Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Την Νατάσα λογικά θα την κρατήσει το κοινό. Ανέβηκε το επεισόδιο πάω να το δω, μπορεί να πήρα απουσία άλλα δεν θα μείνω πίσω στην ύλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ανέβηκε το επεισόδιο πάω να το δω M' αρέσει που αυτοσποηλεριάστηκες πρώτα.. Θεός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 M' αρέσει που αυτοσποηλεριάστηκες πρώτα.. Θεός! Για να μην εχω αγωνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 O γνήσιος ο nomad o φαν... Aυτά είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ευαγγελία και Μαντώ ξεχωρίζουν από ομορφιά. Η άλλη ή κοντούλα ή ξανθιά της ρυθμικής γυμναστικής από τους μπλε μου είναι πολύ συμπαθητική. Πάντως είναι γεγονός ότι ούτε η Ευαγγελία ούτε η Νατάσα πήραν ευκαιρίες. Ο Ζίου ζίτσου με τον Ζαμπίδη κάνουν κουμάντο στους μπλέ. Δεν ξέρω αλλά ο Ζαμπιδης ημίπαλτο μου φαίνεται στα αγωνίσματα. Βγάζει πάντως ένα προφίλ συμπαθητικό γενικά, δεν το παίζει εγώ και έτσι. Ο Φώτης μου φαίνεται ότι αδικείται κάπως από τον άθλιο μπάρμαν και τον κομμωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Η άλλη ή κοντούλα ή ξανθιά της ρυθμικής γυμναστικής από τους μπλε μου είναι πολύ συμπαθητική. Η Βασιλική είναι και καλή στα αγωνίσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ρε παιδιά στον αγώνα αρχηγών ήταν η Ευαγγελία; Καλά είδα; Εγώ αγαπώ Φραντζή ,αλλά αυτή η Ευαγγελία είναι πανέμορφη! Τρελό κωλί η Φραντζή. Ούτε σιλικόνη να είχε βάλει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αυτή την αγγούρω τη Μαντώ διώξτε, που συνέχεια ουρλιάζει και θέλει να φαίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μα καλά τι κόμπλεξ είναι αυτό με τις ωραίες κοπέλες, έλεος πχια Καλογρίδη άμα δεν την κρατήσει το κοινό ΑΝΕΤΑ φεύγει από την αθλήτρια και τον Μέγα Αλέξανδρο III Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Παρατηρήσατε ότι ο Φώτης δεν τους κάνει καθόλου παρέα? μαμήθηκε χθες και προχθες να δείχνει σκηνές από την βίλα που ήταν μαζεμένοι όλοι -εκτός- από τον Φώτη. Αυτό το πράγμα που όλοι -τυχαία- (λέμε τώρα) ψηφίζουν έναν παίχτη... τι να πω. Ούτε στο Survival δεν έγινε τόσο συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 19% τηλεθεαση χθες..22.5 το voice(που δεν ειναι καν το live και εχει φθαρει τοσα χρονια με τα τραγουδιστικα show Που κατακλυζουνε την τηλεοραση) αν παραμεινει κατω απο το οριο του 20 θα μιλαμε για παταγωδη αποτυχια (Εχει βαλει και σε αυτο το χερι το ο αρναουτογλου που ειναι πραγματικα αθλιος στην παρουσιαση μεχρι και ελεεινος θα ελεγα.Μεχρι και ο τανιμανιδης μπροστα του φανταζει λαρι κινγκ στην παρουσιαση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 To τραβέλι μόνο να ουρλιάζει ξέρει. Αν δεν φύγει από ψηφοφορία (αναρωτιέμαι ξανά, ποιος καθυστερημένος θα την ψηφίσει), θα φύγει πολύ εύκολα στη μονομαχία. Δεν κάνω πλάκα, ας την αφήσουμε λίγο μέσα ακόμα. Μου δίνει την αίσθηση πως θα δώσει καλό σόου, ειδικά απέναντι σε άντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Άμα περίμεναν στον Αντ1 νούμερα survivor λογικό να φάνε τα μούτρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazlow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 19% τηλεθεαση χθες..22.5 το voice(που δεν ειναι καν το live και εχει φθαρει τοσα χρονια με τα τραγουδιστικα show Που κατακλυζουνε την τηλεοραση) αν παραμεινει κατω απο το οριο του 20 θα μιλαμε για παταγωδη αποτυχια (Εχει βαλει και σε αυτο το χερι το ο αρναουτογλου που ειναι πραγματικα αθλιος στην παρουσιαση μεχρι και ελεεινος θα ελεγα.Μεχρι και ο τανιμανιδης μπροστα του φανταζει λαρι κινγκ στην παρουσιαση) ότι καλύτερο είναι ο αρναούτογλου εκεί πέρα. δεν έχεις βαρεθεί να τον κράζεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Τι καιρο εχει στην ταιλανδη γρηγορη? Δεν μιλαμε καν για νουμερα survivor(35-45%) αλλα για νουμερα επιβιωσης εστω ενα 25% επρεπε να το εχει και να περναει και κανα προγραμμα που ειναι ιδια ωρα με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις