Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλειο το πρόγραμμα. Τα αγωνίσματα όλα τα λεφτά. Καθόλου βαρετό. Τί να φτουρήσει το κακομοίρικο το Survivor μπροστά σε αυτό...

Πραγματικά αυτό. Εγώ στο survivor δεν γούσταρα ΜΙΑ που τη μισή διάρκεια την χάλαγαν στο τι κάνουν στις παραλίες. Από αυτό το 50% της διάρκειας, το 75% ήταν ναρκοληπτικά βαρετά πράγματα και 25% ίντριγκα που με ενδιέφερε. Εδώ δείχνουν 25% διαβίωση και μόνο τα ενδιαφέροντα και 75% αθλήματα 30 φορές καλύτερα από το λούνα παρκ του survivor
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω... στα λατινοαμερικάνικα έδειχνε αρκετή διαβίωση και κυρίως έδειχνε όσους ζούσαν σε ψαροχώρι να τους βάζουν οι Οικοδεσπότες να κάνουνε διάφορα tasks σαν challenges για να κερδίσουν π.χ. καλό μεσημεριανό κοκ... Στη βίλα έδειχνε την χλιδή, μέχρι και μασέρ γκόμενες για τους άνδρες και γκόμενους για τις γυναίκες... έδειχνε πισίνα κλπ... παραλία δε θυμάμαι να είδα σε κάποιο λατινοαμερικάνικο, νομίζω ότι τους βάζανε να ζουν στην έρημο και ποτέ δεν έπαιρναν κάτι σαν αυτά που δίνει ο Αρνάκης για την διαβίωση τους, ήταν ωμό σκέτο!

Θα κάνανε παράπονα. Ε τι τώρα. είναι δυνατόν να ξεσκατίζει γουρούνια μια Ελληνίδα? ή μήπως ο Ζαμπίδης? κακομαθημένοι είμαστε ρε. Δεν κάνουμε "κατώτερες" δουλειές. Την 1η μέρα τους έβαλαν να κάνουν κάτι και από τότε κόπηκε.

Τρολαρετε μου φαίνεται. 10% αγωνίσματα δείχνουν, που εξελίσσονται πιο αργά κι απ' το ριπλει, 70% Αρνάκη που νομίζει πως κάνει τον τροχό της τύχης και 20% αραλίκι, ξάπλα και αχ πονάω μάνα μ , πιάστηκε ο λοκός μου να κάθομαι...

• Like 1

Έχω τόσα νεύρα που έχασε ο Φωτάρας με τέτοιο μπάσταρδο τρόπο που δεν περιγράφεται.

Θα χάσει πολλή δημοτικότητα ( και καλά θα πάθει βέβαια) μιας και με τον Φώτη θα υπήρχε ίντριγκα ενώ τώρα θα βλέπουμε τη σιχαμένη τη μπαμπόγρια να νομίζει πως είναι αστεία και παιδούλα.

Στα διάλα

Έχω τόσα νεύρα που έχασε ο Φωτάρας με τέτοιο μπάσταρδο τρόπο που δεν περιγράφεται.

Θα χάσει πολλή δημοτικότητα ( και καλά θα πάθει βέβαια) μιας και με τον Φώτη θα υπήρχε ίντριγκα ενώ τώρα θα βλέπουμε τη σιχαμένη τη μπαμπόγρια να νομίζει πως είναι αστεία και παιδούλα.

Στα διάλα

Το τραβελι εκλεψε υπο την ανοχη της παραγωγης ...

Κριμα που δεν εμεινε ο φωτης ..

Μπορει να ηταν -ισως?- διπροσωπος (πισω απο τις καμερες) οτι ειπε ομως (μπροστα στις καμερες) με βρηκε απολυτα συμφωνο.

Καθαρα λογια και σταρατα. Ουτε μαυριδοκλαψες ουτε αλαλαγμους..

Κριμα για το παλικαρι και ντροπη για το τραβελι ..

• Like 2

Δεν γνωρίζουμε και τι συμβόλαια πέφτουν από πίσω όταν μπαίνουν σε τέτοια ριάλιτις τα "celebrities". Μπορεί να τους τάζουν ότι θα μείνουν ένα χρονικό διάστημα μέσα, να μην φύγουν με το καλημέρα, εκπομπές όταν βγουν από το παιχνίδι κ.α. που δεν τα μαθαίνουμε ποτέ. Βλέπε Χανταμπάκη, Βλαχαβάνη, Λάουρες κτλ.

Μη μπούμε παρακαλώ στο τριπάκι τι είναι, γιατί είναι κλπ. Το θέμα είναι τι μας έλεγε ο ANT1. Το ότι είναι από την Αλβανία δεν λέει κάτι, επίσης ήταν γνωστό και πριν μπει στο παιχνίδι.

Μη μπούμε παρακαλώ στο τριπάκι τι είναι, γιατί είναι κλπ. Το θέμα είναι τι μας έλεγε ο ANT1. Το ότι είναι από την Αλβανία δεν λέει κάτι, επίσης ήταν γνωστό και πριν μπει στο παιχνίδι.

τι μας έλεγε ο αντ1;

Ξεκολλάτε με την αλβανία.

Μετά από τόσες μέρες που το βλέπω και ακόμα δεν θυμάμαι όλα τα ονόματα, έχω να πω, αν δεν γνωρίσουμε τους χαρακτήρες στη διαβίωση, να δούμε κάνα τσακωμό, κάνα σκάνδαλο, δεν θα ανέβει το ενδιαφέρον μας. 

Ας πούμε ο μεσίτης, ξέρει πολύ καλά ότι στην ομάδα των άσημων, αν δεν προσπαθήσουν να εντυπωθούν στη μνημη του τηλεθεατή, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, δεν θα αποκτήσουν τη δημοσιότητα για την οποία μπήκαν. Οπότε από νωρίς άρχισε τις παπαρίτσες και τα σιχαμερά, που φαίνονταν στημένα, αλλά ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Τώρα έχει μείνει αυτός η μόνη μας ελπίδα να δούμε βρισίδια και ξύλο :P

Αντίθετα όσοι δεν βγαίνουν "μπροστά" με κάποιον τρόπο (πχ. ο γελοίος ο Πίντζης, η Εύη που έφυγε, τα κορίτσια των μπλε που έχουν γίνει τελείως αδιάφορα σαν χαρακτήρες, -εξαιρείται η Ευαγγελία μετά από όλο αυτό το σόου που καλώς έκανε ό,τι έκανε-) παραμένουν ασήμαντοι για τον τηλεθεατή.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...