Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H γαστερατου (που εχει iq -50)

ειναι ικανη να πει "εγω ειμαι αγαπαω πολυ τα σκυλια μαλιστα σε ενα ταξιδι μου στην κινα ειχα δοκιμασει"

οποτε να μην μου λεει ο μαυριδης οτι δεν ειμαι φιλοζωη

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κόκκινοι: λατρεύουμε τα σκυλάκια αλλά μόνο να τα βλέπουμε στο YouTube

Τώρα μεταξύ μας αυτή η έκρηξη ζωοφιλίας στην Ελλάδα από το ίντερνετ προέκυψε. Δεν απέκτησε ζωοφιλική παιδεία ξαφνικά ο Ελληνας.
  • Like 1

Να πω ένα πιθανό σπόιλερ δικό μου; Δεν θα αφήσει η παραγωγή να φύγει άλλος πράσινος ακόμα.

πιθανό αλλά μόνο οι βλάκες θα το φάνε (δηλαδή το 99% χαχαχαχα). καταρχάς συμφωνούμε ότι κανείς δεν θα κρατήσει τον παναγιώτη. Οπότε πάμε ανάμεσα στην Ευαγγελία vs Καλογρίδη. Και μην ξεχνάμε ότι από την 1η φορά που βγήκε στον τάκο έχει γίνει πολύ πιο μισητή!!!! ε τι δλδ? δεν την κράτησε ο κόσμος όταν ήταν αρεστή, θα την κρατήσει τώρα που είναι μισητή??? μουχαχαχαχα! ουτε καν! αλλά σου είπα! πιθανό! και μετά την επόμενη μέρα θα βγει ο Γρηγόρης στην Σκορδά να το δικαιολογήσει χαχαχαχα. τα τρώμε εμείς αυτά ρε??!! χαχαχαχα

Τώρα μεταξύ μας αυτή έκρηξη ζωοφιλίας στην Ελλάδα από τι ίντερνετ προέκυψε. Δεν απέκτησε ζωοφιλική παιδεία ξαφνικά ο Ελληνας.

Δεν μιλάμε τώρα για καμένους ζωοφιλους.

Ένα αυτονόητο έκανε ο άλλος να ταιζει τα σκυλιά, και οι άλλοι κάνουν σαν υστερικοι οτι θα πεθάνουν από άγνωστη ασθένεια και ότι δεν φτάνει το φαι. Στη βίλα.

• Like 1

Δεν μιλάμε τώρα για καμένους ζωοφιλους.

Ένα αυτονόητο έκανε ο άλλος να ταιζει τα σκυλιά, και οι άλλοι κάνουν σαν υστερικοι οτι θα πεθάνουν από άγνωστη ασθένεια και ότι δεν φτάνει το φαι. Στη βίλα.

Αν δεν τα τάιζε κανείς τι θα γινόταν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...