DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 λιγο μαλακας μου φαίνεται τελικα ο ζαμπιδης Είναι λίγο αυστηρός γιατί έτσι έχει μάθει από το άθλημά του. Δηλαδή λειτουργεί καθαρά με το μυαλό και το συμφέρον και καθόλου με το συναίσθημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 http://www.zappit.gr/psychagogia/chamos-sto-proino-periechomeno-tou-vasilakou-ti-einai-afto/1834683 Το νου μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Εντωμεταξυ η τύπισσα δεν έχει ούτε γρατζουνιά πάνω της. Θα ήταν κρίμα να γρατσουνιστεί τέτοιο μωράκιεχ ρε μιχάλιε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Και εγώ που δεν είμαι του κικ μποξ, το ίδιο θα αντιδρούσα. Ο Μάικ έχει εμφανή σημάδια, και είναι νωρίς ακόμα. Η άλλη κλαίγεται γιατί είναι υποψήφια. Πάλεψε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μόλις μπήκα τι έχασα ποιος βγήκε υποψήφιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 γεια σου ρε κίνκη σύντροφε Δεν είναι εδώ και ο LePerv Η λογικη λεει οτι θα παραμεινει η καλογριδη απο το κοινο και θα μονομαχησουνε φωτης- με την κοπελα και θα νικησει ο φωτης φωτης ο γκομενοσφαχτης εξαφανιζει ολα τα πιπινια απο το παιχνιδι Τρώει τα λεφτά του ΕΣΠΑ, μας τρώει και τα πιπινια Μόλις μπήκα τι έχασα ποιος βγήκε υποψήφιος? Τα μπλε σιχαματα βγάλανε το πιπινι. Και είχαμε ψιλοκλαμα κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μόλις μπήκα τι έχασα ποιος βγήκε υποψήφιος?μετεξεταστέος..τσ τσ τσ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 http://www.zappit.gr/psychagogia/chamos-sto-proino-periechomeno-tou-vasilakou-ti-einai-afto/1834683 Το νου μας... γνωστο το κολπο https://www.youtube.com/watch?v=nK9FMSmxIjI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 μετεξεταστέος..τσ τσ τσ... Έχετε από μια απουσία και οι δύο. Αφού αγνοείται ο σοτερας, κρατάω εγώ σημειώσεις τι να κάνω. Ο τριτονας δεν ξέρω αν πρέπει να του βάλω απουσίες ή να βάλω μαύρο άβαταρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ζητώ ταπεινά συγγνώμη στο θρεντ άλλα πήγα και είδα το ΙΤ Τα μπλε σιχαματα βγάλανε το πιπινι. Και είχαμε ψιλοκλαμα κτλ Πιπινι = ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μόλις μπήκα τι έχασα ποιος βγήκε υποψήφιος? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ζητώ ταπεινά συγγνώμη στο θρεντ άλλα πήγα και είδα το ΙΤ Πιπινι = ? Η πιτσιρίκα. Ευαγγελία; Δεν έχω μάθει ακόμα τα ονόματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Έχετε από μια απουσία και οι δύο. Αφού αγνοείται ο σοτερας, κρατάω εγώ σημειώσεις τι να κάνω. Ο τριτονας δεν ξέρω αν πρέπει να του βάλω απουσίες ή να βάλω μαύρο άβαταρ Ρε γω πρόλαβα και αναπληρωσα την ύλη αφού. Για τρίτονα μήπως να ανοίξουμε θρεντ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κριμα το κοριτσι δεν εχει ελπιδα απεναντι στον Φωτη και το τραβελι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 To τραβέλι μόνο να ουρλιάζει ξέρει. Αν δεν φύγει από ψηφοφορία (αναρωτιέμαι ξανά, ποιος καθυστερημένος θα την ψηφίσει), θα φύγει πολύ εύκολα στη μονομαχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις