώ είχα διαβάσει ότι θα δώσει το έπαθλο για φιλανθρωπικό σκοπό. Θυμίζει την ιστορία του Βαλαση από το πρώτο Survivor που είχε πάει για ενα κολλητό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σας έχω απογοητεύσει ποτέ με τα Spoilers μου? όχι! και σήμερα σας έχω κάτι καλό. Σήμερα θα φύγει γυναίκα και θα φύγει μόνη της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σας έχω απογοητεύσει ποτέ με τα Spoilers μου? όχι! και σήμερα σας έχω κάτι καλό. Σήμερα θα φύγει γυναίκα και θα φύγει μόνη της. ξανθιά θα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 τι λετε ρε, 2 αντρες και 1 γυναικα ειναι προτεινομενοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σιχάματα προτεινόμενοι όλοι σας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Α δεν ρώτησα ποια. Μπορεί να είναι και από τους μπλε (λόγω κακουχιών να φύγει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σας έχω απογοητεύσει ποτέ με τα Spoilers μου? όχι! και σήμερα σας έχω κάτι καλό. Σήμερα θα φύγει γυναίκα και θα φύγει μόνη της. Τρέχω να το παίξω στοίχημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τρέχω να το παίξω στοίχημα Βαλε σπιτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μόλις είδα στο γρήγορο το χτεσινό. Σίχαμα Αποστολία. Ξεφτίλα Μεσίτη. Τσόλια κόκκινοι. Πάμε Μαυρίδη, πάμε Ειρηνάρα, πάμε Μιλλούση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μόλις είδα στο γρήγορο το χτεσινό. Σίχαμα Αποστολία. Ξεφτίλα Μεσίτη. Τσόλια κόκκινοι. Πάμε Μαυρίδη, πάμε Ειρηνάρα, πάμε Μιλλούση. Ειρηναρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ειρηναρα;Ζάχου απο τους πράσινοι. Είμαι φαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αυτή η Αποστολία από φωνή.... φω... άστα να πάνε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ζάχου απο τους πράσινοι. Είμαι φαν. Χμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις