Προς το περιεχόμενο

Nomads - ANT1

Blacktan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε καποια φαση εδειξε ενα βιντεο που μιλουσε ο Μαυριδης στους πρασινους και ελεγαν οι πρασινοι μεταξυ τους

"Για το πρωι λεει που του εριξες ακυρο"

Νομιζω ολοι καταλαβαινουμε οτι ο Μαυριδης ειχε κανει προταση συνεργασιας το πρωι στους πρασινους, και απλα δεν εκατσε και τωρα κλαινε. Εκτος αν οι πρασινοι ηταν μαγκες, εριχναν ακυρο και με τους μπλε και υπεγραφαν οτι θα περασουν στην παραλια αλλη μια βδομαδα.

Οποτε ουτε δολοπλοκιες ουτε τιποτα που γραφουν καποιοι εδω μεσα. Ετυχε και επιλεχτηκε "να την φανε" οι κοκκινοι. Αμφιβαλλω οτι δεν θα αλλαξουν οι συνεργασιες αυτες.

Επισης, ποσο υποκριτικο να τα βαζουν οι κοκκινοι μονο με τους πρασινους και οχι με τους μπλε που δεν τους παιρνει;

ΥΓ: Απο παικτες, Μαυριδης μου αρεσει και 2-3 αλλοι, απο τους πρασινους κανεις εκτος απο το ομορφο το ξανθο, οποτε δεν τα γραφω αυτα λογω ομαδων κλπ B)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Μαυρίδης δεν έλεγε τότε που έκλαιγε πως λυπήθηκε που δεν κέρδισε την μάχη των αρχηγών ο Λευτέρης που πεινάει η ομάδα του, και γι' αυτό του την είπαν οι άλλοι;

Άλλη μια κωλοτούμπα λοιπόν...

• Like 1

λολ... ρε μην είστε έτοιμοι να σταυρώσετε κάποιον απλά και μόνο επειδή είναι δημοφιλής βγάζει λεφτά και δεν ξέρω γω τι. ΝΑΙ και εγω θα ήθελα να κέρδιζαν οι άλλοι για να φάνε... και εγώ θα ήθελα αν μπορούν να πάνε στην βίλα , αλλά να μου παίξουν τέτοια φουστιά? ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ. 

λολ... ρε μην είστε έτοιμοι να σταυρώσετε κάποιον απλά και μόνο επειδή είναι δημοφιλής βγάζει λεφτά και δεν ξέρω γω τι. ΝΑΙ και εγω θα ήθελα να κέρδιζαν οι άλλοι για να φάνε... και εγώ θα ήθελα αν μπορούν να πάνε στην βίλα , αλλά να μου παίξουν τέτοια φουστιά? ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑ ΟΛΑ.

μα οι κοκκινοι προσπάθησαν να στήσουν ακριβώς το ίδιο στους μπλε απλα δεν τους βγήκε. άλλη εκπομπή βλέπετε ή δεν τα πιάνετε με την πρώτη;
  • Like 3

Το αγώνισμα σήμερα μέτριο άλλα ευτυχώς έγινε η ''συνεργασία'' και είχε λίγο χαβαλέ το επεισόδιο.

ΥΓ: Απο παικτες, Μαυριδης μου αρεσει και 2-3 αλλοι, απο τους πρασινους κανεις εκτος απο το ομορφο το ξανθο, οποτε δεν τα γραφω αυτα λογω ομαδων κλπ B)

Όμορφο,ξανθό στους πράσινους δεν υπάρχει.
  • Like 4

μα οι κοκκινοι προσπάθησαν να στήσουν ακριβώς το ίδιο στους μπλε απλα δεν τους βγήκε. άλλη εκπομπή βλέπετε ή δεν τα πιάνετε με την πρώτη;

Από το τρέιλερ όντως αυτό φάνηκε υπομονή θα δούμε αύριο ωραίο τσακωμό B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...