Προς το περιεχόμενο

Streaming απο Debian σε Smart TV


alexvit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Είμαι χρήστης linux εδω και 2-3 χρόνια, σε βαθμό πλέον να μην χρειάζομαι dual boot αφού έχω καλύψει όλες τις ανάγκες μου με τα linux. Κυρίως είχα βολευτεί με Xubuntu, όμως βαρέθηκα τα μονότονα gui, και πρόσφατα μεταφέρθηκα μετά απο πολλές δοκιμές σε Deepin OS (Debian Based) το οποίο και έχω αγαπήσει!
Στο πρόβλημα μας τώρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος για streaming της οθόνης του λάπτοπ απευθείας στην οθόνη της  Samsung Smart TV? είναι μια δυνατότητα που υπάρχει στα windows (καπου στο control center η κάτι τέτοιο, "Project" απ' όσο θυμάμαι). Εφόσον μπορούσα να το κάνω με windows φαντάζομαι το hardware μου είναι κατάλληλο. Χωρίς να είμαι γνώστης νομίζω εμπλεκόταν και η τεχνολογία WiDi.

 

Παρεπιπτόντως για DLNA server χρησιμοποιώ και προτείνω το miniDLNA, και δεν ψάχνω για κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά θέλω να μην απαιτείται καλώδιο HDMI για τη σύνδεση με Smart TV.
 

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αρα θεωρείς δεν υπάρχει ελπίδα? Κάποτε είχα διαβάσει εναν οδηγό που έκανε Record την οθόνη και την έστελνε σε DLNA server με μικρή καθυστέρηση, αλλά είχα ξαναψάξει και δεν το βρήκα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...