Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως ο Φώτης είναι στην απομόνωση τις προάλλες ήταν όλοι στην πισίνα και αυτός μόνος του. Θυμίζει στιγμές αρχηγού που τον πέταξαν έξω από την καλύβα και κοιμόταν αγκαλιά με τον θάμνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μεγαλο χαρτι ο ζαμπιδης αποδειχτηκε αντιτηλεοπτικος

μετα προσπαθησαν να πουλησουνε μαυριδη αλλα και αυτος απογοητευσε και εδειξε οτι ειναι μια βερσιον του βασιλακη καιλα

H μονη ελπιδα τους για τηλεθεαση ειναι να επενδυσουνε πανω στον φωταρα

• Like 1

το μεγαλο χαρτι ο ζαμπιδης αποδειχτηκε αντιτηλεοπτικος

μετα προσπαθησαν να πουλησουνε μαυριδη αλλα και αυτος απογοητευσε και εδειξε οτι ειναι μια βερσιον του βασιλακη καιλα

H μονη ελπιδα τους για τηλεθεαση ειναι να επενδυσουνε πανω στον φωταρα

Οχι μονο αντιτηλεοπτικος αλλα και στα αγωνίσματα δεν φαινεται να του ταιριάζουν, θελει ψηλούς οπως εχω δει λιγο σε αντιθεση με το survivor που ηθελε κοντούς και γρήγορους. Τον Μαυριδη αν και δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα τον ειχα για πιο "αλανακι" δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προφιλ περιμενα να τους τεντώσει καλα τους ψευτο-celebrities.

Πιο πολυ αντιπαθής μου φαινεται αυτος ο "real estate broker" τι ειναι παρα ο Φωτης προσωπικα.

• Like 2

Οχι μονο αντιτηλεοπτικος αλλα και στα αγωνίσματα δεν φαινεται να του ταιριάζουν, θελει ψηλούς οπως εχω δει λιγο σε αντιθεση με το survivor που ηθελε κοντούς και γρήγορους. Τον Μαυριδη αν και δεν τον συμπαθω ιδιαιτερα τον ειχα για πιο "αλανακι" δεν ξερω γιατι βγαζει αυτο το προφιλ περιμενα να τους τεντώσει καλα τους ψευτο-celebrities.

Πιο πολυ αντιπαθής μου φαινεται αυτος ο "real estate broker" τι ειναι παρα ο Φωτης προσωπικα.

Ναι ρε φιλε ,πεστα με τον μπετοβλακα ! Ακου Παναγιωτης Βασιλακος , ουτε επωνυμο δεν του εδωσαν κανονικο ! χαχαχα

• Like 3

Ναι ρε φιλε ,πεστα με τον μπετοβλακα ! 

Τόσο καιρό τα λέμε, πού ήσουνα; :shock:

Ακου Παναγιωτης Βασιλακος

Παναγιώτης Βλακάκος

• Like 1

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα τέτοιο επάγγελμα εδώ και χρόνια. 

Στην αρχή τον έλεγαν "πορδοσφαιριστή", μετά "μεσιτικό γραφείο ο Παναής", στο τέλος κατέληξε στον τενεκέ του νόμαντς!

• Like 1

Η Φραντζή έχει άσκημη μάπα , καλά τα σώματα κτλ αλλά με σακούλα δεν μαμησε κανείς θαρρώ :Ρ

Εμένα μου αρέσει το κοντό απο τους Ωκεανούς. :X

Δε θα το έλεγα.

Μια χαρά πρόσωπο έχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...