Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτός ο μπάρμαν όσο και να πλυθεί, βρωμιάρης μοιάζει. Και από τρόπους...στο σχολείο φαντάζομαι δεν θα πατούσε και πολύ μπας και μάθει τίποτα.

Αρκούδα μιλάμε....

• Like 2
Δημοσ.

Είχε τόσο ωραίο μπούστο που το λαχείο ακόμα δεν το κοίταξα.

Ραντεβού την άλλη Τρίτη στην επόμενη κλήρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Είχε τόσο ωραίο μπούστο που το λαχείο ακόμα δεν το κοίταξα.

Ραντεβού την άλλη Τρίτη στην επόμενη κλήρωση.

Το νούμερο το είδες;

33333303

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο μπάρμαν όσο και να πλυθεί, βρωμιάρης μοιάζει. Και από τρόπους...στο σχολείο φαντάζομαι δεν θα πατούσε και πολύ μπας και μάθει τίποτα.

Ο "μπαρμαν" δουλευε στην αιγλη στο κεφαλαρι τα παλια τα χρονια ως μετρ και πρ ..

Ως θαμωνας εκει μονο που τον εβλεπα ξενερωνα ..

Γλιτσας μου φαινοταν εχωντας ανταλλαξει μονο τα τυπικα .

Οφειλω ομως να ομολογησω πως ο τυπος εχει κερδισει μεσα απο την παρουσια του εκει τωρα ..

Εαν εξαιρεσεις την εικονα του (που για μενα παραμενει γλυωδη -ελεω μακρυ μαλλιου ξανθου καρφιου-) ο ανθρωπος κερδιζει μονο και μονο απο την συγκροτημενη αποψη που εχει ... μακραν ο πιο σοβαρος εκει μεσα μαζι με λευτερη και τους αθλητες ...

Δημοσ.

Μιας και είναι νωρίς για να βγάλουμε αγαπημένο παίχτη σε poll, τουλάχιστον δεν γίνεται να κάνουμε ένα που να ορίσουμε 1, Αρχισιχαματάρχη 2. Σιχαματάρχη 3. Σιχαματενέα και 4. Σίχαμα; Μιας και είναι πολλά τα σιχάματα....

Δημοσ.

:devil:

Για πρώτη φορά είδα λίγο χθες στο ημίχρονο του της Εθνικής

Αηδία λέμε.Απορώ πως κάποιοι αντέχουν να χτυπάνε 2ωρα και 3ωρα καθημερινά να δουν αυτό το πράμα.

Δημοσ.

Χθες κούρασε το αγώνισμα στο τέλος βαρέθηκα και το άλλαξα. Σήμερα βάλτε μου απουσία :P

Δημοσ.

Για πρώτη φορά είδα λίγο χθες στο ημίχρονο του της Εθνικής

Αηδία λέμε.Απορώ πως κάποιοι αντέχουν να χτυπάνε 2ωρα και 3ωρα καθημερινά να δουν αυτό το πράμα.

Εγώ είμαι σε αυτούς που βλέπουν τα πρώτα 15 λεπτά από περιέργεια για το τι έχει γίνει και τα υπόλοιπα τα μαθαίνω από εδώ. Βαριέμαι κι εγώ να κάτσω να δω μια τέτοια εκπομπή τόσες ώρες. Πιθανόν να την έβλεπα full αν παρουσιαστής ήταν ο Μητσικώστας!! :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...