Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεφτίλα σίχαμα Αλεξάνδρου δεν νομίζω να σε ξέρει κανείς για να πετάς και πεταμένες ατάκες του στυλ "αμα δεν μπορείς γίνε τατουατζής" ο άλλος έχει και ένα ταλέντο τουλάχιστον εσυ τι έχεις μωρή αηδία με πόδια?. Καλά ρε μλκ Πόντιε μαύρε... σε είχα για πιο επαναστάτη για ψιλομόρτη... τι χαμούρα είσαι και κάθεσαι και ανέχεσαι το κάθε τσουτσέκι? Ρε κάντους όλους ίσα πέρα τάιζε και τον σκύλο όσο θές όποτε θές και μην τους μιλάς... και να σε στέλνουν ο γκοζμάκης θα σε κρατάει.

Σχετικά με το αγώνισμα κατάλαβαν την παπάτζα που έκαναν στο προηγούμενο που οδήγησε σε 2vs1 ... και τι σκέφτηκαν οι σατανάδες για να το κάνουν δίκαιο??? αγώνισμα χρόνου... με τυχαία νούμερα που όμως δεν θα παίζουν ταυτόχρονα... οπότε όποιος ξεκινούσε 1ος αντικειμενικά ήταν καταδικασμένος να χάσει. Οι μπλε μόνοι τους πήγαν παραλία... ούτε η αντρογυναίκα που έπεσε στην αρχή έφταιγε... στην τραμπάλα το γμσανε... βιάζοταν χωρίς λόγο και ο τελευταίος έπρεπε μετά να την περάσει με 2 κύβους. Φάτε άμμο τώρα...

Αρνάκη κουράζεις βρε κουραμπιέ.

Κάτσε μπορεί να πάει μία μία με τις Δευτέρες.

Μία Δευτέρα τίμιο, μία πουστιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα πάλι ηλίθια άδικο ήταν... αν δεν ήταν στόκοι οι μπλε οι κόκκινοι ντουγρού επιστροφή στην παραλία θα πήγαιναν... σε τέτοια αγωνίσματα βλέπεις πως φειλάρει η πρώτη ομάδα και μετά πας ρελαντί...

ΟΛΟΙ μαζί έπρεπε να το παίζουν, γτ άλλωστε έχουν και 3 διαφορετικές σειρές? Γίνεται βαρετά προβλέψιμο και κουραστικό...

Καλά κάνει και το ταϊζει το λοσκύ... αλλά πρέπει να καλώς ή κακώς να σεβαστεί και οτι κάποιοι δεν θέλουν δίπλα τους εκεί που τρώνε και ένα (ακόμα) ζώο. και εγώ τα αγαπάω , έχω 2 σκυλιά... αλλα στο τραπέζι την ώρα του φαγητού δεν πλησιάζει κανένα. Μετά θα φάνε και τον κώλο τους , αλλα απο το τραπέζι την ώρα του φαγητού ΙΣΑ ΠΕΡΑ λέμε ^_^

Μα πάλι ηλίθια άδικο ήταν... αν δεν ήταν στόκοι οι μπλε οι κόκκινοι ντουγρού επιστροφή στην παραλία θα πήγαιναν... σε τέτοια αγωνίσματα βλέπεις πως φειλάρει η πρώτη ομάδα και μετά πας ρελαντί...

ΟΛΟΙ μαζί έπρεπε να το παίζουν, γτ άλλωστε έχουν και 3 διαφορετικές σειρές? Γίνεται βαρετά προβλέψιμο και κουραστικό...

Καλά κάνει και το ταϊζει το λοσκύ... αλλά πρέπει να καλώς ή κακώς να σεβαστεί και οτι κάποιοι δεν θέλουν δίπλα τους εκεί που τρώνε και ένα (ακόμα) ζώο. και εγώ τα αγαπάω , έχω 2 σκυλιά... αλλα στο τραπέζι την ώρα του φαγητού δεν πλησιάζει κανένα. Μετά θα φάνε και τον κώλο τους , αλλα απο το τραπέζι την ώρα του φαγητού ΙΣΑ ΠΕΡΑ λέμε ^_^

Στο σπίτι σου εντάξει το καταλαβαίνω. Αλλά εκεί σιγά τα ωά. Μέσα στα σκατά ζούσανε με τουρκικές τουαλέτες και γίνανε ξαφνικά μη μου άπτου για δεύτερη φορά. Κωλοπαίδια του κερατά , μακαρι να'ναι η τελευταία φορά που βλέπουν κανονικό κρεβάτι.

Ξεφτίλα σίχαμα Αλεξάνδρου δεν νομίζω να σε ξέρει κανείς για να πετάς και πεταμένες ατάκες του στυλ "αμα δεν μπορείς γίνε τατουατζής" ο άλλος έχει και ένα ταλέντο τουλάχιστον εσυ τι έχεις μωρή αηδία με πόδια?...

Εντωμεταξύ είναι από τα πλέον δύσκολα επαγγέλματα.

Jesus of Nazareth

δεν τραβάει πλέον, στην αρχή φάνηκε (και ήταν) καλύτερο της Κουρούτας, λες όμως και έχει μαγνήτη η Κουρούτα και τραβάει στην κατηφόρα κι αυτό.

Είμαι πεπεισμένος πως αν έπαιζε ο Μένιος παρουσιαστής να πουλάει και καμιά κρέμα παράλληλα, θα είχε προσπεράσει χαλαρά η Κουρούτα με το θέαμα που βλέπουμε σε αργή κίνηση. Αηδία σίχαμα. Κανά τέταρτο βλέπουμε να σχολιάσουμε εδώ, μετά πονούν τα μάτια αλλαγή κανάλι.

βρωμοσκάι ακόμα μπροστά είσαι.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...