Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

νομίζω πως ο πιο φυσιολογικός εκεί μέσα είναι ο Μαυρίδης. Και από τη στιγμή που εδώ τον κράζετε, είμαι σίγουρος για αυτή μου την εκτίμηση. :)

Σε μεγάλη εκτίμηση μας έχεις! d015.gif

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ πιθανή πλέον η ενωση των ομάδων μιας και λογικά το κοινό θα σώσει όποιον απ τους μπλε(cross fingers) η τους κοκκινους(σιχάματα ζούμε στον τάκο να σας δούμε) βγει υποψήφιος. Και έχει και λογική μιας και είδε η πραγωγη ότι η ύπαρξη της πράσινης ομάδας δεν έχει νόημα 8/10 θα χάνουν. Και φυσικά η ενωση θα έχει και πιο πολύ ίντριγκα.

Πολύ δυνατή η Αποστολία χτες μαγκες, Κέρδισε Ολυμπιονίκες, πρωταθλητριες, άντρες (σε αγώνισμα που ήθελε δύναμη). Επίσης σαν αρχηγός τα πήγε περίφημα, έχει μια ηγετικη στόφα. Πολύ δυναμικη δε το περίμενα. Της βγάζω το καπέλο.

• Like 2

Πολύ δυνατή η Αποστολία χτες μαγκες, Κέρδισε Ολυμπιονίκες, πρωταθλητριες, άντρες (σε αγώνισμα που ήθελε δύναμη). Επίσης σαν αρχηγός τα πήγε περίφημα, έχει μια ηγετικη στόφα. Πολύ δυναμικη δε το περίμενα. Της βγάζω το καπέλο.

Εγώ πάλι αν ήμουν συμπαίκτης της θα της έλεγα ένα δυνατό (και με σάλια να βγαίνουν) "βγάλε το σκασμό μωρή"

• Like 2

Χθες ελεγε οτι εχει reality επιβιωσης στο προγραμμα ο ant1  στις 9

και αντι για αυτο ειχε "παιχνιδια χωρις συνορα"  μια εκπομπη του γρηγορη αρναουτογλου

θα ξεκινησει καποια στιγμη το reality επιβιωσης η μπα?

θα ξεκινησει καποια στιγμη το reality επιβιωσης η μπα?

H επιβίωση αφορά τον τηλεθεατή, αν θα τη βγάλει τη βραδιά με τέτοιο θεαμα. Εμεις χάσαμε ήδη τον tritona...
  • Like 6

Εξαιρετική απλά και πολύ δυναμική γενικώς. Την κατασυμπάθησα. 

3η βδομάδα και ακόμα περιμένω να δω την ομάδα στο χωριό να δουλεύει (οχι εμάς) αλλα για τα προς το ζειν.

Κατά τα άλλα στο ποιο δύσκολο ριάλιτι, έτσι θέλουν να λένε, ουσιαστική πείνα δεν υπάρχει αφού στη βιλα τρώνε καλύτερα και από το σπίτι τους, ενώ στο χωριό τρώνε κανονικά.

Εχθές πέρασε τυφώνας και εμείς το μόνο που είδαμε ήταν μια βροχή και το αγώνισμα διεκόπη όχι γιατί υπήρχε κίνδυνος για τους παίκτες αλλά γιατί πήραν νερό οι κάμερες. Το γέλιο του φουρθιωτη ακούστηκε μέχρι το παλαουαν.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...