pontez2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Θα παρεις την απαντηση σου αυριο Eιναι προτεινομενο αυτο να φυγει? Εκνευριστικοτατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Νόμαντς? Το μόνο που μου θυμίζει είναι Νορμανδία ή νομάδες αγριανθρώπων που ζούνε στην Σαχάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πάντως ο Φώτης είναι στην απομόνωση τις προάλλες ήταν όλοι στην πισίνα και αυτός μόνος του. Θυμίζει στιγμές αρχηγού που τον πέταξαν έξω από την καλύβα και κοιμόταν αγκαλιά με τον θάμνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Aμα είχε και τη στόφα του αρχηγού θα μιλούσαμε για άξιο διάδοχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 το μεγαλο χαρτι ο ζαμπιδης αποδειχτηκε αντιτηλεοπτικος μετα προσπαθησαν να πουλησουνε μαυριδη αλλα και αυτος απογοητευσε και εδειξε οτι ειναι μια βερσιον του βασιλακη καιλα H μονη ελπιδα τους για τηλεθεαση ειναι να επενδυσουνε πανω στον φωταρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 το μεγαλο χαρτι ο ζαμπιδης αποδειχτηκε αντιτηλεοπτικος μετα προσπαθησαν να πουλησουνε μαυριδη αλλα και αυτος απογοητευσε και εδειξε οτι ειναι μια βερσιον του βασιλακη καιλα H μονη ελπιδα τους για τηλεθεαση ειναι να επενδυσουνε πανω στον φωταρα Οχι μονο αντιτηλεοπτικος αλλα και στα αγωνίσματα δεν φαινεται να του ταιριάζουν, θελει ψηλούς οπως εχω δει λιγο σε αντιθεση με το survivor που ηθελε κοντούς και γρήγορους. Τον Μαυριδη αν και δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα τον ειχα για πιο "αλανακι" δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προφιλ περιμενα να τους τεντώσει καλα τους ψευτο-celebrities. Πιο πολυ αντιπαθής μου φαινεται αυτος ο "real estate broker" τι ειναι παρα ο Φωτης προσωπικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Οχι μονο αντιτηλεοπτικος αλλα και στα αγωνίσματα δεν φαινεται να του ταιριάζουν, θελει ψηλούς οπως εχω δει λιγο σε αντιθεση με το survivor που ηθελε κοντούς και γρήγορους. Τον Μαυριδη αν και δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα τον ειχα για πιο "αλανακι" δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προφιλ περιμενα να τους τεντώσει καλα τους ψευτο-celebrities. Πιο πολυ αντιπαθής μου φαινεται αυτος ο "real estate broker" τι ειναι παρα ο Φωτης προσωπικα. Ναι ρε φιλε ,πεστα με τον μπετοβλακα ! Ακου Παναγιωτης Βασιλακος , ουτε επωνυμο δεν του εδωσαν κανονικο ! χαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ναι ρε φιλε ,πεστα με τον μπετοβλακα ! Τόσο καιρό τα λέμε, πού ήσουνα; Ακου Παναγιωτης Βασιλακος Παναγιώτης Βλακάκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Φατσα για μπουνιες που λεμε Και το καλυτερο παιδι στον κοσμο να ειναι αν τον δω μπροστα μου θελω να τον χτυπήσω σοβαρά ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Τόσο καιρό τα λέμε, πού ήσουνα; Ασχολιομουνα με την κα Φρανζη και μονο ....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κακώς, τσέκαρε και Πλατανιώτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κακώς, τσέκαρε και Πλατανιώτη. Ξερω ξερω , ειχα γραψει προχτες μαλλον, οτι η Ευαγγελια ειναι πανεμορφη !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Πιο πολυ αντιπαθής μου φαινεται αυτος ο "real estate broker" τι ειναι παρα ο Φωτης προσωπικα. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιο επάγγελμα εδώ και χρόνια. Στην αρχή τον έλεγαν "πορδοσφαιριστή", μετά "μεσιτικό γραφείο ο Παναής", στο τέλος κατέληξε στον τενεκέ του νόμαντς! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η Φραντζή έχει άσκημη μάπα , καλά τα σώματα κτλ αλλά με σακούλα δεν μαμησε κανείς θαρρώ :Ρ Εμένα μου αρέσει το κοντό απο τους Ωκεανούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η Φραντζή έχει άσκημη μάπα , καλά τα σώματα κτλ αλλά με σακούλα δεν μαμησε κανείς θαρρώ :Ρ Εμένα μου αρέσει το κοντό απο τους Ωκεανούς. Δε θα το έλεγα. Μια χαρά πρόσωπο έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις