ant_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 H γαστερατου (που εχει iq -50) ειναι ικανη να πει "εγω ειμαι αγαπαω πολυ τα σκυλια μαλιστα σε ενα ταξιδι μου στην κινα ειχα δοκιμασει" οποτε να μην μου λεει ο μαυριδης οτι δεν ειμαι φιλοζωη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Κόκκινοι: λατρεύουμε τα σκυλάκια αλλά μόνο να τα βλέπουμε στο YouTubeΤώρα μεταξύ μας αυτή η έκρηξη ζωοφιλίας στην Ελλάδα από το ίντερνετ προέκυψε. Δεν απέκτησε ζωοφιλική παιδεία ξαφνικά ο Ελληνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Να πω ένα πιθανό σπόιλερ δικό μου; Δεν θα αφήσει η παραγωγή να φύγει άλλος πράσινος ακόμα. πιθανό αλλά μόνο οι βλάκες θα το φάνε (δηλαδή το 99% χαχαχαχα). καταρχάς συμφωνούμε ότι κανείς δεν θα κρατήσει τον παναγιώτη. Οπότε πάμε ανάμεσα στην Ευαγγελία vs Καλογρίδη. Και μην ξεχνάμε ότι από την 1η φορά που βγήκε στον τάκο έχει γίνει πολύ πιο μισητή!!!! ε τι δλδ? δεν την κράτησε ο κόσμος όταν ήταν αρεστή, θα την κρατήσει τώρα που είναι μισητή??? μουχαχαχαχα! ουτε καν! αλλά σου είπα! πιθανό! και μετά την επόμενη μέρα θα βγει ο Γρηγόρης στην Σκορδά να το δικαιολογήσει χαχαχαχα. τα τρώμε εμείς αυτά ρε??!! χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Άσχετο αλλά το σωστό είναι φιλόζωος ή ζωόφιλος ή και τα δύο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τώρα μεταξύ μας αυτή έκρηξη ζωοφιλίας στην Ελλάδα από τι ίντερνετ προέκυψε. Δεν απέκτησε ζωοφιλική παιδεία ξαφνικά ο Ελληνας. Δεν μιλάμε τώρα για καμένους ζωοφιλους. Ένα αυτονόητο έκανε ο άλλος να ταιζει τα σκυλιά, και οι άλλοι κάνουν σαν υστερικοι οτι θα πεθάνουν από άγνωστη ασθένεια και ότι δεν φτάνει το φαι. Στη βίλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχει τσάπιον λινγκ κρατήστε μας ενήμερους ποιανού χρώματος σιχάματα έχασαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Επειδή έχει τσάπιον λινγκ κρατήστε μας ενήμερους ποιανού χρώματος σιχάματα έχασαν. Οι κόκκινοι. Επί δύο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βρέχει στο Παλαουάν, βρέχει και στο Νόου Καμπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archkedun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν μιλάμε τώρα για καμένους ζωοφιλους. Ένα αυτονόητο έκανε ο άλλος να ταιζει τα σκυλιά, και οι άλλοι κάνουν σαν υστερικοι οτι θα πεθάνουν από άγνωστη ασθένεια και ότι δεν φτάνει το φαι. Στη βίλα. Αν δεν τα τάιζε κανείς τι θα γινόταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βρέχει στο Παλαουάν, βρέχει και στο Νόου Καμπ.Ποιο πιθανό είναι να διακοπεί ο αγώνας στο παλαουαν πάρα στο καμπ νου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν τα τάιζε κανείς τι θα γινόταν; Θα μαγείρευαν μόνα τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Ε τον Ζαμπονίδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 σιχαμα κολετσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Αποστολία η λάσπη έχει μικρόβια. Μη ευρωπαϊκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Tωρα μπηκα εχασα τιποτα? Παλι για τα σκυλια εκαναν θεμα τα κοκκινα σιχαματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις