eliasjuve Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δολοφονικό βλέμμα είχε στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Καλά τα λέει ο Φώτης εκει μας εφτασαν η αλητες να συμπαθησουμε τον φωτη χαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vision Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτός ο πορδοσφαιριστής το παίζει τσαμπουκας η μου φαίνεται; Να του ρίξεις ένα τάκλιν επαγγελματικό θα βάλει τα κλάματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 O φωτης πρεπει να μεινει στο παιχνιδι παντα χρειαζετε ενας σπιουνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Η χανταμπακαινα βγηκε στη λαϊκη για ψωνια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Που 'ναι το σπίτι οέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Η θλιβερή μουφομανατζεροκλίκα με περούκα κλείνει τον φώτη κλείνει και τον τάφο της Άντεξε ρε Φωτάρα τις κακουχίες της σιχαμοκλίκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Να αποχωρησει η Νατασσα και να αφησει Φωτη αρχηγο να γινει το καμος! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Τι διαφημιση τζαμπο ηταν αυτη ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δολοφονικό βλέμμα είχε στο τέλος. Nα δεις το Φώτη με πριόνι βράδυ να σου φύγει το καφάσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Αυτός ο πορδοσφαιριστής το παίζει τσαμπουκας η μου φαίνεται; Να του ρίξεις ένα τάκλιν επαγγελματικό θα βάλει τα κλάματα. Δεν φοβάται ούτε τον Θεό ρε. Είναι τρελός λέμε. Σκληρός καριόλης Λολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Γκολ!! τέλος edit: κι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πως φαίνεται ότι είστε αθώα παιδάκια (αφελείς). Ένα θα πω: η Καλογρίδη δεν είναι αυτό που φαίνεται. Έχει στρατηγική από την αρχή και είναι και λίγο σουπιά. Μόνο ένας έμπειρος όπως εγώ μπορεί να αντιληφθεί πότε μιλάει ειλικρινά και πότε βγάζει φαρμάκι. Σήμερα έβγαλε κακία προς τον παναγιώτη που την είχε πει γριά. του το κράτησε. απαπαπα σουπιααααα ΥΓ: Ο Φώτης είναι αντιπαθητικός σε μερικούς αλλά είναι ο καλύτερος στην ομάδα του. Οπότε, όσες φορές και να βγει προτεινόμενος θα κερδίζει στα αθλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ούτε τα μακαρόνια δεν ήξερε να βράσει και μου κάνει και τον αρχιτέκτονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Μου αρέσει που δε χάνουν ευκαιρία να πάρουν αγκαλιά τα παιδάκια, που αν τα βλέπανε σε κάποιο προσφυγικό καταυλισμό ή στο δρόμο, ούτε να τα φτύσουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις