vision Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Χθες ελεγε οτι εχει reality επιβιωσης στο προγραμμα ο ant1 στις 9 και αντι για αυτο ειχε "παιχνιδια χωρις συνορα" μια εκπομπη του γρηγορη αρναουτογλου θα ξεκινησει καποια στιγμη το reality επιβιωσης η μπα? μια βρόχα έριξε και λακίσαν όλοι στις σουίτες... που 'σε ρε Μπερ Γκριλς να τους δεις να μαθαίνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Έχω μάθει ποιος θα φύγει σύντομα από τους μπλε.να το πω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Oχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Έχω μάθει ποιος θα φύγει σύντομα από τους μπλε.να το πω; Δεν μπορεί να το'χεις μάθει γιατί ψηφίζει ο κόσμος, εκτός αν φεύγει γι'άλλο λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βρηκαμε δευτερο τσαλικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Τσαλίκης είναι μόνο ένας! (οk όταν αφήνει το ταξί παίρνει διπλή μορφή) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν μου αρέσουν οι γυμνασμένες γυναίκες αλλά η Μιλλούση είναι η εξαίρεση ρε φίλε. Και όπως την είδα στο τρειλερ με τις λάσπες είναι πολύ καύλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορεί να το'χεις μάθει γιατί ψηφίζει ο κόσμος, εκτός αν φεύγει γι'άλλο λόγο... Μην είσαι τόσο σίγουρος, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μην είσαι τόσο σίγουρος,κούρασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 κούρασες Καλά κάνω,γκο αγουει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δε θελουμε σπόιλερς ρε μαν Οντοπικ: παραδεχτηκα κορμαρα φραντζη τωρα που είδα το χτεσινο με τους κρικους. Ελπιζω να μη την στειλουν πριν τη χανταμπακαινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δε θελουμε σπόιλερς ρε μαν Οντοπικ: παραδεχτηκα κορμαρα φραντζη τωρα που είδα το χτεσινο με τους κρικους. Ελπιζω να μη την στειλουν πριν τη χανταμπακαινα. Άμα στα λέω εγώ. Παιδιά ξέρω ποιος βγαίνει νικητής στο Nomads. Να το πώ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Άμα στα λέω εγώ. Παιδιά ξέρω ποιος βγαίνει νικητής στο Nomads. Να το πώ; ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ναιο αρναουτογλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 ο αρναουτογλου ισχυει. στο 50% της εκπομπής, αυτός μιλάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις