Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λετε να κλά:shock:ει στο αποψινό ο Μαυρίδης λόγω της ατάκας αυτής;

Ο Μαυριδης ειναι αντρακι, δε θα τους κανει τη χαρη. Μετα ομως στην ατομικη θα πλανταξει στο κλαμα λογικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για πολλά φάσκελα ο Αλεξάνδρου, ουστ ρε σίχαμα γλάστρα της μενεγάκη

Σίχαμα καλογίδη δεν ξεχνώ την σφαγή του Φωτάρα καλή αποχώρηση εύχομαι

• Like 2

• Super Moderators

Χωρίς να έχω καταφέρει να δω ακόμη ούτε ένα επεισόδιο παρά μόνο τα τρειλερς και όσα λέτε εδώ, νομίζω πως ο πιο φυσιολογικός εκεί μέσα είναι ο Μαυρίδης. Και από τη στιγμή που εδώ τον κράζετε, είμαι σίγουρος για αυτή μου την εκτίμηση. :)

Οι φουσκωμένες σαμπρέλες με το συρικνωμενο εγκέφαλο (και όχι μόνο) από τα συμπληρώματα, που στο μυαλό τους έχουν μόνο το φαγητό και τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώσουν, ανέκαθεν μου γυρνούσαν τα άντερα... :P

• Like 4

Χωρίς να έχω καταφέρει να δω ακόμη ούτε ένα επεισόδιο παρά μόνο τα τρειλερς και όσα λέτε εδώ, νομίζω πως ο πιο φυσιολογικός εκεί μέσα είναι ο Μαυρίδης. Και από τη στιγμή που εδώ τον κράζετε, είμαι σίγουρος για αυτή μου την εκτίμηση. :)

Οι φουσκωμένες σαμπρέλες με το συρικνωμενο εγκέφαλο (και όχι μόνο) από τα συμπληρώματα που στο μυαλό τους έχουν μόνο το φαγητό και τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώσουν, ανέκαθεν μου γυρνούσαν τα άντερα... :P

μπράβο πιλ έχουμε ενα μικρό πυρήνα φανς του μαυριδη εδώ τζόιν ας
  • Like 2

Οι φουσκωμένες σαμπρέλες με το συρικνωμενο εγκέφαλο (και όχι μόνο) από τα συμπληρώματα, που στο μυαλό τους έχουν μόνο το φαγητό και τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώσουν, ανέκαθεν μου γυρνούσαν τα άντερα... :P

Μπα, λάθος νομίζεις, οι πιο φυσιολογικοί είναι στην μπλε ομάδα...

• Like 3

Μπα, λάθος νομίζεις, οι πιο φυσιολογικοί είναι στην μπλε ομάδα...

ακριβως

ο μαυριδης ειναι πραγματικα προβληματικο ατομο

οι μπλε ειναι ολοι κομπλε τυποι

Καγκουρες φαντάζομαι. Μόνο αυτοί πουλάνε. :P

μπα νορμαλ ειναι. απλα αδιαφοροι τηλεοπτικά προς το παρόν

μπράβο πιλ έχουμε ενα μικρό πυρήνα φανς του μαυριδη εδώ τζόιν ας

μέχρι να φύγουν οι υπόλοιποι κόκκινοι. μετά βλέπουμε :P

Ναι διότι το να αγαπάς, να προσέχεις και να αθλείσαι είναι δείγμα ότι είσαι εγωιστικός,εγωμανής ναρκισοκάγκουρας, ενώ εν αντιθέσει το να  είσαι 200 κιλά νερντ είναι δείγμα υψηλής ευφυίας και ανωτερότητας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...