Vassilis_24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν υπήρχε και παλιά μια τραγουδίστρια Μαντώ; Μόνο παλιά υπήρχε, αυτή δεν είναι τραγουδίστρια, αν και πολύ θα ήθελε ν'ακολουθήσει την καριέρα της Στικούδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Χαλαρώσατε ναι, γιατί είχατε κουραστεί πολύ. ρε εσυ ξερεις τι κουρασει εχει να ετοιμαστεις για να πας εξω, πρεπει να κανεις μπανιο να βρεις ρουχα να ταιριαξεις παπούτσια να χτενιστεις να βαλεις κολόνια ασε δραμα λεμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ενα δίκιο το 'χεις, ίδρωσαν και ... μας ίδρωσαν. Ειδικά οι Φιλιππινέζοι πάθανε μεγάλο χουνέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 αυριο αποχωρηση καλοτραγου. nothing to see here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 καλομπεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλογάβ λόγω του ατυχούς αυτοκόλλητου σκυλακίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πως κυκλοφορεί έτσι η κολέτσα; Δεν ντρέπεται; Καλά ο Μαυρίδης μεγάλος πιερότος. Κλόουν μιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 ξαναλέω, τα φαινόμενα απατούν! Μη πιστεύετε ότι σας πουλάνε, ο άνθρωπος ειναι παπάντζας με Π κεφαλαίο! Διαβάστε το βιογραφικό του προσεκτικά και θα δείτε τι εννοώ πχ το να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο στο ΜΙΤ επειδή μπορείς νατο ππληρώσεις, δεν σε κάνει MIT PROFESSOR!!! https://youtu.be/coruiEOS2I4?t=45Ακούστε βιογραφικό ο Φώτης, βασικά απορώ τι δουλειά είχε εκεί αρχικά και μετά γελάω με τα υπόλοιπα λιμά στην ομάδα του Αυτός ξεκάθαρα μπορεί να πει και να είναι αλήθεια οτι μπήκε για την εμπειρία... μπράβο στον παλίκαρο , βιογραφικάρα. Κοίτα να δεις που είναι από Θεσσαλονίκη, ανακαλώ ότι κακό έχω πει γι'αυτόν Σοβαρός άνθρωπος και πήγε σε reality ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αυτος ο φωτης μου θυμιζε τον computer projects coordinator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ξαναλέω, τα φαινόμενα απατούν! Μη πιστεύετε ότι σας πουλάνε, ο άνθρωπος ειναι παπάντζας με Π κεφαλαίο! Διαβάστε το βιογραφικό του προσεκτικά και θα δείτε τι εννοώ πχ το να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο στο ΜΙΤ επειδή μπορείς νατο ππληρώσεις, δεν σε κάνει MIT PROFESSOR!!! Δελαπόρτας από τα Lidl. If you know what i mean... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 @leftys άλλο είπε. ότι έχει πιστοποιηθεί από το MIT ότι μπορεί να διδάσκει ένα μάθημα. Δηλαδή σαν να λέμε έχει πιστοποιηθεί ως καθηγητής. Άλλες πιστοποιήσεις παίρνουμε εσύ και εγώ ως viewers. Αλλά ναι. σε γενικές γραμμές στην Ελλάδα πουλάνε πολύ αέρα και το παίζουν τρελά μυαλά. Πάντως κράτα και μια πισινή γιατί έχει και διδακτορικό... οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι και εντελώς άσχετος. @υπόλοιπο Insomnia αγαπούλες μου... σήμερα το κοινό θα "κρατήσει" Καλογρίδη και θα δούμε την Ματνώ να αγωνίζεται με τον Παναγιώτη με την Μαντώ να παραμένει στο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 το είχα γράψει σε παλιότερο ποστ, επειδή τυγχάνει να τον ξέρω προσωπικά και έχω συνεργαστεί μαζί του αρκετά χρόνια, οπότε πίστεψε με ξερω τι λέω (βρες το προφιλ του στο linkedin και μελέτησε το προσεκτικά, μη μενεις στο τι δειχνει η τηλεοραση) ακόμη και για το διδακτορικό που αναφέρεις, θου κυριε φυλακη το στομα μου... δεν μπορω να γραψω περισσοτερα, φυλαγε τα ρουχα σου λενε... @leftys άλλο είπε. ότι έχει πιστοποιηθεί από το MIT ότι μπορεί να διδάσκει ένα μάθημα. Δηλαδή σαν να λέμε έχει πιστοποιηθεί ως καθηγητής. Άλλες πιστοποιήσεις παίρνουμε εσύ και εγώ ως viewers. Αλλά ναι. σε γενικές γραμμές στην Ελλάδα πουλάνε πολύ αέρα και το παίζουν τρελά μυαλά. Πάντως κράτα και μια πισινή γιατί έχει και διδακτορικό... οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι και εντελώς άσχετος. @υπόλοιπο Insomnia αγαπούλες μου... σήμερα το κοινό θα "κρατήσει" Καλογρίδη και θα δούμε την Ματνώ να αγωνίζεται με τον Παναγιώτη με την Μαντώ να παραμένει στο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλά αν το πάμε έτσι δεν θα πιστέψουμε τον κάθε "τυχαιο" στο Internet. προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο τυπας απλά είπα ότι από την στιγμή που έχει διδακτορικό σίγουρα δεν είναι κάποιος τυχαίος. Ούτως η άλλος αυτή δεν είναι η δουλειά του? -να είναι 'παπάτζας'- ? γενικά όσοι ασχολούνται με μαρκετινγκ και γενικά με καταναλωτές λένε παπάτζες. Λογικό το βρίσκω. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άτομα με μόνο ένα BSc που είναι παπάτζες με Π κεφαλαίο. το ότι κάποιος μπορεί να είναι ψώνιο/παπάτζας/whatever δεν ακυρώνει τις γνώσεις και τα επιτεύγματα του. Μπορώ να συμφωνήσω ότι ξέρει να πουλάει τον εαυτό του. Πχ στην συνέντευξη είπε ότι είναι 'επισκέπτης' καθηγητής στο Διεθνές πανεπιστήμιο στη Σαλόνικα. Κλαιν μαιν δλδ. Αλλά επειδή οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν λένε "ουάου". χαχα πάντως αν το σκεφτούμε ρε φίλε καλά κάνει και πουλάει έτσι τον εαυτό του. μόνο ψέματα να μην λέει. από την στιγμή που έχει πετύχει κάποια πράγματα ας κοκορεύεται όσο και όπως θέλει. δεν μας πέφτει λόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 δεν διαφωνώ με αυτά που λες, ούτε θα υποστηρίξω κάτι συγκεκριμένο για αυτόν, απλά το ανέφερα ως στοιχείο του χαρακτήρα του σε συνδυασμό με αυτά που έλεγαν οι συμπαίκτες του και ποσο γρήγορα τον απομάκρυναν από το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αν ισχύει η φημη που ακολουθεί Μαυρίδη για τους λόγους που επέλεξε να εμφανιστεί στους Νομάδες, πρέπει να βγει νικητής με μεγαλύτερο ποσοστό απο Ντάνους κτλ. Λαμβάνοντας υπόψη τη φιλανθρωπική του στάση εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα απέναντι σε παιδιά, μάλλον ισχύει, οπότε γενικότερα ας φυλάμαι τα ρούχα για "κωλοτουμπες" κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις